انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:15am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 369 , 370 , 371 , 372 , 373 , 374 , 375 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

@};- ما که از اولشم حرفی نداشتیم که داداش حمزه اتفاقا خیلی دوست داشتم این بحثها تو خصوصی انجام بشه نه تو عمومی چون اساتیط خوبی مثل شما و سایر دوستان که از قدیمیهای انجمن هستین و بی حاشیه دارین زحمت میکشین خوبیت نداره و درست نیست ولی نمیزارن که ادمو تو حاشیه میندازن.بازم از طرف خودم از همه اساتیط و مدیران این انجمن عذر خواهی میکنم ولی دوست ندارم کسی بخواد منو..........

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 12:24pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام دوستان.با عرض شرمندگی
این سوال را اشتباهی در تایپیک علائم در حین حفاری مطرح کردم .امروز که این پشت را اونجا دیدم،واقعا خجالت کشیدم ........

برای قیچی در روی بار (داخل حجم) و نقطه ی هدف :
آیا فقط با حرکت به طرف هدف ،آنتن بر روی آن قیچی خواهد شد یا اینکه روی هدف بایستیم،ارام آرام آنتن ها را بالا ببریم ،قیچی میشود؟
ممنون
اگه دوستان لطف کنند خیلی ضروریه .چون جایی هست که مساحتش خیلی کوچیکه وجا ی مانور نداره .
بازم ممنون

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 7:58pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

tehrani39111355 نوشته است:
سلام دوستان.با عرض شرمندگی
این سوال را اشتباهی در تایپیک علائم در حین حفاری مطرح کردم .امروز که این پشت را اونجا دیدم،واقعا خجالت کشیدم ........

برای قیچی در روی بار (داخل حجم) و نقطه ی هدف :
آیا فقط با حرکت به طرف هدف ،آنتن بر روی آن قیچی خواهد شد یا اینکه روی هدف بایستیم،ارام آرام آنتن ها را بالا ببریم ،قیچی میشود؟
ممنون
اگه دوستان لطف کنند خیلی ضروریه .چون جایی هست که مساحتش خیلی کوچیکه وجا ی مانور نداره .
بازم ممنون

جناب تهراني عزيز سوال خيلي خوبي كرديد؟
در جاهاي كه مساحت كمي دارن با بالا بردن انتن ها اگه داخل حجم باشيم انتن ها ارام ارام و بر اساس نوع قرار گيري و مقدار بار از 3تا 8 ثانيه شروع به قيچي كردن مي كنن البته اگه عمق هم زياد باشه و حجم زياد باشه هر دو انتن در حالت قيچي كردن به چپ و راست ميرن كه در اين حالت بايد عمل قيچي كردن مستمر باشه و قيچي ها باز نشن.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 8:13pm
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
mosimol نوشته است:
سلام دوستان
میخوام از تداخل یا همفرکانس بودن سفال با مفرغ بگم این دو تو یه فرکانسن 487 و 488 هستن خودم تست کردم سفال قدیمی روکه تو هر دو دوشون قیچی میشه حالا کسی از دوستان هست که فرکانسی غیر از اینارو معرفی کنه تا خطارو از بین ببریم یا نه؟ البته طی تستی که گرفتم رو مد برنز روی مفرغ قیچی زد اما رو سفال خیلی ضعیف گیج میزد.
یه سوال دیگه از دوستان دارم درباره رگه های طبیعی طلا رکه راه حلی برای شناخت اون از طلای دستساز هست یا نه؟
طی تجربه ذیروز بنده تو یه ناحیه منتهی به جنگل همه ی مدهای طلا و دستی اونجا رو گرفت جاش بغل یه سنگ بزرگ تقریبا به اندازه 2در 3 اما خاک اون دستنخورده بود همراه سنگ زیاد و یه ریشه بزرگ طوری که کندن اون رو تا حدی با دست غیر ممکن میکرد. نظر اساتید در این مورد چیه؟

سلام
اگه مفرغ در اختیار داری یه زحمت بکش این فرکانس های مفرغو تست کن که در تایپک زیر هست
https://www.felezjoo.com/viewtopic.php? ... &start=160
یا
viewtopic.php?f=13&t=1152&start=160
در مورد رگه هم عرض کنم متاسفانه قوی عمل میکنه امیدوارم بزودی حل شود.
@};-

