انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:29am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 372 , 373 , 374 , 375 , 376 , 377 , 378 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
کانی جان سوالی داشتم ,میخاستم ببینم فرکانسی هست که به اهن زنگ زده حساس نباشه, اون کدام فرکانس هست.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

شنبه 13 اردیبهشت1393 - 11:00pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
tehrani39111355 نوشته است:
سلام خدمت دوستان واساتید
جایی رفتم برای ردیابی :باسیم وتلسکوپی وصل
فرکانس 1331.5 وزن 505 کیلو از 50 متری سنس میکرد .
گلد 1 تا5 با همین وزن سنس میکردند وبیشتر که لازم ندیدم ادامه بدهم .
با وزن 500 کیلو بافرکانس 3951 حجم گرفتم که از مرکز نقطه به طرفین :شمال 2.5 متر جنوب 2.5 متر شرق 3.20 غرب 3.5 متر
حجم مگنت 2 از شمال 70 سانت جنوب 50 سانت غرب 1.20 سانت شرق 1 متر از حجم فلز بیشتر بود .
عمق 3.80فلز متر منهای 120 سانت
عمق مگنت تقریبا 3.20 سانت منهای 120
مگنت تا 65 سنس میکرد
حفره تا 52 سنس میکرد
حر کت انتن از راست به چپ قوی تر واز چپ به راست کند تر بود ودر اکثر تست ها آنتن مخالف زود تر حرکت میکرد وآنتن موافق حرکت سنگینی داشت .
تست فاصله هم تا 50 متری خوب بود وتغییر چندانی در اوزان دیده نشد .
این بهترین وکامل ترین ردیاب زنی ام بوده .
مرکز هدف سه سنگ از بزرگ به کوچک وروبه شرق بوده که علامت اخر مجسمه حیوانی می باشد .

جناب تهراني عزيز خسته نباشي.
دوستان بدونن كه هر چه با ردياب محل رو تست كنن باز كم هستش.جناب تهراني عزيز ردياب زني شما به طور چشم گيري پيشرفت كرده و من به شما تبريك ميگم.اي كاش حجم حفره رو هم مي گرفتيد تا اين ابهام زياد بودن حجم رو هم مي تونستيم پيش بيني كنيم.
كلا اين مورد شما ارزش كار كردن رو داره فقط اگه حجم هاتون رو نگاه كنيد مي تونيد ببينيد راه ورود از سمت شرق هستش و اين شايد بتونه به شما كه در علم علائم استاد هستيد كمك كنه.مورد بعدي هم كه بهتون توصيه مي كنم اينكه دبيليوي وزن بار و مگنت و حفره رو هميشه يادداشت كنيد چون خيلي مي تونه در موارد بعدي بهتون كمك كنه.تست فلزات ديگه و كربن هم سعي كنيد به هيچ وجه فراموش نكنيد و اين تنها ايراد ردياب زني شما در اين مورد بود.موفق باشيد

ممنون استاد حمزه ی عزیز
واقعا استادی.علاءم میگه که ورودی درشرقه !!!!شما چه طوری فهمیدی که ورودی از شرقه؟اگه توضیح بفرمایید ممنون میشم.
چشم .تست های دیگر رانیز دراسرع وقت میگرم.
ممنون ازالطاف شما اساتید

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

آخرین بار توسط tehrani39111355 در یکشنبه 13 اردیبهشت1393 - 12:14am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 13 اردیبهشت1393 - 12:12am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
کانی جان سوالی داشتم ,میخاستم ببینم فرکانسی هست که به اهن زنگ زده حساس نباشه, اون کدام فرکانس هست.

