abasazad نوشته است:
سلام بر دوستان و عزیزان.اولین فیلم رو آپلود کردم
http://uppit.com/ztzedk6yfjak/MVI_4152.mp4مشخصات:
جنس سینی مورد تست در هوا: استیل
ابعاد لوپ: یک متر
قطر سینی : 47 سانت
ارتفاع سنس: 340 سانت
دوستان اون چهار پایه ارتفاعش 1 متر هستش و دوست من هم تو فیلم وقتی که دستهاش کاملا بالا هستش میشه 240 سانت که در مجموع میشه 340 سانت.دستگاه از 340 سانتی به خوبی سنس میکنه.فیلمهای بعدی رو هم که 5 تا هستش براتون میذارم.
اینها همش نتایج راهنمایی مهندس حمید عزیز هستش که به این مرحله رسیده.پس به افتخارش
ممنون عزیز من خواهش میکنم شما لطف دارین.
بابت فیلم هم خسته نباشین. البته حجم فیلم باز هم زیاد بود و بنظرم میتونین کیفیت فیلمهای دیگتون رو پایین تر هم بیارین تا حجمش کمتر بشه و راحت تر قابل آپلود و دانلود باشه.
در خصوص عملکرد چنس در این فیلم باید ابتدا عرض کنم ثبات دستگاه شما بنظر میاد به هر دلیل کمی پایین هست و بوق اضافی داره. میتونین روی این مساله از طریق شیلد و کیفیت لوپ بیشتر کار کنین قطعا نتیجه بهتر میشه.
اما از حیث برد نتیجه قابل ملاحظه و شاید خیره کننده ای هست! حتی اگر فاصله سینی از لوپ 320 سانت باشه که بنظر من درست تر میاد باز چیزی که در ال سی دی دیده میشه 3-4 درجه نمودار سنس هست که با این اوصاف اگر شما ثبات رو بتونین بهتر کنین ؛ سنس این سینی از 3.5 متری باید امکانپذیر باشه!
در عین حال اون لحظاتی که بوق قطع میشه در حالیکه نمودار سنس وجود داره به دلیل فعال بودن حذف آهن هست که اگر غیر فعال بشه دیگه بوق قطع و وصل نداریم و اگر درجه حذف آهن بالاتر گذاشته بشه احتمال داره کلا بعنوان آهن حذفش بکنه! تمام این حالات موقع کاوش بدرد میخوره و با کسب تجربه میشه تا حدودی به تفکیک خوب هم دست پیدا کرد.