نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
tehrani39111355 نوشته است: سلام دوستان در مورد قطع کردن تلسکوپی خدمتتان عرض کنم که : چون ردیابم کلید قطع تلسکپی نداره ،چند روز تلسکو پی ها را از داخل قطع کردم .نتیجه شد اینکه :بیشتر جاهایی که میرفتم ،سنس داشت . خدمت مهندس حمید گفتم که وضعیت اینطوریه.ایشون فرمودند که اگه تلسکوپی قطع باشه ،دستگاه موج حذف کننده نمیفرسته ،در نتیجه ذرات بیشتری سنس میکنه که من دوباره آنها را وصل کردم . حالا اینجا دوستان میفرمایند که اگه تلس کوپی قطع باشه ،بهتره . حقیقش این مسئله برام دوگانگی ایجاد کرده . لطفا دوستانی که عقیده بر قطع تلسکوپی دارند ،این حقیر را توجیه نمایند . ممنون وسپاسگزارم تهرانی جان منم تلسکوپیها را قبلا قطع کردم که با مشکل شما مواجه شدم ,یک بار هم اینجا عنوان کردم اما کسی راهنمایی نکرد بنابراین دوباره تلسکوپی ها را سر جاش گذاشتم فکر میکنم استاد حمید که ردیاب را طراحی کرده بهتر میدانه کدام حالت بهتر هست.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 9:01pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما بعد از شش ماه کار با ردیاب 35 ما هم تونستیم با اون حجم گیری کنیم. تا حالا هر چی فرکانسه بوده سه حالت برای من داشته بعضی از اونها فقط نقطه میزنه بعضی دیگه هم نقطه هم عمق میزنه و با این فرکانسه تا حالا هیچکدوم حجم به من نداده بود که سرانجام با فرکانس مگنت ما تونستیم برای اولین بار حجم بگیریم بدین صورت که اگه وزن را روی صفر بزارم نهایت حجم را میده و اگه روی اخرین وزنی بزارم که با اون ردیابی فلز زیر خاک را کردم فقط روی نقطه هدف قیچی میکنه در تستی که کردم فلزی که بمدت یکسال زیر خاک بود و یک حلب 17 کیلویی روعن در عمق 3 متری بود حجم اون برابر با یک فلز 2 کیلو گرمی که حجم 15 در 15 سانت داشت که حدود 3 هزار سال قدمت داشته و از یک گور بیرون اومده بود برابری می کرد پس نتیجه می گیریم که وزن فلز حجم بیشتری میده تا حجم بزرگتر
|
یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 9:16pm |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: با سلام با اجازه اساتید بچه ها ما باید خودمون دست به کار شیم و تلاش کنیم تا علت خطا ها رو پیدا کنیم من دیروز یک شب بی خابی کشیدم ولی ارزش داشت فهمیدم که همه فرکانسهایی که تا الان کار کردم اشتباه بود و چند بار هم تو سایت گفتم این نعل اسبی که ما دیروز درش اوردیم شاید قدمتش به نظر من 20 سال باشه اامروز که تو خونه با ردیاب تست کردم همه فرکانس ها ی دستگاه و فرکانس های دستی رو به سمت خودش مقلوب میکنه من تستی که با ردیاب کردم با گلدهای دستگاه نعل اسب رو تا 1 تن میزنه فرکانس 1331.5 و فرکانس های دیگه همه به سمتش با شدت حرکت میکنه ولی اگه فاین دستگاه روی +4 باشه دیگه به سمتش نمیره و با فرکانس ها هم هر شخص با بدن خودش باید تست کنه تا فرکانسشو به دست بیاره سعی کنید خودتون فرکانس به دست بیارید باسلام.دوست عزیز فرکانسهای که در اونها مقادیر 0.5 هستش رو اصلا استفاده نکن مثل همین 1331.5 ... و اگر هم دقت کرده باشید وقتی روی مد طلا هستید اگر در فلز یا خاک مقداری مس باشه اون مس رو در حد چند کیلو نشان میده برای همین دچار مشکل میشید دوست عزیز....