ممنون از کانی عزیز

پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 10:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام دوستان من امشب جایی رو انتن زدم که نسخه دار بود ولی به چیز عجیبی بر خوردم با فرکانس ١٣٣١.۵ جایی رو برام با ۵٠ کیلو گرفت که نزدیکی یک چشمه کم اب بالای تپه بود که میخواست ردیاب اونجا قیچی بشه حس کردم که چیزی پرید رو انتن و خودمو که عقب کشیدم یک جرقه روی انتن حس کردم و کسی هم که بغل من ایستاده بود جرقه رو دید جا هم خیلی خطری بود و مگنت رو هم گرفتم شد ٢٧ حفره شد ۴٠ تست های دیگه نشد فقط ٧ متر عقب تر هم حفاری کرده بودند که با مد گلد اونجا رو میگرفت

جمعه 11 اردیبهشت1393 - 12:26am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
باسلام دوستان من امشب جایی رو انتن زدم که نسخه دار بود ولی به چیز عجیبی بر خوردم با فرکانس ١٣٣١.۵ جایی رو برام با ۵٠ کیلو گرفت که نزدیکی یک چشمه کم اب بالای تپه بود که میخواست ردیاب اونجا قیچی بشه حس کردم که چیزی پرید رو انتن و خودمو که عقب کشیدم یک جرقه روی انتن حس کردم و کسی هم که بغل من ایستاده بود جرقه رو دید جا هم خیلی خطری بود و مگنت رو هم گرفتم شد ٢٧ حفره شد ۴٠ تست های دیگه نشد فقط ٧ متر عقب تر هم حفاری کرده بودند که با مد گلد اونجا رو میگرفت

سلام
ابی جان لابد جن بوده نخواسته دقیق نقطه رو بزنی :|
ولی با این اطلاعات نمیشه نظر خاصی داد.
اینکه گولدها مکان حفر شده رو گرفته ولی 1331.5 هفت متر اونطرفتر قابل تامله.
به نظرم اشتباه حفاری کرده اند. مکان شما محدوده ش کمه (همین اطراف چشمه و تپه و مکان حفر شده) با فرکانسهای پایین چک کنید.
@};-

جمعه 12 اردیبهشت1393 - 10:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام باشه آقا کانی اگه وقت شد بازم میرم دقیق تر انتن میزنم والا منم نمیدونم اونجا چی بود شاید جن باشه آقا کانی ما با چه فرکانس برای انتن زدن شروع کنیم بهتره جایی که مال باشه نقره هم باید بزنه یا نه و فرکانس زغال رو هم اگه بگید ممنون میشم

جمعه 12 اردیبهشت1393 - 10:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

برای عمق گیری و حجم گیری و مگنت باید با روش بیسیم اندازه گیری کنیم
و تلسکوپی رو باید برای عمق گیری و وزن گیری قطع کنیم یا نیاز نیست

جمعه 12 اردیبهشت1393 - 10:36am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
برای عمق گیری و حجم گیری و مگنت باید با روش بیسیم اندازه گیری کنیم
و تلسکوپی رو باید برای عمق گیری و وزن گیری قطع کنیم یا نیاز نیست

ابی جان از بس درگیر ساخت فلزیابی تایپک از دستت در رفته (یکی هم واسه ما بساز) :)
در تایپک قفل شده آخرین فرکانسهارو گذاشته ام.
viewtopic.php?f=13&t=1318
یا
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=13&t=1318
فعلا با سیم و با قدرت 10 همه کارهارو انجام دهید.
تلسکوپی هم قطع بشه بهتره.
اما در مورد سنس نقره و طلا
دیده شده در جایی که فقط بار نقره زیاد وجود داشته فرکانس طلارو هم مغلوب کرده فرکانس های طلا هم اونجارو گرفته در حالی که کاذبه!!!
این یعنی اینکه مغناطیس یا هاله اطراف بار نقره پرقدرته و اکثر فرکانسهارو مغلوب میکنه.
اما برعکسش هم بوده؛ اینکه هدف طلا بوده ولی اصلا فرکانس نقره جواب نداده.
خود من در جایی که هدف نقره بوده فرکانس طلا اصلا سنس نداشته و گیج میزد یعنی با فرکانس طلا مسیر میداد ولی قیچی نمیشد.فهمیدم که هدفی هست ولی طلا نیست. با نقره سریع گرفتمش. انشالله با حفاری این بحث هم بطور قطع روشن شود.

فرکانس ذغال از همون مود کربن ردیاب استفاده کنید.
@};-

جمعه 12 اردیبهشت1393 - 10:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم اقا کانی چشم برای شما هم میسازم من مخلص بچه های این انجمن هستم
پس آقا کانی برای شروع کار قدرت 10 و با سیم باشه
تلسکوپی رو برای وزن گیری فقط قطع کنم
ببخشید زیاد مزاحمتون شدم

جمعه 12 اردیبهشت1393 - 11:09am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 369 , 370 , 371 , 372 , 373 , 374 , 375 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 92 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure