نویسنده |
پیغام |
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
مهدی6 نوشته است: استاد کرمی عزیز سلام وقت بخیر عذر زحمات میشه درباره rx gain یه توضیح بدید و ارتباط اون را با عمق هدف توضیح بدید همچنین در مطلب قبلی از تون صحبت نمودید میشه لطف کنید بفرمایید این تون بالا پایین بودنش چه تاثیری در سرچ داره با تشکر فراوان با سلام و درود دوست عزیز گزینه rx gainمربوط به کار در زمینهای پر املاح و آلوده هستش که بر اساس میزان آلودگی و املاح زمین مورد نظر باید تنظیم بشه.در مورد تون صدا هم اگه کاملا قطع باشه میتوان فلزات خیلی ریز و به راحتی پیدا کرد ولی اگه بالا باشه فلزات خیلی ریز حذف و فلزات عمیق بهتر تشخیص داده میشن.
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 7:30pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
استاد کرمی عزیز بسیار متشکرم واقعا عالی جواب میدید سپاسگزارم
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 8:35pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
با سلام و عرض تشکر خدمت استاد کرمی عزیز. لطفا بفرمائید کم و زیاد کردن این گزینه "مین تون" چه تغییری در صدای زمینه دستگاه دارد؟ آیا رابطه ای با کلید ترشولد هم دارد یا نه؟ ممنون
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 5:00pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
mohammadreza نوشته است: با سلام و عرض تشکر خدمت استاد کرمی عزیز. لطفا بفرمائید کم و زیاد کردن این گزینه "مین تون" چه تغییری در صدای زمینه دستگاه دارد؟ آیا رابطه ای با کلید ترشولد هم دارد یا نه؟ ممنون با سلام و درود جناب دکتر عزیز تنظیم گزینه مین تون رو من شاید 2 ماه تمام روش کار کردم و انرژی گذاشتم.وقتی پایین باشه صدا با ضربان تندتر و محیط سرچ لوپ جمع تر میشه.یعنی اگه شما بدون در نظر گرفتن این تنظیم فلز عمیقی رو سنس کنید تا روی حدف نرین امکان تشخیص فلز خیلی کمه اما وقتی این گزینه تنظیم صحیح بشه شما میتونین حتی تا شعاع یه متر از کنار هدف عمیقی عبور کنین و بتونین اونو تشخیص بدین که فلزی در اطرافتون هست که یه پون مثبتی به حساب میاد بهترین رنج هم عدد206 هستش.....البته خاطر نشان کنم که عزیزانی که فلزیاب چنس رو دارن استفاده میکنن به این نکته توجه کنن که این فلزیاب اهداف عمیق رو به این صورت سنس میکنه البته یه فوت کوزه گری هم داره در مورد ارتباطش با ولوم تریهشولد باید بگم که هیچ ارتباطی نداره.گزینه مین تون شعاع دید لوپ رو کم و زیاد میکنه
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 9:56pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
|
با تشکر از استاد عزیز ولی من تا این جا که از دفترچه فارسی رو ترجمه کردم این کم و زیاد کردن شعاع سنس توسط کویل را به گزینه Rx/ coil ربط داده بود. پس "مین تون" هم همین کار رو میکنه؟ ببخشید که همش مزاحمیم. امیدوارم فرصت جبران پیش آید.
|
شنبه 13 اردیبهشت1393 - 6:50am |
|
|
كرمي
استادیار
|
mohammadreza نوشته است: با تشکر از استاد عزیز ولی من تا این جا که از دفترچه فارسی رو ترجمه کردم این کم و زیاد کردن شعاع سنس توسط کویل را به گزینه Rx/ coil ربط داده بود. پس "مین تون" هم همین کار رو میکنه؟ ببخشید که همش مزاحمیم. امیدوارم فرصت جبران پیش آید. استاد عزیز چیزی که شما ترجمه کردین هم کاملا درسته ولی یه چیز دیگست.RX/COIL یه تنظیم برای تمرکز امواج خود لوپ هستش نه شعاع سنس مثلا شما میخواین لوپ تو کناره ها سنسش کم باشه عین لوپهای مسطح و یا تمرکز لوپ روی 20 سانت مرکز لوپ باشه و یا نه تمام سطح لوپ به یه میزان قدرت داشته باشه...مین تون شعاع سنس هدف رو تعیین میکنه معمولا فلزیابها بیشترین واکنش رو بالای سر هدف دارن چیزی که در این فلزیاب بهش توجه شده اینه که شما حتی اگه از نزدیک هدفی هم عبور کنین بتونید اونو سنس کنید.نمیدونم منظورم و رسوندم یا نه
|
شنبه 13 اردیبهشت1393 - 8:08am |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
|
با تشکر و سپاسگزاری از شما. بله متوجه شدم. امیدوارم این ترجمه به زودی به پایان برسه و اونو با دوستان به اشتراک بذاریم. استاد منظور از تست A چیست؟ توی دفترچه اش نوشته نام این گزینه رو میتونید عوض کنید!!! من گیج شدم. یعنی دقیقا نوشته شما میتونید این گزینه رو دوباره نامگذاری کنید. منظورش چیه؟ همچنین چطوری میشه یک تنظیم خاص رو در دستگاه سیو کرد که بعد سریع بهش دسترسی داشته باشه. موفق باشید با سپاس
|
شنبه 13 اردیبهشت1393 - 8:22am |
|
|
كرمي
استادیار
|
mohammadreza نوشته است: با تشکر و سپاسگزاری از شما. بله متوجه شدم. امیدوارم این ترجمه به زودی به پایان برسه و اونو با دوستان به اشتراک بذاریم. استاد منظور از تست A چیست؟ توی دفترچه اش نوشته نام این گزینه رو میتونید عوض کنید!!! من گیج شدم. یعنی دقیقا نوشته شما میتونید این گزینه رو دوباره نامگذاری کنید. منظورش چیه؟ همچنین چطوری میشه یک تنظیم خاص رو در دستگاه سیو کرد که بعد سریع بهش دسترسی داشته باشه. موفق باشید با سپاس گزینه a و b.... مربوط به مود های حافظه دستگاه هستند که در قسمت تنظیمات دستی وجود دارن که میتونی برای هر فلزی یه صدا تو حافظه ذخیره کنی...مثلا شما صدای طلا رو تو مد a ذخیره میکنی بعد میبینی که تمام فلزات از نقره تا مس و آهن یه جور میزنه و طلا رو جور دیگه...البته این تنظیم بیشتر برای سکه یابی در محیطهای پر ازفلزات مزاحم به درد میخوره و تا حدودی برد دستگاه و پایین میاره نحوه ذخیره و کار با این روش و بعدا توضیح میدم چون واقعا باید تفکیک و خوب یاد گرفت که وارد این تنظیمات بشیم
|
شنبه 13 اردیبهشت1393 - 11:23am |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان و اساتید این قسمت مخصوصا استاد کرمی در بعضی از موقعیتها گفته شده که سنس هدف با قطع شدن همه صداهاست حال سوال اینجاست 1.دقیقا در چه موقعیتی هایی امکان این رخداد وجود داره ) چه عمقی,چه جسمی,چه جنسی,چه مکانی( با تشکر فراوان
|
شنبه 13 اردیبهشت1393 - 3:38pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
تغییر مقدار هر یک از گزینه های زیر چه تاثیری بر سنگ هدف (عمق و جنس) دارد و در مکانهای مختلف باید چه مقدار باشند بر اساس تجربه اساتید (مثلا برای مکان قبرها، برای پیدا کردن سکه، برای خونه خرابه های قدیمی) 1-audio type 2- audio tone 3- stabilizer 4- signal peak باشکر فراوان
|
شنبه 13 اردیبهشت1393 - 10:12pm |
|
|
|