|
یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 9:17pm |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: tehrani39111355 نوشته است: سلام دوستان در مورد قطع کردن تلسکوپی خدمتتان عرض کنم که : چون ردیابم کلید قطع تلسکپی نداره ،چند روز تلسکو پی ها را از داخل قطع کردم .نتیجه شد اینکه :بیشتر جاهایی که میرفتم ،سنس داشت . خدمت مهندس حمید گفتم که وضعیت اینطوریه.ایشون فرمودند که اگه تلسکوپی قطع باشه ،دستگاه موج حذف کننده نمیفرسته ،در نتیجه ذرات بیشتری سنس میکنه که من دوباره آنها را وصل کردم . حالا اینجا دوستان میفرمایند که اگه تلس کوپی قطع باشه ،بهتره . حقیقش این مسئله برام دوگانگی ایجاد کرده . لطفا دوستانی که عقیده بر قطع تلسکوپی دارند ،این حقیر را توجیه نمایند . ممنون وسپاسگزارم تهرانی جان منم تلسکوپیها را قبلا قطع کردم که با مشکل شما مواجه شدم ,یک بار هم اینجا عنوان کردم اما کسی راهنمایی نکرد بنابراین دوباره تلسکوپی ها را سر جاش گذاشتم فکر میکنم استاد حمید که ردیاب را طراحی کرده بهتر میدانه کدام حالت بهتر هست. دوست عزیز به آنتنهای تلسکوپی کاری نداشته باشید خود طراح میدونسته که لازمه و باید باشه فقط شما همون سایز خودش نگه دار و بیرون نکشید آنتن رو...
|
یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 9:21pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
ممنون ازدوستان
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 11:03pm |
|
|
sasa
|
با سلام خدمت دوستان بعد از مدتها ردياب رو دوباره بدست گرفتم وديروز جايي رو كه در يك خونه قديميه وبه گفته صاحبخانه بغل اين خونه در گذشته كاروانسرا بوده رفتم در حياط خونه ردياب با فركانس 1331.5 از فاصله 10 متري انتنها به يك طرف چرخيدند باشروع وزن 100 كيلو وزن نهايي حدود 400 كيلو نقطه زني با فركانسهاي 2199 و3893 كه اين فركانسها هم اونجارو ميگرفتند نقره با مود دو 200 كيلو گرفت اهن مفرغ و مس وبرنج اصلا نگرفت مگنت دو تا دبليو 76 گرفت از اساتيد اگه نظر يا راهنمايي دارند بيان كنند با تشكر
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 10:07am |
|
|
hamze2000
استاد
|
sasa نوشته است: با سلام خدمت دوستان بعد از مدتها ردياب رو دوباره بدست گرفتم وديروز جايي رو كه در يك خونه قديميه وبه گفته صاحبخانه بغل اين خونه در گذشته كاروانسرا بوده رفتم در حياط خونه ردياب با فركانس 1331.5 از فاصله 10 متري انتنها به يك طرف چرخيدند باشروع وزن 100 كيلو وزن نهايي حدود 400 كيلو نقطه زني با فركانسهاي 2199 و3893 كه اين فركانسها هم اونجارو ميگرفتند نقره با مود دو 200 كيلو گرفت اهن مفرغ و مس وبرنج اصلا نگرفت مگنت دو تا دبليو 76 گرفت از اساتيد اگه نظر يا راهنمايي دارند بيان كنند با تشكر سلام ساساي عزيز مورد شما خطا هستش و علت خطا بودن هم مقدار كم مگنت شما با وجود قيچي شدن نقره با وزن 200كيلو هستش.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 3:49pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا حمزه در مورد این نعل اسب قدیمی که ردیاب ما رو به سمتش کشید نطر شما برای حذف کردن این آهن های قدیمی چی هست چه راهکاری دارید که ردیاب به این عوامل واکنش نشون نده چون من این نعل اسب رو که تو خونه تست کردم با ردیاب تا 2 تن میزنه ولی با فاین +4 به سمتش نمیره
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 5:44pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ebi-gold نوشته است: اقا حمزه در مورد این نعل اسب قدیمی که ردیاب ما رو به سمتش کشید نطر شما برای حذف کردن این آهن های قدیمی چی هست چه راهکاری دارید که ردیاب به این عوامل واکنش نشون نده چون من این نعل اسب رو که تو خونه تست کردم با ردیاب تا 2 تن میزنه ولی با فاین +4 به سمتش نمیره ابي عزيز اين مشكل از همون اوايل بنظر من حل شد.بهترين گزينه براي تشخيص فلز اهن استفاده از مد خود اهن هستش.جاي كه ردياب با طلا مي گيره بايد با مد اهن هم تست بشه و اگه رو هر دو مد قيچي بشه بايد دقت زيادي بشه.فركانس هاي كه بنده زدم براي خوده بنده اهن زنگ زده رو به هيچ وجه نميزنه.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 6:43pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
ممنونم اقا حمزه من فرکانس این نعل اسب رو گرفتم از این به بعد این فرکانس رو هم تست میکنم
|
سه شنبه 15 اردیبهشت1393 - 12:05am |
|
|
|