نویسنده |
پیغام |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
آقا شایان آنتن تلسکوپی رادیو 60 سانته، اون از این دوتا بهتره. آقای هوشی بی زحمت یه عکس از آنتنی که با آنتن تلسکوپی ساختید بذارید، خیلی کنجکاوم ببینم چه جوری ساختید.واقعا ممنون میشم بذارید.
|
دوشنبه 8 اردیبهشت1393 - 10:02pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
سلام هوشی جان طاقت نیا وردم تا منظر عکسات بمونم من هر دوتای این تلسکپیا رو ساختم اون کوچیکه زیاد جالب نبود ولی اون بزرگه خیلی که چه عرض کنم فوقوالعاده عالی جواب داد و خیلی قشنگ سنس میکنه . فقط میتونم بگم تو عمرم تا حالا اینقدر از انتن زدن لذت نبرده بودم اصلا این تلسکپیا با ادم حرف میزنن خیلی خیلی ممنون ازت هوشی جان بابت این راهنماییهایی که تا حالا کردی ایشالا خیر ببینی و تو زندگیت همیشه شاد و سلامت باشی واقعا انتن زدن با تلسکپیه سنگین و بلند یه چیز دیگست خیلی خیلی لذت بخشه واصلا ادم کلافه نمیشه
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 8:37pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
شایان نوشته است: سلام هوشی جان طاقت نیا وردم تا منظر عکسات بمونم من هر دوتای این تلسکپیا رو ساختم اون کوچیکه زیاد جالب نبود ولی اون بزرگه خیلی که چه عرض کنم فوقوالعاده عالی جواب داد و خیلی قشنگ سنس میکنه . فقط میتونم بگم تو عمرم تا حالا اینقدر از انتن زدن لذت نبرده بودم اصلا این تلسکپیا با ادم حرف میزنن خیلی خیلی ممنون ازت هوشی جان بابت این راهنماییهایی که تا حالا کردی ایشالا خیر ببینی و تو زندگیت همیشه شاد و سلامت باشی واقعا انتن زدن با تلسکپیه سنگین و بلند یه چیز دیگست خیلی خیلی لذت بخشه واصلا ادم کلافه نمیشه شايان جان ميشه لطفا از دسته و انتن ها يه عكس بزار تو سايت ، با تشكر
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 9:45pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
چشم حتما تو اولین فرصت این کا رو انجام میدم
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 10:49pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام خواهش میکنم شایان جان درسته واقعا فوق العاده این نوع انتنها کار میکنند اینم تصاویر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
چهارشنبه 9 اردیبهشت1393 - 1:26am |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
سلام هوشی جان من یه جور دیگه سوار کردم تلسکپیا رو فردا عکساشو میذارم تو انجمن فقط چند تا سوال دارم یدونه تلسکپی 41 سانت بود خوب جواب نداد وزنشم یه کم سبک بود جنسشم فکر کنم از برنجه که ابکاری کردن ولی اینیکی هم بزرگتره و هم سنگین تر و هم بلند تر فکر میکنم که جنسش هم از مس باشه و خیلی عالیو سریع هدفو میزنه ایا مس یا برنج تو انتن خیلی فرق میکنن در کل برای انتن مس بهتره یا برنج
|
چهارشنبه 9 اردیبهشت1393 - 1:35am |
|
|
massoud33
|
سلام و خسته نباشید به همه دوستان بی ادعا و با مرام! میخواستم از آقا هوشی بپرسم وقتی از آنتن تلسکوپی استفاده میکنی کلا میله های تعادل رو حذف کردید؟ به عبارت دیگه داخل لوله مسی انتهای آنتن تلسکوپی خالی هست الان درسته؟
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 4:00pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
شایان نوشته است: سلام هوشی جان من یه جور دیگه سوار کردم تلسکپیا رو فردا عکساشو میذارم تو انجمن فقط چند تا سوال دارم یدونه تلسکپی 41 سانت بود خوب جواب نداد وزنشم یه کم سبک بود جنسشم فکر کنم از برنجه که ابکاری کردن ولی اینیکی هم بزرگتره و هم سنگین تر و هم بلند تر فکر میکنم که جنسش هم از مس باشه و خیلی عالیو سریع هدفو میزنه ایا مس یا برنج تو انتن خیلی فرق میکنن در کل برای انتن مس بهتره یا برنج سلام درسته انتن تلسکوپی یه کم سنگین باشه بهتره من خودم بهترین نتیجه رو زمانی گرفتم که دسته از مس بوده و انتنها از برنج,حالا شاید برای شما فرق داشته باشه ولی بنظر خودم اگر دسته و انتن از یک جنس باشه بهتره
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 6:20pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
massoud33 نوشته است: سلام و خسته نباشید به همه دوستان بی ادعا و با مرام! میخواستم از آقا هوشی بپرسم وقتی از آنتن تلسکوپی استفاده میکنی کلا میله های تعادل رو حذف کردید؟ به عبارت دیگه داخل لوله مسی انتهای آنتن تلسکوپی خالی هست الان درسته؟ سلام بله میله های تعادل حذف شدند ولی باز دو سوم سنگینی بطرف انتنهاست
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 6:22pm |
|
|
hoca2del
کاربر فعال
|
شایان جان این تلسکوپیها تو کجای تهران گیر میاد
مسیه وسنگینه رو میگم مرسی
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 7:31pm |
|