انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:55am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 370 , 371 , 372 , 373 , 374 , 375 , 376 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
ممنونم اقا کانی چشم برای شما هم میسازم من مخلص بچه های این انجمن هستم
پس آقا کانی برای شروع کار قدرت 10 و با سیم باشه
تلسکوپی رو برای وزن گیری فقط قطع کنم
ببخشید زیاد مزاحمتون شدم

نه خواهش میکنم عرض کردم که در همه مراحل از از قدرت 10 استفاده شود.
اخرین نظر هم این بود که همیشه فقط از با سیم استفاده شود و تلسکوپی قطع.

اگر هم خواستید و محدوده مکان زیاد نیست قدرت 10 و فقط بیسیم یعنی فقط تلسکوپی.
@};-

جمعه 12 اردیبهشت1393 - 11:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم آقا کانی امروز سر زمین دارم میرم به امید این که تلسم نداشته باشه من جایی رو که 2 ماه پیش با ردیاب زده بودم که بعد از حفاری ذرات بود که تو خاک مثل این که اکلیل پاشیده بودی این خاک رو من 5 کیلوشو تو خونه اوردم و یک طرف این ذرات رو گذاشتم و طرف دیگه یک النگو رو بعد که ردیاب رو تست کردم با انتن تلسکوپی که وصل بود و با سیم با تموم فرکانس ها به سمت ذرات میرفت ولی وقتی که انتن تلسکوپر رو قطع کردم دقیق رفت سمت النگو میخواستم ببینم این تستی که من انجام دادم روی زمین هم به این صورت جواب میده یا نه

و تست دیگه هم که کردم با مدهای خود دستگاه با فاین ok به سمت ذرات میرفت ولی وقتی عدد فاین رو روی +4 یا -4 میزاشتم به سمت النگو میرفت

حالا موندم که روی زمین هم به همین صورت ردیابی کنم یعنی با فاین +4 و -4
یا این که روی زمین جریان فرق میکنه

جمعه 12 اردیبهشت1393 - 12:43pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
ممنونم آقا کانی امروز سر زمین دارم میرم به امید این که تلسم نداشته باشه من جایی رو که 2 ماه پیش با ردیاب زده بودم که بعد از حفاری ذرات بود که تو خاک مثل این که اکلیل پاشیده بودی این خاک رو من 5 کیلوشو تو خونه اوردم و یک طرف این ذرات رو گذاشتم و طرف دیگه یک النگو رو بعد که ردیاب رو تست کردم با انتن تلسکوپی که وصل بود و با سیم با تموم فرکانس ها به سمت ذرات میرفت ولی وقتی که انتن تلسکوپر رو قطع کردم دقیق رفت سمت النگو میخواستم ببینم این تستی که من انجام دادم روی زمین هم به این صورت جواب میده یا نه

و تست دیگه هم که کردم با مدهای خود دستگاه با فاین ok به سمت ذرات میرفت ولی وقتی عدد فاین رو روی +4 یا -4 میزاشتم به سمت النگو میرفت

حالا موندم که روی زمین هم به همین صورت ردیابی کنم یعنی با فاین +4 و -4
یا این که روی زمین جریان فرق میکنه

بسیار عالی(قابل توجه علی آقا)
اینکه به اینصورت با فاینها کار کردی و به اون صورت النگورو تونستی سنس کنی دقیقا همونطور عمل کن.
این همون مشکلیست که چند صفحه قبل مطرح کردم.

تلسکوپی رو هم قطع کنید.
@};-

جمعه 12 اردیبهشت1393 - 12:51pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
tehrani39111355 نوشته است:
سلام دوستان.با عرض شرمندگی
این سوال را اشتباهی در تایپیک علائم در حین حفاری مطرح کردم .امروز که این پشت را اونجا دیدم،واقعا خجالت کشیدم ........

برای قیچی در روی بار (داخل حجم) و نقطه ی هدف :
آیا فقط با حرکت به طرف هدف ،آنتن بر روی آن قیچی خواهد شد یا اینکه روی هدف بایستیم،ارام آرام آنتن ها را بالا ببریم ،قیچی میشود؟
ممنون
اگه دوستان لطف کنند خیلی ضروریه .چون جایی هست که مساحتش خیلی کوچیکه وجا ی مانور نداره .
بازم ممنون

جناب تهراني عزيز سوال خيلي خوبي كرديد؟
در جاهاي كه مساحت كمي دارن با بالا بردن انتن ها اگه داخل حجم باشيم انتن ها ارام ارام و بر اساس نوع قرار گيري و مقدار بار از 3تا 8 ثانيه شروع به قيچي كردن مي كنن البته اگه عمق هم زياد باشه و حجم زياد باشه هر دو انتن در حالت قيچي كردن به چپ و راست ميرن كه در اين حالت بايد عمل قيچي كردن مستمر باشه و قيچي ها باز نشن.

ممنون وسپاس گذارم حمزه جان

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

جمعه 12 اردیبهشت1393 - 3:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام
آیا ردیاب ۳۵ مکان دقیق هدفو به روش زیر بدست می یاره .
روش اینه : (در تمام مراحل کار ردیاب با پاور حداکثر تلسکوپی ها قطع و باسیم کار میکنم )(و اعداد و ارقام رو بابت مثال آوردم) ۱ -ابتدا با فرکانس ۱۳۳۱.۵ از فاصله دور برای طلا ردیابی میکنیم بعداز پیدا کردن مکان هدف بالاترین وزنی که با همین فرکانس هدفمون سنس میشه رو ثبت میکنیم و ردیابو بمدت ۵دقیقه خاموش ۲ - ردیابو روی فرکانس ۳۸.۹۳ تنظیم و بمدت ۵ دقیقه بعد شروع به کار و گرفتن حجم کرده (از چهار جهت) و بالاترین وزنی که با این فرکانس سنس میشه رو هم ثبت میکنیم ۳ - حالا حجم هدفو داریم و باید مکان دقیقی که باید حفاری کردو پیدا کرد. برای این کار از لبه شمالی حجم به داخل حجم حرکت کنیم هرجا که قیچی شد میشه مرکز هدف ۴ - با بدست آوردن مرکز هدف میتونیم عمق هدفو بدست بیاریم چون فاصله ی لبه شمالی حجم تا مرکز حجم که قیچی شده عمقی هست که ما باید حفاری کنیم البته ارتفاع آنتن ها تا زمین رو که حدودا ۱.۲۰میشه رو باید از اون کم کرد ۵ - بعد از پیدا کردن وزن هدف - حجم هدف -مرکز هدف - عمق هدف - باید تست های دیگه ای هم انجام داد که عبارتند از تست بدست آوردن مگنت هدف با فرکانس ۲۳.۳۲ و وزن ۵۰ ؛ تست حفره با مد ۲۲ و وزن ۶۰برای پیدا کردن اتاقک (از فواصل دور حفره قابل ردیابی نیست) ؛ تست فرکانس ۸۶.۱۵ برای نقره با وزن های بالا مثلا ۸۰۰کیلو یا بالاتر ؛ تست فرکانس ۹۹۵.۰برای مس ؛ تست فرکانس ۲۲.۸۳ برای مفرغ ؛ تست فرکانس ۲۳.۴۲ برای برنج . لطفا اگه اشتباهی توی کار با ردیاب دارم اصلاحش کنید و یا روش درستو بهم بگید تا همیشه با روش اشتباه برای ردیابی نرم لطفا استاد حمزه استاد کانی و اساتید دیگه راهنماییم کنید کوچیک همتونم

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

جمعه 12 اردیبهشت1393 - 7:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

iranian171 نوشته است:
با سلام
آیا ردیاب ۳۵ مکان دقیق هدفو به روش زیر بدست می یاره .
روش اینه : (در تمام مراحل کار ردیاب با پاور حداکثر تلسکوپی ها قطع و باسیم کار میکنم )(و اعداد و ارقام رو بابت مثال آوردم) ۱ -ابتدا با فرکانس ۱۳۳۱.۵ از فاصله دور برای طلا ردیابی میکنیم بعداز پیدا کردن مکان هدف بالاترین وزنی که با همین فرکانس هدفمون سنس میشه رو ثبت میکنیم و ردیابو بمدت ۵دقیقه خاموش ۲ - ردیابو روی فرکانس ۳۸.۹۳ تنظیم و بمدت ۵ دقیقه بعد شروع به کار و گرفتن حجم کرده (از چهار جهت) و بالاترین وزنی که با این فرکانس سنس میشه رو هم ثبت میکنیم ۳ - حالا حجم هدفو داریم و باید مکان دقیقی که باید حفاری کردو پیدا کرد. برای این کار از لبه شمالی حجم به داخل حجم حرکت کنیم هرجا که قیچی شد میشه مرکز هدف ۴ - با بدست آوردن مرکز هدف میتونیم عمق هدفو بدست بیاریم چون فاصله ی لبه شمالی حجم تا مرکز حجم که قیچی شده عمقی هست که ما باید حفاری کنیم البته ارتفاع آنتن ها تا زمین رو که حدودا ۱.۲۰میشه رو باید از اون کم کرد ۵ - بعد از پیدا کردن وزن هدف - حجم هدف -مرکز هدف - عمق هدف - باید تست های دیگه ای هم انجام داد که عبارتند از تست بدست آوردن مگنت هدف با فرکانس ۲۳.۳۲ و وزن ۵۰ ؛ تست حفره با مد ۲۲ و وزن ۶۰برای پیدا کردن اتاقک (از فواصل دور حفره قابل ردیابی نیست) ؛ تست فرکانس ۸۶.۱۵ برای نقره با وزن های بالا مثلا ۸۰۰کیلو یا بالاتر ؛ تست فرکانس ۹۹۵.۰برای مس ؛ تست فرکانس ۲۲.۸۳ برای مفرغ ؛ تست فرکانس ۲۳.۴۲ برای برنج . لطفا اگه اشتباهی توی کار با ردیاب دارم اصلاحش کنید و یا روش درستو بهم بگید تا همیشه با روش اشتباه برای ردیابی نرم لطفا استاد حمزه استاد کانی و اساتید دیگه راهنماییم کنید کوچیک همتونم

ماشااله برادر ایرانی ...
همین روش خوبه و اگر هدفی موجود باشه با همین روش میتونی شکارش کنی ...
فقط وقتی وزن نهائی رو بدست آوردی میتونی با همون وزن حجم گیری کنی و نیازی به بدست آوردن مجدد وزن نیست...
برای حفره هم میتونی از اعداد پائینتر استفاده کنی چون تمام بار ها دارای اتاقک نیستن و با اعداد بالای دبلیوی حفره اگر هدفی در عمق کم باشه و فضای خالی نداشته باشه امکان رد دادنش هست ...
چیزی که من از هدف واقعی فهمیدم اینبود که اعداد دبلیو های وزن و مگنت و حفره باید تقریبا به یک اندازه و یا با اختلاف کم از هم باشند ...
نقطه ی اصلی هم تقریبا با روشی که فرمودید قابل کشف هست البته این روش بیشتر برای ارتباط بار مستقیم با خاک قابل استفاده هست ... برای هدف واقعی بنده وقتی داخل حجم و دور محیط حجم میچرخم دو نقطه قیچی میشن که نقطه ای که نزدیک به لبه ی حجم هست و عموما در مقابل ضلع شمالی قرار داره نقطه ی اصلی بوده...
امیدوارم تمام دوستان با توجه به این نکات ریز بتونن نتیجه ی مطلوبو بگیرن ...

این مطلب فراموش نشه : دوستان فقط روی مکانهائی که دارای علائم و آثار هست، تمرکز داشته باشن تا خدائی نکرده دلسرد نشن ...
یا حق.

دوستان یه مطلب مهم دیگه استفاده از گزینه ی فاین دستگاه برای مگنت و حفره هست و برای بنده فاین برای مگنت حد اکثر تا -4 میگیره و بقیش دیگه بسمت خطا میره یا آنتن حرکت ندارهو برای حفره هم حد اکثر تا =5 و -4 جواب میده ... اگه دوستان روی اهداف واقعی تست کنن و عدد مربوط به خودشونو بدست بیار خیلی میتونه تو کشف بار بهشون کمک کنه ...

جمعه 12 اردیبهشت1393 - 9:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مجید آقا خیلی ممنون از جوابت وتبریک بابت موفقیتت.و اگه امکانش هست اساتید دیگه هم نظر بدن. اگه با همین روش که گفتم ردیابی کنم موردی نداره؟ و طبق آموزشای شماست؟ یا کمبودی داره؟ و دو سوال هم داشتم : سوال اول - اگه توی حجم یه حجم دیگه باشه و ردیاب روی فرکانس طلا ۳۸.۹۵ باشه نشانه ی چیه ؟ و سوال دوم - مرکز هدف یه نقطه کوچیک نباشه و حدودا نیم متربه حالت قیچی بمونه (یعنی از لبه حجم بطرف داخل حجم که میریم و قیچی میشه تا نیم متر آنتنها به حالت قیچی باقی بمونن)یعنی چی ؟ یعنی مرکز هدف درازه و برا چی قیچی ادامه داره ؟

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

شنبه 12 اردیبهشت1393 - 3:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت اساتید من دیروز جای آسار دار انتن زدم و با آقا حمزه هم نتایج رو در میان گذاشتم میخواستم ببینم نظر اساتید دیگه چی هست
با فرکانس 1331.5 با 4 کیلو رهگیری کردم منو 1 متری یک درخت کشوند و جاش هم گوود رفته بود با انتن تلسکوپی قطع و با سیم

با فرکانس پایین 219.9 وزن گیری از بالا به پایین انجام دادم با قدرت 10 و تلسکوپی قطع با سیم وزنم شد 2 تن

عمق گیری هم کردم شد 3 متر عمق مگنت شد 2.70

حجم گیری فلز شد 2 در 2 حجمگیری مگنت از هر طرف 60 سانت بیشتر شد

مگنت شد 90 حفره هم شد 90

مس 4 کیلو زد کربن 800 گرم

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 9:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
با سلام خدمت اساتید من دیروز جای آسار دار انتن زدم و با آقا حمزه هم نتایج رو در میان گذاشتم میخواستم ببینم نظر اساتید دیگه چی هست
با فرکانس 1331.5 با 4 کیلو رهگیری کردم منو 1 متری یک درخت کشوند و جاش هم گوود رفته بود با انتن تلسکوپی قطع و با سیم

با فرکانس پایین 219.9 وزن گیری از بالا به پایین انجام دادم با قدرت 10 و تلسکوپی قطع با سیم وزنم شد 2 تن

عمق گیری هم کردم شد 3 متر عمق مگنت شد 2.70

حجم گیری فلز شد 2 در 2 حجمگیری مگنت از هر طرف 60 سانت بیشتر شد

مگنت شد 90 حفره هم شد 90

مس 4 کیلو زد کربن 800 گرم

دوست خوبم
منم شرایطی مثل شما رو حفاری کردم که متاسفانه ریشه دراومد

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 2:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت همه دوستان من دیروز سر زمینی بودم با یکی از دوستان که ردیاب ۳۵رو داشت ایشون که ردیابی کردن یک جا رو گرفتن و بعد من انتن ها رو گرفتم تو مرحله اول همون جایی انتن ها رفتن که دوست من گرفته بود یه چند ثانیه بعد انتن ها اونجا رو رد دادن و رفتن سمت دیگه ای من با فرکانس ۲۱۹.۹ داشتم کار میکردم با تلسکوپی قطع و قدرت هم رو ده بود و وزن شروع ردیابی رو ۴ کیلو بود خلاصه انتن ها من رو یه ۱۰۰ متری کشوندن تا یک جا دیگه قیچی شد و اونجا هم اثار و نشانه زیاد داشت که بعد وزن گیری که کردم وزنش شد ۷۹۴ کیلو و مگنت هم شد ۷۰ دیگه نشد عمق گیری و حجم گیری کنم و فقط یه تست دیگه هم که کردم رو مد نقره که گذاشتم انتن ها دوباره به همین سمتی میومدن که من گرفتم و رو مد گلد ۱ تا ۵انتن ها میرفتن سمتی که دوست من اول اونجا رو گرفته بود متوجه شدم که دوست من سفال خیس رو گرفته نظر دوستان رو میخوام بدونم چی در این مورد

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 2:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 370 , 371 , 372 , 373 , 374 , 375 , 376 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 147 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure