نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
ارتین جان اگر منظور شما اون قالبی هست که شیارها حالت مورب دارن ؛ عرض کردم از نظر من فقط کمی از حالت قدیمی ما میتونه بهتر جواب بده. در واقع هم میشه گفت قطعا کمی بهتر جواب میده و هم اینکه قطعا اختلاف عملکردش زیاد نیست! در مورد شیلد هم قبلا عرض کردم بنظر من همون نقطه که شیلد کابل لوپ به فیبر متصل میشه برای گرفتن شیلد مدار مناسب هست.
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 2:54pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
mzzzzzzz نوشته است: mahdi8877 نوشته است: اگه تغییر نکرد مشکل یا در 3201 هست یا 431 و یا pcb رو چک کن ببین مدار قطعی نداره یا لحیم سردی؟ ممنون مهدی جان.من 3 تا 3201 عوض کردم هر3 همین بودن .پس فردا 431 رو عوض مبکنم.ممنون از راهنماییت عزیزم خداقوت خدمت دوستان عزیز؛آقای mzzzz لطفا تصویر ic 3205 خودتونو قرار بدید تا بهتر بشه تشخیص داد....باتشکر از استاد حمید:اینم عکس چنس بنده،...دوستان چنس رو ساختن ومیگن بی ثباته وو...سند و مدرک بذارید...چرا روی ثبات در مونتاژ اهمیت نمیدن ،ونکات رو که با تجربه بدست اومده رو انجام نمیدن!میخوام بگم بنده چنس رو چندین ساعت هم حتی در منزل روشن میزارم جهت تست چون باطری لیتیوم ایون 4800 ma استفاده کردم ومدت زمان زیادی جواب میده... با لوپ 64 سانتی تخت دوطرفه...هیچ بی ثباتی وصدای اضافی اصلا نداره،...وبرد خوبی داره...
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 5:40pm |
|
|
mzzzzzzz
کاربر فعال
|
پیر دانای عزیز سلام.راستش چون قطعاتش گیرم نیومد کلا بیخیالش شدم ولی عکسو که گزاشتی باز...عزیزم متاسفانه دوربین گوشیم خرابه که عکس بزارم،op37 کارش تو این مدار چیه؟
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 6:17pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
mzzzzzzz نوشته است: پیر دانای عزیز سلام.راستش چون قطعاتش گیرم نیومد کلا بیخیالش شدم ولی عکسو که گزاشتی باز...عزیزم متاسفانه دوربین گوشیم خرابه که عکس بزارم،op37 کارش تو این مدار چیه؟ دوست عزيز ، ميتوني قطعات رو بصورت اينترنتي سفارش بدي ، ارزششو داره كه پيگير ساختش بشي حميد جان ، با توجه به اينكه ما مدار رو با فويل الومنيمي شيلد ميكنيم ، و بخاطر نزديك بود خود مدار به لوپ( چون كابل اتصال مدار به لوپ1 متره) اين شيلدخودش باعث سنس شدن توسط لوپ نميشه؟ راهي وجود نداره كه ما مدار رو شيلد نكنيم ؟ ايا دوستانيكه از مدارشون تست ميگيرن ، شيلد مدار با فويل رو انجام دادن ؟ تشكر از لطف همه دوستان
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 7:18pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
mzzzzzzz نوشته است: پیر دانای عزیز سلام.راستش چون قطعاتش گیرم نیومد کلا بیخیالش شدم ولی عکسو که گزاشتی باز...عزیزم متاسفانه دوربین گوشیم خرابه که عکس بزارم،op37 کارش تو این مدار چیه؟ سلامت باشید،چرا بی خیال ساخت بشین؟دوست من از اول هم بهتون گفتم احتمال زیاد 3205 از همون مدلیه که جواب نداده...op 37 آیسی اپ امپ مدار چنس هست...خدارو شکر عکس انگیزه داده...اگه بتونم از یه نمای دیگه هم میزارم تا بیشتر ...!
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 7:22pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
PEERE DANA نوشته است: mzzzzzzz نوشته است: پیر دانای عزیز سلام.راستش چون قطعاتش گیرم نیومد کلا بیخیالش شدم ولی عکسو که گزاشتی باز...عزیزم متاسفانه دوربین گوشیم خرابه که عکس بزارم،op37 کارش تو این مدار چیه؟ سلامت باشید،چرا بی خیال ساخت بشین؟دوست من از اول هم بهتون گفتم احتمال زیاد 3205 از همون مدلیه که جواب نداده...op 37 آیسی اپ امپ مدار چنس هست...خدارو شکر عکس انگیزه داده...اگه بتونم از یه نمای دیگه هم میزارم تا بیشتر ...! دوست عزي ، خيلي خوب شده ، شما مدار تون رو با فويل شيلد كردي ؟ جعبه اي كه استفاده كردي تماما پلاستيكه يا بالاو پائينش فلز داره ؟ تشكر
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 7:31pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
شرمنده دوستان در دو مورد آیسی 3201mcp که صحیح است ،رو 3205 ذکر کردم چون رمز کارت سوختمه وسرزبانم بوده....باتشکر
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 7:39pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
PEERE DANA نوشته است: شرمنده دوستان در دو مورد آیسی 3201mcp که صحیح است ،رو 3205 ذکر کردم چون رمز کارت سوختمه وسرزبانم بوده....باتشکر با سلام و وقت بخير دوستان جناب پيردانا ميشه لطف كنيد و از لوپ 64 سانتي خودتون هم عكس بذاريد . متشكرم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 8:08pm |
|
|
mzzzzzzz
کاربر فعال
|
PEERE DANA نوشته است: شرمنده دوستان در دو مورد آیسی 3201mcp که صحیح است ،رو 3205 ذکر کردم چون رمز کارت سوختمه وسرزبانم بوده....باتشکر پیر دانا خیلی تمیز کار کردی آفرین.واقعا شیکه.اگه امکانش هس یه توضیح در مورد اسمبل جعبه بده.راستی آنلاین قطعات رو از کجا میشه خرید که خدماتش خوب باشه ؟
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 8:12pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: PEERE DANA نوشته است: mzzzzzzz نوشته است: پیر دانای عزیز سلام.راستش چون قطعاتش گیرم نیومد کلا بیخیالش شدم ولی عکسو که گزاشتی باز...عزیزم متاسفانه دوربین گوشیم خرابه که عکس بزارم،op37 کارش تو این مدار چیه؟ سلامت باشید،چرا بی خیال ساخت بشین؟دوست من از اول هم بهتون گفتم احتمال زیاد 3205 از همون مدلیه که جواب نداده...op 37 آیسی اپ امپ مدار چنس هست...خدارو شکر عکس انگیزه داده...اگه بتونم از یه نمای دیگه هم میزارم تا بیشتر ...! دوست عزي ، خيلي خوب شده ، شما مدار تون رو با فويل شيلد كردي ؟ جعبه اي كه استفاده كردي تماما پلاستيكه يا بالاو پائينش فلز داره ؟ تشكر تشکر استاد عزیز،قابل ذکره که بنده چند جنس پلاستیکی ، وفلزی ،...تست کردم وحتی با فویل وبدون فویل هم مدار رو شیلد کردم،وشاید بگین که فلزی سنس میشه و.و...!بله جنس پنل ها پلاستیکه وبالا وپایینش فلزی هست...وبدون شیلد مدار،...بهترین نتیجه رو گرفتم،ناگفته نمونه با ورقی پلاستیکی که در سیم پیچی الکترو موتورها مابین کلاف هاش قرار میدن،داخل باکس رو کامل تمیز پوشاندم،وفاصله لوپ تا دستگاه رو رعایت کردم در هر صورت فاصله نزدیک در هر جنس باکسی باید رعایت بشه تا کارکرد مختل نشه ودر میدان لوپ قرار نگیره...سیم کواکسیکال هم برای مانور بهتر طولشو حدود یک مترو هشتاد گرفتم وباکس رو با بند از گردن آویزان میکنیم ...فیبر هم فایبر گلاس دو میلی متری وجنس روسی وبی ان سی مرغوب،مقاومت هایک درصدو...میخوام بگم که هم قطعه وهم نوع مونتاژ خیلی تاثییر گذاره...سیم پیچ لوپ هم با کاغذ گلاسه پوشاندم واسپری گرافیت زدم...
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 8:47pm |
|
|
|