سلام
اگه دستگاه مورد نداشته باشه تمام فرکانسهای نهایی اعلام شده آهن زنگ زده رو نمیگیرن.
اما همین آهن زنگ زده اگه به مدت زیاد داخل خاک مونده باشه با هاله اونم طرفیم که باید دقت بیشتری برای تشخیصش به خرج بدیم. @};-

یکشنبه 13 اردیبهشت1393 - 12:13am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
tehrani39111355 نوشته است:
سلام خدمت دوستان واساتید
جایی رفتم برای ردیابی :باسیم وتلسکوپی وصل
فرکانس 1331.5 وزن 505 کیلو از 50 متری سنس میکرد .
گلد 1 تا5 با همین وزن سنس میکردند وبیشتر که لازم ندیدم ادامه بدهم .
با وزن 500 کیلو بافرکانس 3951 حجم گرفتم که از مرکز نقطه به طرفین :شمال 2.5 متر جنوب 2.5 متر شرق 3.20 غرب 3.5 متر
حجم مگنت 2 از شمال 70 سانت جنوب 50 سانت غرب 1.20 سانت شرق 1 متر از حجم فلز بیشتر بود .
عمق 3.80فلز متر منهای 120 سانت
عمق مگنت تقریبا 3.20 سانت منهای 120
مگنت تا 65 سنس میکرد
حفره تا 52 سنس میکرد
حر کت انتن از راست به چپ قوی تر واز چپ به راست کند تر بود ودر اکثر تست ها آنتن مخالف زود تر حرکت میکرد وآنتن موافق حرکت سنگینی داشت .
تست فاصله هم تا 50 متری خوب بود وتغییر چندانی در اوزان دیده نشد .
این بهترین وکامل ترین ردیاب زنی ام بوده .
مرکز هدف سه سنگ از بزرگ به کوچک وروبه شرق بوده که علامت اخر مجسمه حیوانی می باشد .

سلام
تهرانی عزیز خسته نباشی
تستها عالیست و به نظر من اینجا نقره وجود نداره که اگه فرکانس نقره رو تست کردی یه نکته مهم روشن میشه.
کاش تست کربن هم میگرفتی
@};-

ممنون استاد کانی عزیز.چشم .دراسرع وقت تست های دیگر رامیگیرم.

یکشنبه 13 اردیبهشت1393 - 12:18am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
دوستاني كه در مورد علت حجم گيري حفره سوال مي كنن من در جوابشون بايد بگم حجم گيري حفره يكي از تست هاي مهم براي تشخيص بار هستش.
مثلا اگه دبيليوي حفره شما كم ولي حجم اون زياد باشه نشان دهنده وجود فضاي خالي پر شده هستش
و اگه دبيليوي حفره كم و حجم تون هم كم باشه باز نشان دهنده يه سوراخ كوچيك مثل لونه حيوانانت هستش
و اگه دبيليو و حجم با هم زياد باشن نشان دهنده حفره خالي و سالم هستش.
حالا اگه حجم حفره ما با حجم بار يكي باشه نشان دهنده پلمپ بودن بار هستش كه اين موارد خيلي مي تونن كمك كننده باشن.
البته بنده اگه تو ردياب زني وقت داشته باشم عمق حفره رو هم مي گيرم و اونو تو دفتر يادداشتم مه هميشه باهامه يادداشت مي كنم تا نتايج رو با هم مقايسه كنم و دستم براي دستور حفاري دادن بازتر باشه.
با تشكر

سلام دوستان
استاد حمزه عزیز ممنون از شما
در مورد دبيليوي حفره حفره اگه مورد سوم باشه(و اگه دبيليو و حجم با هم زياد باشن نشان دهنده حفره خالي و سالم هستش.) آیا بازهم وجود بار رو محرز میکنه؟
لطفا کمی توضیح بدین/
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 7:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام ما دیروز یک جایی رو انتن زدیم البته 2 ساعت تو جنگل پیاده روی کردیم تا با خستگی 10 شب به جای اصلی رسیدیم از بالای تپه انتن زدیم ما رو مابین 2 درخت تنومند کشید
وزنمون شد 500 کیلو مگنتم شد 70 کربن هم 200 گرم زد و با مفرق هم که تست کردیم پهلوی درخت دوم قیچی شد
محل رو یک کم صاف کردیم و با نقطه زن دلتا 3 با لوپ 1 یک جا رو با عدد منفی که تشخیص من اهن بود رو تایید کرد
خلاصه 1 ساعت موندیم تا دوستان وسایل حفاری رو اماده کنند بیارن
دوستمون با 4 تا کولنگ که زد به یک نعل اسب خیلی قدیمی بر خورد فهمیدم که ردیاب همین رو زده
باز که این نعل اسب خارج شد دلتا 3 رو زدم بدون واکنش بود
ولی ردیاب با وزن 70 کیلو باز اونجا رو میگرفت بعد از یک متر حفاری هم باز ردیاب اونجا رو با 70 کیلو میگرفت
دیگه ولش کردیم مکان رو هم میکشم اساتید یک نظری بدن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 10:15am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام
جناب تهراني عزيز وقتي حجم شما مورد بررسي قرار مي گيره مشخص ميشه حجم شما در سمت شرق بيشتر هستش و اين براي مگنت هم صدق مي كنه پس ما در سمت شرق حجم بيشتري رو داريم كه نشان دهنده راه ورودي هستش.
جناب بينا اين موضوع فقط مي تونه نشان دهنده وجود يك حفره سالم باشه حالا اگه ردياب رو مد فلز دقيقا اندازه اين حفره و يا حتي بيشتر از حجم حفره به ما حجم بده ميشه نتيجه گرفت حفره ما سالم و داراي بار هستش.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 11:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

