abasazad نوشته است:
سلام بر دوستان من
این فیلم که گذاشتم سند محکمی هست برای بی اساس بودن حرف اون کسایی که یاوه گویی میکنن و هدفشون سرکوب کردن چنس هستش و اینکه همش میگن چنس بالاتر از لوپ 45 سانتی جواب نمیده. حتی برخی از افراد و آقایون میگفتن که چنس بالای 2.5 جواب نمیده با هر لوپی که باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیدید که جوای میده پس لطفا بدون سند و مدرک حرف نزنین و بچه های انجمن رو دلسرد از ساخت این سیستم نکنین . بچه ها چنس رو بسازین عالی جواب میده نگران نباشین.گارد من توی این فیلم 24 هستش و بایرر 2
دوست عزیز لحن گفتار شما بسیار بد هست !!
از میان پالسیها چنس خوبترین بوده !!
کسی هم مدل بهتر دیگری نساخته که بخواد چنس رو سرکوب کنه !!
شما گفتمان رد بدل شده بین کاربران در جهت رفع نواقص و کم کاستی های رو با سرکوب اشتباه گرفتید !!
و اما کلام اخر : مطمئنم اگر شما همکاری با قد قواره بلند تر و چهار پایه ای بلند تر از این پیدا میکردید دستیابی به 4 متر یا بیشتر هم هم امکان پذیر بود !!
شما هر وقت صدای ساز دهل اضافی دستگاه رو تونستی (نمیگم 3متری فقط 2.5 متر )خفه کنی و همین سینی استیل سنس کنی یه چندتایی هم برای من دوستان بساز
و اما نکته جالب این فیلم :
همکار جناب abasazad سه قدم مانده به درون لوپ وارد بشه بوق گوشخراش سنس داریم ولی موقع پایین امدن از 4 پایه هنوز یه قدم برنداشته از اون بوق دیگر خبری نیست ؟ در حالی که تا پایان فیلم دستگاه روشن هست.