نویسنده |
پیغام |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اقارامین شماسعی کن بری تست بزنی جایه واقعی وواقعی جاپست ایه زیادوفکروتشکرو.....همش 1و50 سانت مسی که کندی اون فایده که نداره ...ببخشیدا
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 6:20pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
علی اقا تشکر کردن ما از بابت توضیحات کاملی بود که کانی جان دادن چون اگه قراره کسی چیزی رو پیدا کنه و نیتشم کمک کردن به دیگران باشه باید توضیحات کامل داده باشه که کمک بشه به دیگران و تصمیمات بهتری بشه از ردیاب گرفت. در ثانی همین تستی که من تو این عمق با مس انجام دادم کلی بهم کمک کرده تو حرکت انتنها دقیا همون حالتی هست که تو حفاریها انجام میشه بعدشم شما بجای اینکه انرژی منفی بدی که ای داد ای هوار همش ذرات رو گرفته همش خطا داریم میزنیم یه کمی موج مثبت بده که دیگر کاربرای جدید رو دلسرد نکنه من که همیشه پستهای شمارو میبینم همش گله همش ناله اینه که نشد که باباجون عوض 20جا حفاری بی مورد یا حفاریهای که نه اثار دارن نه علامت یکم درورو بر خودت تمرین بیشتر داشتی به این همه چه کنم چه کنم بر نمیخوردی منم اگه بی مهابا یا روی حرف و حدیث برم حفاری عاقبت منم همین میشه و اخرشم با دلسردی و نا امیدی این کارو باید بزارم کنار.این کارم هم خیلی قابل ستایشه حداقل تست در هوا یا تست با استیل رو نمیگیرم که بگم اره این دستگاه فلانه خوبه یا بده
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
آخرین بار توسط ramin در چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 6:54pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 6:45pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
البته ببخشید ااااااا
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 6:52pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
من نمیخام باهات کل کل کنم چون اینجاجاش نیس وگرنه زبونم خیلی درازه ونیش دار...بازم من میرم حفاری بی موردمیکنم چندوچونده فرکانس هاوکلیته دستگاه معلوم شده به کمکه من وامثاله من وگرنه امثاله تو6ماه دیگه تازه میفهمیدن چندچنداباوسیله وفرقه تست باواقعیت چیه:همین فرکانس 39.51 ومن بردم سره 3تاجاتافهمیدم فرکانسه کم خطاتریه.هه من هرجامیرم قبلش واسم تست معین میکننداگه زدم بعدمیرم که این میشه.این کاری که شماالان داری میکنی من 2سال پیش میکردم باردیاب وچندپالسی ولی توکاره واقعی سنس چیزه دیگه س. یه فلزوخاک کردی انگارشاخه غول شکوندی همشم میگی<همه یه درداینه که فلزه جدیدوهرادمه ناشی ایی میزنه باکمی تمرین ولی قدیم چیزه دیگه س ..من حقیقتومیگم بی شیله پیله وصاف وساده ام قصده دلسردی ندارم شمام هم بکش بروتوبیابون میفهمی ذرات وخطاچیه ..میفهمی ردیاب کاره اصلی رورددادوذراتوسنس کردچیه X بازمن به خاطره جلورفتن و پیشرفته همه وبچه هاانقدمردهستم میرم حفاری میکنم وزحمت میکشم که مسیره روبه جلوداشته باشیم ازتوش چیزی بفهمیم ( .شماچی همش مطالبه تکراری وستایش و..مفیدپست بذاروسعی درپست اضافه کردن نمیدونم واسه چی میدی هی...کلافه کننده..حالاچیزی نمیگیم دیگه دورنگیر.هرجایه انجمن بیخودوبی جهت وبی محتواپست داری میزنی ستاره اضافه کنی..باباشان وشوکت نیس.ببخشیددوستان واستادان خودش جواب دادودنباله حاشیه س.
