انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 10:12am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 281 , 282 , 283 , 284 , 285 , 286 , 287 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

علی جان خیلی ممنون از شما.
البته لوپ عنکبوتی اصلی خیلی هم خوبه و ضعیف نیست. ولی کاربرد خاص خودش رو داره. در واقع اگر کسی این فلزیاب رو برای پیدا کردن خورده ریز بخواد بعضی محاسبات از جمله سیستم لوپ تغییر میکنه. فقط با همون سیستم لوپ عنکبوتی هست که این فلزیاب میتونه تمام اشیاء ریز و همینطور سکه های درشت رو بخوبی سنس کنه. اون قسمت کوچک داخلی هم به سنس فلزات ریز تر خیلی کمک میکنه.
عملا ما باید تحلیلی از قسمتهای مختلف فلزیاب داشته باشیم تا بتونیم بسته به نیاز خودمون بهترین جواب رو ازش بگیریم. به همین لحاظ مدل لوپ پیشنهادی من هم در واقع همون سیستم هست ولی چون فقط قسمت بیرونی پیچیده میشه ؛ حساسیت به فلزات ریز کمتر میشه و در عوض برای فلزات بزرگتر برد بیشتری حاصل میشه. چیزی که در کاربرد دفینه یابی خیلی بیشتر مطلوب ماست. مشکلی هم که در لوپ بزرگتر بوجود میاد بالا رفتن ظرفیت خازنی بصورت اتوماتیک هست که بنده راهش رو عرض کردم از طریق تغییر جنس سیم به نوع تفلون و کمتر گرفتن تعداد شیارها این مشکل تا حد زیادی برطرف میشه. از طرف دیگه مشکل دیگری که لوپهای بزرگتر دارن این هست که اصولا بعنوان یک آنتن امواج رادیویی و مزاحم بیشتری رو جذب میکنن! این مشکل هم فقط از طریق شیلد مناسب برای لوپ میتونه حل بشه که توضیحشو قبلا عرض کردیم.

یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 6:51pm
مدیر کل
مدیر کل

در مورد تست در خاک و میزان برد در خاک فکر کنم بارها و بارها صحبت شد و تست مناسب هم انجام گرفت! برگشتن سر خونه اول بنظر من نشانه کم توجهی دوستان به مباحث متعددی هست که در طول تاپیکها عنوان میشه!
این فلزیاب از نظر قدرت نفوذ در خاک بنظر من جزو بهترینهاست و لااقل بنده فلزیاب دیگری از هیچ نوعی ندیدم که قدرت سنسش در خاک تا این حد نزدیک به هوا باشه! اما این مطلب فقط در مورد فلز جدید هست. کاوشهایی که دوستان انجام دادن مشخص کرد که برای فلزات قدیمی و دفینه ای این فلزیاب قطعا برد بیشتری رو در خاک نسبت به هوا داره که این میزان افزایش برد میتونه تا حد 1.5 برابر هم باشه! با توجه به این نکته این فلزیاب عملا یک دفینه یاب خوب میتونه باشه که بسته به سایز لوپ تا عمق زیادی هم جواب میده.

یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 6:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان؛حتما دوستان موقع مونتاژ به این مسعله برخوردند،خواستم بهش اشاره کنم...ال سی دی آبی چنس کارکترها ونمودارهاشو بصورت رنگ مشکی نشون میده،که با تنظیم مولتی ترن ایستاده مربوطه میتوان به رنگ سفید هم تبدیل نمود...وبند آویز دستگاه رو مناسبتره طولشو بیشتر بگیریم تا کمترین طول کابل رو داشته باشیم...و کابل کواکسیکال لوپ 64cm رو تاجایی که میسر بود کوتاه کردم یک مترو نیم جواب داد...

یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 7:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محمد 87 شما دیود uf رو اشتباه جا زدید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 8:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
محمد 87 شما دیود uf رو اشتباه جا زدید

asadof عزیز؛ ایشون از یه فیبر دیگه استفاده کردن وهمانطور که استاد حمید کلی فرمودند،در چند جادمشکل داره ،مثلا حتی از سلف بشکه ای برای ال یک استفاده کردن که نوع تروعیدی مناسبتر

یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 8:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

اساتید گرامی سلام.ازتون خواهش دارم اگه امکان داره مدار منو یه چک کنید 10 روزه علافشم دیگه خستم کرده.مدارم قبلا روشن میشد ولی سنس نداشت اصلا و بعد از اینکه روشن میشد یه ویز ممتد داشت آی سی 6 ش من MCP3201 بود دوستان فرمودند احتمال زیاد این آی سی فیک هست .منم امروز، هم ads7816 رو جایگزین این آی سی کردم، هم کل آی سی های مدار رو عوض کردم مثل tl431,7662,irf9640,op3,7805 و ...کل ترانریستورها و دیودهام چک کردم همه سالم بودن حتی Atmega رو هم عوض کردم و حتی چون به مدار قبلم شک داشتم فیبر جدید زدم ولی متاسفانه مشکلم رفع نشد که نشد.ازتون خواهش دارم عکسارو یه چک کنید ببینید خطایی نداشتم؟ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 14 اردیبهشت1393 - 1:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mzzzzzzz نوشته است:
اساتید گرامی سلام.ازتون خواهش دارم اگه امکان داره مدار منو یه چک کنید 10 روزه علافشم دیگه خستم کرده.مدارم قبلا روشن میشد ولی سنس نداشت اصلا و بعد از اینکه روشن میشد یه ویز ممتد داشت آی سی 6 ش من MCP3201 بود دوستان فرمودند احتمال زیاد این آی سی فیک هست .منم امروز، هم ads7816 رو جایگزین این آی سی کردم، هم کل آی سی های مدار رو عوض کردم مثل tl431,7662,irf9640,op3,7805 و ...کل ترانریستورها و دیودهام چک کردم همه سالم بودن حتی Atmega رو هم عوض کردم و حتی چون به مدار قبلم شک داشتم فیبر جدید زدم ولی متاسفانه مشکلم رفع نشد که نشد.ازتون خواهش دارم عکسارو یه چک کنید ببینید خطایی نداشتم؟ممنون

خداقوت دوست عزیز؛اول اینکه بنظرم خیلی کیفیت تصویرتون پایین هست...واحتمال اتصالی ناخواسته وقطعی در مدارتون هست،...ونمیشه خوب تصمیم گرفت...اما اگه درست دیده باشیم،و تا جایی که مشخصه گلم گویا آیسی ها رو بدون سوکت به محلش لحیم زدین؛واگر هویه شما از کیفیت کمی برخوردار ...،وبالای 20w ولحیم کاری مدت زمانش اندکی طولانی شود در اثر ولتاژ ضعیف هویه وگرماوروغن لحیم،...؛مخصوصا آیسی ها وترانزیستورها،و...در مونتاژ قطعا منجر به معیوب شدن قطعه میگردد...وبعد اینکه،سیم پیچ ال یک رو باسیم لاکی حداقل درست میکردین،البته یه تیکه سیم هم میزدید واگه اتصال ورودی خروجییش برقرار باشه مدار کار میکنه،...واگه قطعات سالم باشند،حتما در مونتاژ مشکلی هست...

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 6:23am
مدیر سایت
مدیر سایت

عکس از پی سی بی رو در هوای باز بگیرید تا بخوبی مسیرها نشون داده بشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 6:52am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
آقا مهدی عزیز من با 4 متر کابل 8 رشته شبکه لوپی درست کردم که مقاومتش حدود 2.8 اهم و ظرفیتش حدود 200 میکرو میشه.
حالا من میخوام بدونم در این روش چطور میشه اهم رو پایین آورد و ظرفیت رو بالا برد؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 8:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود خدمت مهندس حمید گرامی و سایر دوستان خوب انجمن !
مهندس عزیز بعد از این همه نتیجه مثبت که دوستان از مدار چنس گرفتن من هم تصمیم به ساخت گرفتم . فقط یه سوال داشتم . ممنون میشم که جواب بدین
من تمامی قطعات رو تهیه کردم. اما آی سی 2534 رو از نوع SMD خریدم. آیا این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ اگر توصیه ای در مورد نحوه مونتاژ این آی سی دارین ممنون میشم که بفرمایین .

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 9:12am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 281 , 282 , 283 , 284 , 285 , 286 , 287 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 130 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure