انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 9:14am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 371 , 372 , 373 , 374 , 375 , 376 , 377 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته این رو هم بگم اون مکانش انقدر خطرناک بود که نشد با نقطه زن تست کنم تا ببینم جریان چی ولی خیلی مشکوک هستم به همون نقطه من سه ساله که دارم با ردیاب های مختلف کار میکنم این ردیاب کارش و سنس کردنش خیلی خوب بود بعد اونجا یک جا رفتم که زمین ۵۰۰ متری بود به گفته صاحب خونه میگفت جنس داره من حدود یک ساعت کار کردم انتن ها فقط منو این ور و اون ور میکشوند ولی هیج جا قیچی نمیکرد نوک انتن ها به هم نزدیک میشدن ولی قیچی نمیشد بعد رو مد نقره هم کار کردم به همین شکل بود بعد به صاحب خونه گفتم جنسی نداره این زمین اگه چیزی هم باشه مفرغ یا جنس بی ارزشه زمینش به نظر من سفال زیاد داشت همش انتن ها نزدیک میشدن و باز میشدن که نشون میداد زمین بدجور الوده و ذرات زیاد داره

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 2:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

استاد حمزه میشه نظرتون رو بگین ؟ اگه در یک حجم چندین جا بجز مرکز هدف قیچی بشه معنی خاصی داره؟ ودو سوال دیگه هم داشتم : سوال اول - اگه توی حجم یه حجم دیگه باشه و ردیاب روی فرکانس طلا ۳۸.۹۳ باشه نشانه ی چیه ؟ و سوال دوم - مرکز هدف یه نقطه کوچیک نباشه و حدودا نیم متربه حالت قیچی بمونه (یعنی از لبه حجم بطرف داخل حجم که میریم و قیچی میشه تا نیم متر آنتنها به حالت قیچی باقی بمونن)یعنی چی ؟ یعنی مرکز هدف درازه و برا چی قیچی ادامه داره ؟
لطفا جواب بدین

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 3:48pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

iranian171 نوشته است:
استاد حمزه میشه نظرتون رو بگین ؟ اگه در یک حجم چندین جا بجز مرکز هدف قیچی بشه معنی خاصی داره؟ ودو سوال دیگه هم داشتم : سوال اول - اگه توی حجم یه حجم دیگه باشه و ردیاب روی فرکانس طلا ۳۸.۹۳ باشه نشانه ی چیه ؟ و سوال دوم - مرکز هدف یه نقطه کوچیک نباشه و حدودا نیم متربه حالت قیچی بمونه (یعنی از لبه حجم بطرف داخل حجم که میریم و قیچی میشه تا نیم متر آنتنها به حالت قیچی باقی بمونن)یعنی چی ؟ یعنی مرکز هدف درازه و برا چی قیچی ادامه داره ؟
لطفا جواب بدین

سلام
بله نشان دهنده وجود چند خروجي كوچيك داخل يه محوظه بسته هستش.
سوال اول شما وجود بار داخل يه فلز از يه جنس ديگه هستش.
سوال دوم شما هم نشان از وجود يه حفره خالي هستش كه حجم بار رو برابر با حجم حفره نشون ميده و براي تشخيص حجم بار هم شما بايد وزن بار بدست اومده رو با دبيليوي حفره جمع كنيد و حاصل رو به وزن ردياب براي بار بدي و با اين وزن بدست اومده حجم گيري كنيد.البته شما اگه يه صندوق و يا يه تابوت رو تصور كنيد كه داخلش بار يا عوامل خطا باشه ردياب اين حجم صندوق يا تابوت رو تا چند سانت و يا حتي چند متر بهتون ميده

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 4:59pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
سلام خدمت همه دوستان من دیروز سر زمینی بودم با یکی از دوستان که ردیاب ۳۵رو داشت ایشون که ردیابی کردن یک جا رو گرفتن و بعد من انتن ها رو گرفتم تو مرحله اول همون جایی انتن ها رفتن که دوست من گرفته بود یه چند ثانیه بعد انتن ها اونجا رو رد دادن و رفتن سمت دیگه ای من با فرکانس ۲۱۹.۹ داشتم کار میکردم با تلسکوپی قطع و قدرت هم رو ده بود و وزن شروع ردیابی رو ۴ کیلو بود خلاصه انتن ها من رو یه ۱۰۰ متری کشوندن تا یک جا دیگه قیچی شد و اونجا هم اثار و نشانه زیاد داشت که بعد وزن گیری که کردم وزنش شد ۷۹۴ کیلو و مگنت هم شد ۷۰ دیگه نشد عمق گیری و حجم گیری کنم و فقط یه تست دیگه هم که کردم رو مد نقره که گذاشتم انتن ها دوباره به همین سمتی میومدن که من گرفتم و رو مد گلد ۱ تا ۵انتن ها میرفتن سمتی که دوست من اول اونجا رو گرفته بود متوجه شدم که دوست من سفال خیس رو گرفته نظر دوستان رو میخوام بدونم چی در این مورد

جناب هدايتي عزيز با روشن كردن ردياب تا چند دقيقه ردياب شعاع كمتري رو سنس مي كنه و هر چه قدر ردياب بيشتر روشن باشه مسافت بيشتري رو مي گيره.براي شروع رديابي بهتره انتن هاي تلسكوپي رو قطع نكنيد.براي تشخيص خطا يا بار حجم و عمق الزامي هستش ولي وزن شما نشون ميده كه ارزش كار كردن رو داره.بهتره حجم و عمق بار رو بدست بياريد و فركانس هاي ازاد رو هم تست كنيد.موفق باشيد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 5:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