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 9:17pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: من نمیخام باهات کل کل کنم چون اینجاجاش نیس وگرنه زبونم خیلی درازه ونیش دار...بازم من میرم حفاری بی موردمیکنم چندوچونده فرکانس هاوکلیته دستگاه معلوم شده به کمکه من وامثاله من وگرنه امثاله تو6ماه دیگه تازه میفهمیدن چندچنداباوسیله وفرقه تست باواقعیت چیه:همین فرکانس 39.51 ومن بردم سره 3تاجاتافهمیدم فرکانسه کم خطاتریه.هه من هرجامیرم قبلش واسم تست معین میکننداگه زدم بعدمیرم که این میشه.این کاری که شماالان داری میکنی من 2سال پیش میکردم باردیاب وچندپالسی ولی توکاره واقعی سنس چیزه دیگه س. یه فلزوخاک کردی انگارشاخه غول شکوندی همشم میگی<همه یه درداینه که فلزه جدیدوهرادمه ناشی ایی میزنه باکمی تمرین ولی قدیم چیزه دیگه س ..من حقیقتومیگم بی شیله پیله وصاف وساده ام قصده دلسردی ندارم شمام هم بکش بروتوبیابون میفهمی ذرات وخطاچیه ..میفهمی ردیاب کاره اصلی رورددادوذراتوسنس کردچیه X بازمن به خاطره جلورفتن و پیشرفته همه وبچه هاانقدمردهستم میرم حفاری میکنم وزحمت میکشم که مسیره روبه جلوداشته باشیم ازتوش چیزی بفهمیم ( .شماچی همش مطالبه تکراری وستایش و..مفیدپست بذاروسعی درپست اضافه کردن نمیدونم واسه چی میدی هی...کلافه کننده..حالاچیزی نمیگیم دیگه دورنگیر.هرجایه انجمن بیخودوبی جهت وبی محتواپست داری میزنی ستاره اضافه کنی..باباشان وشوکت نیس.ببخشیددوستان واستادان خودش جواب دادودنباله حاشیه س. ایولا داداش
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 9:45pm |
|
|
mosimol
|
سلام دوستان میخوام از تداخل یا همفرکانس بودن سفال با مفرغ بگم این دو تو یه فرکانسن 487 و 488 هستن خودم تست کردم سفال قدیمی روکه تو هر دو دوشون قیچی میشه حالا کسی از دوستان هست که فرکانسی غیر از اینارو معرفی کنه تا خطارو از بین ببریم یا نه؟ البته طی تستی که گرفتم رو مد برنز روی مفرغ قیچی زد اما رو سفال خیلی ضعیف گیج میزد. یه سوال دیگه از دوستان دارم درباره رگه های طبیعی طلا رکه راه حلی برای شناخت اون از طلای دستساز هست یا نه؟ طی تجربه ذیروز بنده تو یه ناحیه منتهی به جنگل همه ی مدهای طلا و دستی اونجا رو گرفت جاش بغل یه سنگ بزرگ تقریبا به اندازه 2در 3 اما خاک اون دستنخورده بود همراه سنگ زیاد و یه ریشه بزرگ طوری که کندن اون رو تا حدی با دست غیر ممکن میکرد. نظر اساتید در این مورد چیه؟
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 10:28pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
ali7777 نوشته است: من نمیخام باهات کل کل کنم چون اینجاجاش نیس وگرنه زبونم خیلی درازه ونیش دار...بازم من میرم حفاری بی موردمیکنم چندوچونده فرکانس هاوکلیته دستگاه معلوم شده به کمکه من وامثاله من وگرنه امثاله تو6ماه دیگه تازه میفهمیدن چندچنداباوسیله وفرقه تست باواقعیت چیه:همین فرکانس 39.51 ومن بردم سره 3تاجاتافهمیدم فرکانسه کم خطاتریه.هه من هرجامیرم قبلش واسم تست معین میکننداگه زدم بعدمیرم که این میشه.