و تست دیگه هم که کردم با مدهای خود دستگاه با فاین ok به سمت ذرات میرفت ولی وقتی عدد فاین رو روی +4 یا -4 میزاشتم به سمت النگو میرفت

حالا موندم که روی زمین هم به همین صورت ردیابی کنم یعنی با فاین +4 و -4
یا این که روی زمین جریان فرق میکنهپ
سلام منم اولاروفاین گیری تست کردم واسه خودم ولی درداخله خاک همه چیزبهم میریزه وکاملا ضعیفه که تشخیصشوازدست میده وفاینم جوابی نمیده
اون ذرات هم اومده بالاقدرتش کم شده وقتی داخله خاکه قدرتش سوبل میشه وراحت باهرتکنیکی فاینی نمیتونی نگیریش ...
تویه تسته دومت که شکل گذاشتی:کاملاضعف واین چیزی که من میگم روبه وضوح میبینی خودت
موفق باشی

یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 1:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام با اجازه اساتید بچه ها ما باید خودمون دست به کار شیم و تلاش کنیم تا علت خطا ها رو پیدا کنیم
من دیروز یک شب بی خابی کشیدم ولی ارزش داشت فهمیدم که همه فرکانسهایی که تا الان کار کردم اشتباه بود و چند بار هم تو سایت گفتم
این نعل اسبی که ما دیروز درش اوردیم شاید قدمتش به نظر من 20 سال باشه اامروز که تو خونه با ردیاب تست کردم همه فرکانس ها ی دستگاه و فرکانس های دستی رو به سمت خودش مقلوب میکنه من تستی که با ردیاب کردم با گلدهای دستگاه نعل اسب رو تا 1 تن میزنه
فرکانس 1331.5 و فرکانس های دیگه همه به سمتش با شدت حرکت میکنه
ولی اگه فاین دستگاه روی +4 باشه دیگه به سمتش نمیره
و با فرکانس ها هم هر شخص با بدن خودش باید تست کنه تا فرکانسشو به دست بیاره
سعی کنید خودتون فرکانس به دست بیارید

یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 4:12pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام دوستان
در مورد قطع کردن تلسکوپی خدمتتان عرض کنم که :
چون ردیابم کلید قطع تلسکپی نداره ،چند روز تلسکو پی ها را از داخل قطع کردم .نتیجه شد اینکه :بیشتر جاهایی که میرفتم ،سنس داشت .
خدمت مهندس حمید گفتم که وضعیت اینطوریه.ایشون فرمودند که اگه تلسکوپی قطع باشه ،دستگاه موج حذف کننده نمیفرسته ،در نتیجه ذرات بیشتری سنس میکنه که من دوباره آنها را وصل کردم .
حالا اینجا دوستان میفرمایند که اگه تلس کوپی قطع باشه ،بهتره .
حقیقش این مسئله برام دوگانگی ایجاد کرده .
لطفا دوستانی که عقیده بر قطع تلسکوپی دارند ،این حقیر را توجیه نمایند .
ممنون وسپاسگزارم

یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 7:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 372 , 373 , 374 , 375 , 376 , 377 , 378 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 168 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure