mehran15451545 نوشته است:
اول آریا خان لطفا مودب باشید و صحیح سخن برانید در شان شما چنین گفتاری صحیح نیست چیزی که من گفتم نتیجه 6سال تجربیات خودم تو این زمینه است که هنوزم کم و بیش دارم فعالیت میکنم باوجودیکه هنوز مستقیما از ردیاب و دستگاه نتیجه مطلوب نگرفتم دست از سرش برنداشتم همین علی آقا پارسال تو محل خودشون چندتا جوغن در دامنه پایین کوه باهم کنکاش کردیم اما چیز خاصی دستگیرمون نشد هر جوغنی نشانه داشتن شئ نیست نشانه قبر بوده که شاید مراسم آیینی خاصی باهاش انجام میشده از طرفی من نظر کسی زیر سوال نبردم نظر خودم گفتم و زمانیکه من کار میکردم اصلا این انجمن وجود نداشت!!
درود
آقای مهران شما اگه یکم توجه کنید میتونید متوجه بشید که این تاپیک مختص تجربیات خود استاد آریا هستش و هر مطلبی که اینجا قرار میگیره مستند هست و خودشون روش کار کردن و این خیلی ارزشمنده
اینجا محل نظرخواهی نیست و کسی هم از شما نظر نخواسته
من نمیدونم چندبار باید به شما تذکر داده بشه که از این کارها دست بردارید
دیگه هیچ تاپیکی نمونده که شما توش هرج و مرج راه ننداخته باشد و حالا هم اینقدر جسارت به خرج دادی که اومدید سمت تاپیک استاد آریا
شما اگر میخواید تجربه خودتون رو بگید برید تاپیک جداگانه باز کنید دلیلی نداره بیاید اینجا آشوب بپا کنید
توی تاپیک اپراتوری ردیاب که از تجربیات شما به قدر کافی فیض بردیم
توی تاپیک فرکانسها هم که خوب از تستهای فوق العاده شما در تونلهای نگهداری احشام مستفیض شدیم
از فروشندگی و تبلیغات فروشگاههای زنجیره ای شما هم که بی نصیب نبودیم
لطف دیگه بیخیال اینجا شو و بزار استاد آریا بعد اینهمه مدت اومدن با خیال آسوده تجربیاتشون رو بگن که خیلی برای ما ارزشمنده
هر کی دوروز توی این انجمن باشه از خوندن پستها کاملا متوجه میشه که کی از خونه میزنه بیرون و کی تا حالا حتی ردیاب به دست نگرفته و ...این موضوع خیلی سخت نیست