این کاری که شماالان داری میکنی من 2سال پیش میکردم باردیاب وچندپالسی ولی توکاره واقعی سنس چیزه دیگه س. یه فلزوخاک کردی انگارشاخه غول شکوندی همشم میگی<همه یه درداینه که فلزه جدیدوهرادمه ناشی ایی میزنه باکمی تمرین ولی قدیم چیزه دیگه س ..من حقیقتومیگم بی شیله پیله وصاف وساده ام قصده دلسردی ندارم شمام هم بکش بروتوبیابون میفهمی ذرات وخطاچیه ..میفهمی ردیاب کاره اصلی رورددادوذراتوسنس کردچیه X بازمن به خاطره جلورفتن و پیشرفته همه وبچه هاانقدمردهستم میرم حفاری میکنم وزحمت میکشم که مسیره روبه جلوداشته باشیم ازتوش چیزی بفهمیم ( .شماچی همش مطالبه تکراری وستایش و..مفیدپست بذاروسعی درپست اضافه کردن نمیدونم واسه چی میدی هی...کلافه کننده..حالاچیزی نمیگیم دیگه دورنگیر.هرجایه انجمن بیخودوبی جهت وبی محتواپست داری میزنی ستاره اضافه کنی..باباشان وشوکت نیس.ببخشیددوستان واستادان خودش جواب دادودنباله حاشیه س. اولا که منم حال و حوصله کل کل کردنو ندارم و گرنه خیلی هم خوشم میاد یکی رو پیدا کنم با هاش کل کل کنم یکمی تنوع هم میشه برام.بعدشم اگه ردیاب میخواست به دست امثال شماها فرکانسهاش معلوم بشه که خدا نکنه همچین چیزی باشه وگر نه حالا حالا این انجمن و سایر کاربرا برای این که شما یه فرکانسی پیدا کنی باید بدوهه.این که میگی من هر جا میرم قبلش بارم تست میزارن من فلز رو پیدا میکنم بعد میرم حفاری خودت میگی فلز قدیم با جدید فرق داره پس چطور فلز جدید رو پیدا میکنی انتظار هم داری دفینه رو در بیاری؟مگه نمیگی فلز جدید با قدیم فرق داره؟ هه هه اینم از دفینه پیدا کردنت این روشی رو که تو مد نطرت هست و به این سبک میخوای هدف رو پیدا کنی من خیلی وقته بوسیدمش گذاشتم کنار و گر نه به قول خودت هر ادم ناشی هم میتونه فلزجدید رو پیدا کنه.این جوری تست کردن و دنبال دفینه رفتن هنر نیست هنر چیز دیگست.
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 7:40am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
تو صاف و ساده بودن خودت که میگی شما نباید در مورد خودت نظر بدی حتی منم نمیتونم نظر بدم در مورد خودم این دیگران و سایر کاربرا هستن که باید نظر بدن. من که هر وقت پستهاتو که میبینم همش میگی این فرکانس بدرد نمیخوره اون فرکانس بدرد نمیخوره وگفتی باید ردیاب تغییراتی باید داشته باشه این جوری همش ذرات رو داریم میزنیم والله اگه به گفته خودت که این همه مدت تو این کاری به ذرات میزنی وای به حال این که تجربه نداشتی چیکار میخواستی بکنی همین حرفاتم منه تازه وارد هم اگه باشه دلسرد میشم و اون ذوق و شوقی رو که داشتم رو دیگه نخواهم داشت.به جای دلسردی و یاس و ناامیدی دنبال راهش باش که چرا و به چه علته.این جوری که تو از بیابون صحبت میکنی که انگاری ماها نرفتیم در ضمن همیشه که هدف تو بیابون نیست که کی گفته؟منم جایی که اثار و علائم نباشه ذرات وبخوام بگیرم و هی اواره بیایونا باشم چیز غیر طبیعی نیست من تو این هفته سه تا جارو پیشنهاد دادن دو تاش عالی بودن ولی از یکیشون اصلا خوشم نیومد چون قیافه طرفو دیدم فهمید این ادم اگه بار هم در بیاد میزنه درگیری بوجود میاد اون یکی جاشم دیدم اثاری نیست که مال دفینه باشه و ردشون کردم .اره عزیز من هنر تو اینه که قبل حفاری بشناسی جارو که ایا هست یا ارزش کارو داره یا نه.و گر نه با این روند با این اوصافی که شما میری حفاری اگه بخوای دفینه رو دربیاری و بخوای همین جوری حفاری بی مورد داشته باشی که خدا بهت صبر بده چون حالا حالا ها موندگاری.اگه هم در مورد ستاره گرفتن داری صحبت میکنی همه دارن میبینن ستاره کی بیشتره پس ظاهرا شمایی که عشق ستاره رو داری من تو پستهامم گفتم کسی مرد هست که یبار بزنه به هدف بارشو ببنده دیگه لزومی نداره خودشو در گیر این ستاره ها بکنه اون موقع دیگه این ستاره ها هستند که دنبال طرف باید بدوهن همانند خیلیها که دراوردن بار رو...... و با وجود ستاره داشتن رفتن پشت سرشونو هم نگاه نکردن .رامینم اگه این هنر رو داشته باشه یه روزی دربیاره همون کاری رو میکنه که خیلیها کردند.دیگه اون موقع نه برای من باشه؟برای هر کس دیگه ای هم که باشه ستاره متاره دیگه کشکه این ستاره گفتنها هم فقط و فقط برای بچه هاست که تکرار میکنن شمارو نمیدونم شاید بچه باشی واقعا.من خودم تو خیلی از تاپیکها خیلی هارو منع کردم از حاشیه رفتن و همیشه گفتم بجای جدل تبادل اطلاعات داشته باشید بعدا من دنبال حاشیه هستم یا شما؟
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 8:03am |
|
|
Kani
استادیار
|
mosimol نوشته است: سلام دوستان میخوام از تداخل یا همفرکانس بودن سفال با مفرغ بگم این دو تو یه فرکانسن 487 و 488 هستن خودم تست کردم سفال قدیمی روکه تو هر دو دوشون قیچی میشه حالا کسی از دوستان هست که فرکانسی غیر از اینارو معرفی کنه تا خطارو از بین ببریم یا نه؟ البته طی تستی که گرفتم رو مد برنز روی مفرغ قیچی زد اما رو سفال خیلی ضعیف گیج میزد. یه سوال دیگه از دوستان دارم درباره رگه های طبیعی طلا رکه راه حلی برای شناخت اون از طلای دستساز هست یا نه؟ طی تجربه ذیروز بنده تو یه ناحیه منتهی به جنگل همه ی مدهای طلا و دستی اونجا رو گرفت جاش بغل یه سنگ بزرگ تقریبا به اندازه 2در 3 اما خاک اون دستنخورده بود همراه سنگ زیاد و یه ریشه بزرگ طوری که کندن اون رو تا حدی با دست غیر ممکن میکرد. نظر اساتید در این مورد چیه؟ سلام اگه مفرغ در اختیار داری یه زحمت بکش این فرکانس های مفرغو تست کن که در تایپک زیر هست viewtopic.php?f=13&t=1152&start=160 یا http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f ... &start=160 در مورد رگه هم عرض کنم متاسفانه قوی عمل میکنه امیدوارم بزودی حل شود.
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 10:39am |
|
|
hamze2000
استاد
|
جناب رامين و علي عزيز از شما درخواست مي كنم اين موضوع رو تموم كنيد.علت اينكه اين تايپك تا الان ادامه داشته و داره پر قدرت راهشو ادامه ميده اينكه بر خلاف ساير تايپك ها توش كل كل و درگيري نبوده.من با دوتاي شما اشناي دارم و هردوي شما از گل هاي اين سايت هستيد و اين درست نيست كه بخاطر چيزاي الكي با هم درگيري لفظي پيدا كنيد.براي جلو رفتن همه ما نياز به ارامش و تمركز داريم پس درخواست من از شما و همه دوستان اينكه خويشتندار باشيد.الان كه تا حدي به موفقيت ها نزديك شديم بهتره همين جوي صميمي رو ادامه بديم تا ايشالله همه دوستان بتونن به موفقيت برسن.با تشكر
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 10:50am |
|
|
|