هدایتی نوشته است:
سلام خدمت دوستان امروز من با یه شخصی ملاقات داشتم و حرف هایی زدن که من رو خیلی تو فکر برد این شخص با علم خیلی اشنایی داشت و حتی میگفت میتونه طلسم رو هم از بین ببره خلاصه خیلی حرف زد برام و گفت شما چطوری حفاری میکنید من جواب دادم اگه دستگاه جایی رو بگیره ما شروع به کار میکنیم بعدش خندید و گفت اشتباه هستش این کار گفت زمین صاحب داره شما چطور اینکار رو میکنید ؟ گفت قبل از حفاری اول باید یه دعایی رو بخونید و بعد چهار طرف زمین رو با یه دعا ببندید تا از شر هر نوع طلسمی خلاص بشید و اگه این کار رو نکنید زمین به شما بار نمیده گفتش امکان داره مفرغ یا اهن پیدا کنید ولی هرگذ نمیتونید طلا پیدا کنید خیلی با من حرف زد بعد من پرسیدم ازش پس چرا این همه افراد پیدا کردن گفت اگه نیت شما حفاری و پیدا کردن طلا باشه هرگذ زمین به شما بار نمیده اگه دستگاه هم درست بزنه و اونجا جنس هم باشه باز شما نمیرسید بهش ولی کسی که اتفاقی داره چاه میکنه یا پی میکنه پیدا میکنه اون نیتش اینکار نبوده خیلی ذهنم مشغول حرفاش شده ایا راسته این حرفاش یا نه ؟ ولی ادم کار کشته و سن بالایی بود از اثار و خط میخی هم خیلی حرف زد و خط میخی رو هم میخوند
سلام دوست عزیز حقیقتش من هم بردین تو فکر
یه جورایی میشه گفت حرفش درست بوده ولی نه شما حساب کنید ببینید روزانه چند نفر به قصد دنباله این طور مسایل میروند درسته خیلی ها یا میشه گفت99درصدشون موفق نبودن ولی خوب حداقلاگر از این همه 1نفرهم بتونه با فلزیاب و به نیت پیدا کردن طلا بره و پیدا کنه حرف این دوست شمارو نقض میکنه
چون اگر قراره قانونی باشه برای همه هست خیلی ها بودند که تونستند موفق بشند بدونه داشتن طلسم شکن این جور مسایل
ولی نه اگر برای اون بار یا اون طلا مد نظر از قبل طلسمی خونده باشند که کسی نتونه درش بیاره اون موقع حرف دوست شما حقیقت پیدا میکنه و ما باید بریم طلسم از بین ببریم اگر هم قراره از قبل طلسمی خونده بشه فرق نمیکنه طلا باشه یا چیز دیگه ای بر همه چیز دلالت میکنه حتی یک تیکه چوب
فکر کنم شما بالاخره یک نفرو دیدید که بتونه با فلزیاب بدونه طلسم شکن موفق بشه پس حرف دوست شما باطل هست
زمین و هرچی در روی اون قرار داره از نعمت ها و برکات خداوند هست مطعلق به کسی نیست که بخواد صاحب یا موکلی داشته باشه
مراقب طلسمات هم باشید دوستان در این یه مورد مطمعا هستم که اگر نتونید درست اجرا کنید یا اینکه خودتون برای خودتون اجرا کنید دقیقا نتیجه برعکس میده برمیگرده به خودتون ومیشه گفت: طلسمات همگی مطعلق به غیر از خدا هستند دعا مال مسلمان ها میشه
موفق باشید