جناب newcup2003 خدمت شما عرض کنم آیدی من در اونجا دقیقا همین بوده و در مقطعی هم که از اونجا خارج شدم به اصطلاح مدیر بودم! بیش از 600 پست هم در اونجا داشتم که فکر میکنم هنوز هم باشه و میتونین ببینین کجاها بوده و در چه مواردی بوده و درصد مفید بودنشون چقدر بوده.
اما در خصوص ردیاب این شبهه شما بارها و بارها در همین انجمن خیلی شفاف مطرح شده و ما هم پاسخ دادیم! با این حال من مجددا برای شما یا احیانا سایر دوستانی که هنوز در این مورد گله دارن توضیح میدم:
1- قیمت تموم شده این ردیاب در حال حاضر تقریبا 2 برابر چیزی میشه که شما فرمودین! علتش هم گرانی بعضی قطعات خاص و همینطور دستمزدهایی که کارگاهها بابت ساخت آنتن ها میگیرن هست.
2- این ردیاب رو یک نفر نمیفروشه و سودی هم اگر هست برای یک نفر نیست! حداقل 5 نفر در ساخت این ردیاب دخیل هستن! بنده هم اصلا دستی در فروش ندارم و صرفا طرح از بنده بوده. ساخت و فروش هم توسط آقا مجتبی انجام میشه. بیشتر سهم هم مربوط به ایشون و همکارانشون هست. همه ما که به نوعی در ساخت این ردیاب نقش داریم وقت زیادی رو براش صرف کردیم و میکنیم.
3- قسمت بیشتر قیمت اینجور دستگاهها به کاراییشون بستگی داره. شما یک ردیاب دستساز دیجیتال با فرکانس متغیر صدم هرتزی پیدا نمیکنی چه برسه به اینکه قیمتش رو بخوای مقایسه کنی!
4- این ردیاب تا این لحظه تنها محصول این انجمن بوده و اگر نبود که دیگه کلا هیچ عایدی برای بنده یا مجتبی وجود نداشت و فکر نمیکنم ما از گذشته به کسی بدهکاری داشتیم که مجبور بوده باشیم روال انجمن رو این همه مدت جلو ببریم و به خیلی از دوستان کمک بشه ولی خود ما که کاوشگر هم نیستیم بابت اداره انجمن و وقتی که میذاریم همینطور هزینه کنیم!!!
5- کاربرد این دستگاهها مشخصه! اینها وسایل ضروری زندگی روزمره نیستن. کسی اگر باهاشون به نتیجه برسه خودش میدونه که چه موفقیتی بدست اورده! پس قضیه اینجور که شما مطرح میکنین نیست. اون اپراتوری که تلاش کنه و با دستگاه به هدف بزنه تا دهها و صدها برابر قیمت دستگاه جبران میشه. و این در شرایطی هست که ما فقط پول همون دستگاه رو گرفتیم! یعنی اون چه که تا امروز بوده کسی در حاصل موفقیتها ما رو شریک خودش ندونسته!
6- شما قیمت اعلام شده رو میبینین و مطرح میکنین ولی تخفیف های قابل ملاحظه ای که به خیلی از دوستان داده شده رو نمیبینین! در واقع این کار درستی بوده که به برخی کاربران به تناسب میزان فعالیت مفیدشون در انجمن تخفیف داده شده.
بهرحال بد نیست نگاهی به تعداد پستهای بنده بیندازین و مطالب رو دنبال کنین تا جواب همه سوالات خودتون رو بگیرین. این قافله کلی راه طی کرده تا به اینجا برسه ولی شما تازه از گرد راه رسیدی و بنظر میاد از هیچی خبر نداری! نوع سوالات شما هم مشخصه. میتونی مطالب رو بخونی و مطمئن باش در زمینه های مختلف مطلب مفید در این انجمن بیشتر از جاهای دیگه پیدا میشه که میتونی بصورت رایگان ازشون استفاده کنی! در صورتی که خیلی از این مطالب در سایتهای دیگه پولی هستن! دقت کن مطالبشون پولیه! ما چنین کاری نکردیم. حتی بحث اپراتوری و فرکانسهای ردیاب 35 در اختیار عموم هست و امروز میبینیم که همون دوستان با دنبال کردن مباحث ردیابی ما سعی دارن از فرکانسهای ردیاب 35 در دستگاههای خودشون استفاده کنن!
بنده بیش از اون چیزیکه شما فکرشو بکنی خدا رو در نظر دارم! میتونین از کاربران این انجمن سوال کنین. جالبه که شما میای اینجا و به مفهوم واقعی کلمه با آزادی حرف خودت رو میزنی اما آیا میتونی توی همون سایت یک صدم این حرفها رو بزنی؟؟! علتش چیه؟ توی کدوم انجمن میتونن براحتی انتقاد کنن؟ در کدوم انجمن همه مباحث در مورد محصول اونجا بطور ازاد قابل طرح و بحث و بررسی هست؟! اینها همه برای آدم عاقل نشانه های خوب و واقعی میتونه باشه! اما اونهایی که اسیر حرفهای زیبا و تملق گویی برخی از این فروشنده ها هستن و ولشون هم نمیکنن طبیعیه که حسابشون جداست.
در مورد کلاهبرداری هم بنظر بنده وقتی محصولی با مشخصات واقعی خودش مطرح بشه و کاراییش بطور مشخص و شفاف معلوم باشه (چه خوب و چه بد) دیگه قیمت هر چی باشه مهم نیست! شما اصلا بگو 100 میلیون! مهم اینه خریدار بدونه چیو داره میخره و اگر براش ارزش داشته باشه اون پول رو میده. در واقع قیمت بیشتر حالت توافقی داره. اما اونهایی که هر روز یک ورژن دستگاه بیرون میدن و روی هر کدومش کلی امکانات دروغی تبلیغ میکنن و خریدار هر چند تاش رو هم میخره مبینیه اصلا اون مسائل درش وجود نداره ؛ خب این مشخصا میشه کلاهبرداری.
بنده شخصا اگر مسیرم اونجوری بود که دیگه این همه مدت گذشته باید مشخص میشد! این یک سال و اندی هم زمان زیادی بود که ما بجای اینکه بیایم توی انجمن فعالیت کنیم بریم دستگاه ردیف کنیم برای فروش! مطمئن باشین از نظر مالی به نفع خود ما هم بود! همین لحظه بنده با اینکه شدیدا درگیر کار روی دستگاه خاصی بودم ولی اومدم وقت گذاشتم جواب شما رو دادم! چون همیشه اولویت من انجمن بوده. چیزی که کسی دیگه در جای دیگه انجام نمیده. اگر نظیرشو دیدین به من هم نشون بدین!
در هر صورت فرمودین دوستان مشکلات دارن ؛ بله ما هم میدونیم اکثریت مشکلات دارن! ولی ایا شما هم میدونی من چه مشکلی دارم؟ چه کسی میدونه؟! یا شما از مشکلات متعدد آقامجتبی اطلاع دارین؟ مشکلات رو همه دارن! مطمئن باش مشکل من یا مجتبی ممکنه از خیلیا بیشتر باشه! پس جدا کردن کاربر و مدیر و غیره اصلا کار درستی نیست. ما همه در دنیای واقعی آدمهایی هستیم که مشکلات خودمون رو داریم. باور کنین من تعداد زیادی کاربر توی همین انجمن میشناسم که از نظر مالی و حتی از جهات دیگه مشکلاتشون از ما خیلی هم کمتره! با این حال فقط از مطالب این انجمن استفاده میکنن و چیزی یاد میگیرن که میتونه واقعا بدردشون بخوره و در نهایت بی سر و صدا میان و میرن!!!