نویسنده |
پیغام |
کوهیار
مدیر سایت
|
درود ممنونم کاوشگر جان ما که پیش دوستانی مثل شما حرفی واسه گفتن نداریم ولی بازم چشم هر مطلبی که احساس کنم بدرد دوستان میخوره حتما ارائه میدم راستی من واسه ساختن پرابها فعلا نتونستم استیل خالص توپر گیر بیارم نمیدونم میله استیل توپر با قطر 6 میلیمتر رو کجا میشه پیدا کرد راستی شما پرابها رو از چی ساختین؟
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 10:44pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
کوهیار جان من خودم نتونستم استیل گیر بیارم برا همین از میله برنجی 6 میلی متری استفاده کردم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 10:56pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا کوهیار میتونی از میله های دیش که برای ماهواره هست استفاده کنی که دو طرفش هم رزوه داره میله دیش رو از وسط ببر و یک طرفشو تیز کن و به طرف دیگش هم یک دسته جوش بده
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 12:26pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اینم عکش برات گذاشتم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 12:32pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
ebi-gold نوشته است: اینم عکش برات گذاشتم دوستانيكه كه از ميله هاي بغير از استيل براي اين دستگاه استفاده مي كنن ، حواصشون به اين باشه كه اين ميله ها نبايد زنگ زدگي داشته باشه و چون تو گرقتن مقاومت ها تاثير منفي ميزاره و ميله هاي برنجي كه خودم هم ساختمش ، هميشه قبل از استفاده با اسكاج سيمي روشو تميز كنيد حتي هم نبايد ميله ها رو رنگ كرد ، موفق باشيد
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 1:35pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام به دوستان منهم این مدارو ساختم بدون هیچ مشکلی و تعقیرات رو هم انجام دادم ولی هنوز به کامپیوتر وصل نکردم در قسمت خروجی 4.19 ولت ولتاژ ac با فرکانس 138.9 هرتز دارم و تصویر ال سی دی دستگاه در حالت تست روشن و خاموش به صورت زیر میباشد ایا دستگاه درست اکار میکند چون من هر کاری کردم اعداد تعقیر نکرد البته به زمین وصل نکردم از استادای عزیز ممنون میشم نحوه تست ورودی دستگاه رو بگن
|
شنبه 13 اردیبهشت1393 - 9:17pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام دوستان منم به توصیه دوست خوبم جناب کاوشگر قطعات رو سفارش دادم که به دستم میرسه ایشاللا با کمک دوستان راش میندازیم
gladyator_089
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1393 - 1:44am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
rostam نوشته است: با سلام به دوستان منهم این مدارو ساختم بدون هیچ مشکلی و تعقیرات رو هم انجام دادم ولی هنوز به کامپیوتر وصل نکردم در قسمت خروجی 4.19 ولت ولتاژ ac با فرکانس 138.9 هرتز دارم و تصویر ال سی دی دستگاه در حالت تست روشن و خاموش به صورت زیر میباشد ایا دستگاه درست اکار میکند چون من هر کاری کردم اعداد تعقیر نکرد البته به زمین وصل نکردم از استادای عزیز ممنون میشم نحوه تست ورودی دستگاه رو بگن سلام دوستان رستم عزیز بهت تبریک میگم. تغییر اعداد بدون اتصال پراپ به زمین صورت نمیگیره. البته اگه تغییراتی که اقا حمید گفته بودن رو نمیدادی کمی بالانس اعداد در حالت عادی داشتی ولی با تغییرات دیگه مشکلی نداره. ضمنا دوستانی که درست کردن برای تست میتونن از ابزار ساختمانی فروشیها میخهای بزرگ تهیه کنن و بعنوان پراپ به زمین و دستگاه وصل کنن. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 7:36am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان من تا صبح بیدار موندم نرم افزار اسنیفر برای من هم راه افتاد
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 9:43am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ebi-gold عزیز بهت تبریک میگم دوست خوبم. راستی میشه لطفا در مورد تستی که گرفتی کمی توضیح بدی؟ حجمش - عمقش و ... یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 11:56am |
|
|
|