خیلی ممنون استاد حمزه ی عزیز :x

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 7:31pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان واساتید
جایی رفتم برای ردیابی :باسیم وتلسکوپی وصل
فرکانس 1331.5 وزن 505 کیلو از 50 متری سنس میکرد .
گلد 1 تا5 با همین وزن سنس میکردند وبیشتر که لازم ندیدم ادامه بدهم .
با وزن 500 کیلو بافرکانس 3951 حجم گرفتم که از مرکز نقطه به طرفین :شمال 2.5 متر جنوب 2.5 متر شرق 3.20 غرب 3.5 متر
حجم مگنت 2 از شمال 70 سانت جنوب 50 سانت غرب 1.20 سانت شرق 1 متر از حجم فلز بیشتر بود .
عمق 3.80فلز متر منهای 120 سانت
عمق مگنت تقریبا 3.20 سانت منهای 120
مگنت تا 65 سنس میکرد
حفره تا 52 سنس میکرد
حر کت انتن از راست به چپ قوی تر واز چپ به راست کند تر بود ودر اکثر تست ها آنتن مخالف زود تر حرکت میکرد وآنتن موافق حرکت سنگینی داشت .
تست فاصله هم تا 50 متری خوب بود وتغییر چندانی در اوزان دیده نشد .
این بهترین وکامل ترین ردیاب زنی ام بوده .
مرکز هدف سه سنگ از بزرگ به کوچک وروبه شرق بوده که علامت اخر مجسمه حیوانی می باشد .

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 8:00pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

tehrani39111355 نوشته است:
سلام خدمت دوستان واساتید
با وزن 500 کیلو بافرکانس 3951 حجم گرفتم که از مرکز نقطه به طرفین :شمال 2.5 متر جنوب 2.5 متر شرق 3.20 غرب 3.5 متر
حجم مگنت 2 از شمال 70 سانت جنوب 50 سانت غرب 1.20 سانت شرق 1 متر از حجم فلز بیشتر بود .
مگنت تا 65 سنس میکرد
حفره تا 52 سنس میکرد
حر کت انتن از راست به چپ قوی تر واز چپ به راست کند تر بود ودر اکثر تست ها آنتن مخالف زود تر حرکت میکرد وآنتن موافق حرکت سنگینی داشت .
مرکز هدف سه سنگ از بزرگ به کوچک وروبه شرق بوده که علامت اخر مجسمه حیوانی می باشد .

سلام
تهرانی عزیز خسته نباشی
تستها عالیست و به نظر من اینجا نقره وجود نداره که اگه فرکانس نقره رو تست کردی یه نکته مهم روشن میشه.
کاش تست کربن هم میگرفتی
@};-

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 8:08pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

tehrani39111355 نوشته است:
سلام خدمت دوستان واساتید
مگنت تا 65 سنس میکرد
حفره تا 52 سنس میکرد

جناب تهراني عزيز خسته نباشي.
دوستان بدونن كه هر چه با ردياب محل رو تست كنن باز كم هستش.جناب تهراني عزيز ردياب زني شما به طور چشم گيري پيشرفت كرده و من به شما تبريك ميگم.اي كاش حجم حفره رو هم مي گرفتيد تا اين ابهام زياد بودن حجم رو هم مي تونستيم پيش بيني كنيم.
كلا اين مورد شما ارزش كار كردن رو داره فقط اگه حجم هاتون رو نگاه كنيد مي تونيد ببينيد راه ورود از سمت شرق هستش و اين شايد بتونه به شما كه در علم علائم استاد هستيد كمك كنه.مورد بعدي هم كه بهتون توصيه مي كنم اينكه دبيليوي وزن بار و مگنت و حفره رو هميشه يادداشت كنيد چون خيلي مي تونه در موارد بعدي بهتون كمك كنه.تست فلزات ديگه و كربن هم سعي كنيد به هيچ وجه فراموش نكنيد و اين تنها ايراد ردياب زني شما در اين مورد بود.موفق باشيد

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 8:19pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستاني كه در مورد علت حجم گيري حفره سوال مي كنن من در جوابشون بايد بگم حجم گيري حفره يكي از تست هاي مهم براي تشخيص بار هستش.
مثلا اگه دبيليوي حفره شما كم ولي حجم اون زياد باشه نشان دهنده وجود فضاي خالي پر شده هستش
و اگه دبيليوي حفره كم و حجم تون هم كم باشه باز نشان دهنده يه سوراخ كوچيك مثل لونه حيوانانت هستش
و اگه دبيليو و حجم با هم زياد باشن نشان دهنده حفره خالي و سالم هستش.
حالا اگه حجم حفره ما با حجم بار يكي باشه نشان دهنده پلمپ بودن بار هستش كه اين موارد خيلي مي تونن كمك كننده باشن.
البته بنده اگه تو ردياب زني وقت داشته باشم عمق حفره رو هم مي گيرم و اونو تو دفتر يادداشتم مه هميشه باهامه يادداشت مي كنم تا نتايج رو با هم مقايسه كنم و دستم براي دستور حفاري دادن بازتر باشه.
با تشكر

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 8:25pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

نکات و جمع بندی بسیار مهم و کمک کننده!
حمزه عزیز سپاسگزارم
@};- :ymhug:

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 8:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 371 , 372 , 373 , 374 , 375 , 376 , 377 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 148 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure