انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 9:57am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 282 , 283 , 284 , 285 , 286 , 287 , 288 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

bina نوشته است:
سلام دوستان
آقا مهدی عزیز من با 4 متر کابل 8 رشته شبکه لوپی درست کردم که مقاومتش حدود 2.8 اهم و ظرفیتش حدود 200 میکرو میشه.
حالا من میخوام بدونم در این روش چطور میشه اهم رو پایین آورد و ظرفیت رو بالا برد؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
یاحق

با سلام
برادر بینا چون سیم کابلها و شرکهای تولیدی فرق میکنه اندازه های لوپ هیچ وقت میزان در نمیاد ، و راهی که من به شما پیشنهاد میکنم برای شما مشکل هست ، در این طور مواقع که مقاومت بالا میره باید سیم هارو دوتا دوتا یا سه تا سه تا با هم اول موازی کنی و بعد با هم سری کنید ، اینطوری مقاومت پائین میاد و برای بیشتر کردن ظرفیت باید محیط لوپ رو کمتر کنید ( مثلاً لوپ 1در1 رو بکنید 80 یا 70 ) ( شما بهتره کابلی بگیرید گه داخلش 8 زوج باشه که مقداری کابلش کلفت هست ، و دوتا دوتا موازی کرده و بعد سری کردم که چهار متر کابل استفاده شد با مقاومت 1/5 و ظرفیت 440 میکرو در ضمن شماره سیم داخل کابل هم 065 هست )، کابل آیفون تصویری مشکی رنگ ؛ درکل بنده حدود 15 متر از مدلهای مختلف کابل تهیه کردم تا با آزمون و خطا تونستم سه تا کوئل در بیارم ، خیلی وقت گیر و خسته کننده هست @};-
ولی فکر میکنم که کابل شما اگر دوتا دوتا موازی و بعد سری کنید باید میزان در بیاد از نظر مقاومت ، فقط میمونه ظرفیت که باید محیط کوئل یا لوپ رو کمتر کنید تا به اندازه مورد نظر برسید .. یاعلی

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 10:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
مهدی نوشته است:
bina نوشته است:
سلام دوستان
آقا مهدی عزیز من با 4 متر کابل 8 رشته شبکه لوپی درست کردم که مقاومتش حدود 2.8 اهم و ظرفیتش حدود 200 میکرو میشه.
حالا من میخوام بدونم در این روش چطور میشه اهم رو پایین آورد و ظرفیت رو بالا برد؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
یاحق

با سلام
برادر بینا چون سیم کابلها و شرکهای تولیدی فرق میکنه اندازه های لوپ هیچ وقت میزان در نمیاد ، و راهی که من به شما پیشنهاد میکنم برای شما مشکل هست ، در این طور مواقع که مقاومت بالا میره باید سیم هارو دوتا دوتا یا سه تا سه تا با هم اول موازی کنی و بعد با هم سری کنید ، اینطوری مقاومت پائین میاد و برای بیشتر کردن ظرفیت باید محیط لوپ رو کمتر کنید ( مثلاً لوپ 1در1 رو بکنید 80 یا 70 ) ( شما بهتره کابلی بگیرید گه داخلش 8 زوج باشه که مقداری کابلش کلفت هست ، و دوتا دوتا موازی کرده و بعد سری کردم که چهار متر کابل استفاده شد با مقاومت 1/5 و ظرفیت 440 میکرو در ضمن شماره سیم داخل کابل هم 065 هست )، کابل آیفون تصویری مشکی رنگ ؛ درکل بنده حدود 15 متر از مدلهای مختلف کابل تهیه کردم تا با آزمون و خطا تونستم سه تا کوئل در بیارم ، خیلی وقت گیر و خسته کننده هست @};-
ولی فکر میکنم که کابل شما اگر دوتا دوتا موازی و بعد سری کنید باید میزان در بیاد از نظر مقاومت ، فقط میمونه ظرفیت که باید محیط کوئل یا لوپ رو کمتر کنید تا به اندازه مورد نظر برسید .. یاعلی

سلام مهدی جان منظورت این کابل هست؟
اونوقت باید این هشت تا رشته رو بهم وصل کرد درسته؟ در نهایت دو سر سیم باقی میمونه حالا اینو چطور باید به کابل رابط لوپ لحیم کرد؟
برای کابل رابط از چی استفاده بشه بهتره و چند متر؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 10:34am
مدیر سایت
مدیر سایت

سید بزرگوار و عزیزم سلام
به این میگن کابل شبکه نه این کابل نیست ولی این هم میشه ولی کت 6 بهتره ( طبق تصویر به این میگن 4 زوج )
بنده از کابل آیفون تصویری مشکی رنگ که داخلش شیلد دار iهم هست استفاده کردم ( از نوع 10 زوج و 8 زوج و 6 زوج )
اول باید تک تک سری کنید که اگر مقاومت خیلی زیاد شد باید مجدداً باز کنید و دوتا دوتا طبق تصویر بالا موازی کنید و بعد به هم سری کنید تا مقاومت قابل کنترل باشه و ظرفیت لوپ هم از طریق کم یا زیاد کردن قطر داخلی لوپ قابل تغیر هست
کابلهای مخابراتی کرمان و سیمیا فویل دار در شماره سیم های 04 - 05 و 06 بوده که از 2 زوج تا 20 زوج ساخته میشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 10:52am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
آقا مهدی راستش من 2-2 باهم موازی کردم و بعد سری هم کردم که در اینصورت مقاومتش اومد حدود 0.6 و ظرفیتش شد حدود 110.
فقط لطفا راهنمایی کنین:
1- آیا برای موازی کردن 2 -2 مهمه که کدوم رنگها با هم موازی بشن؟ و بعد سری بشن یا فرقی نداره؟
2- در صورتیکه قطرمون رو کم کنیم نیازی نیست که متراژ کابل کم بشه ؟ درسته؟
ممنون
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 11:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سلام دوستان
آقا مهدی راستش من 2-2 باهم موازی کردم و بعد سری هم کردم که در اینصورت مقاومتش اومد حدود 0.6 و ظرفیتش شد حدود 110.
فقط لطفا راهنمایی کنین:
1- آیا برای موازی کردن 2 -2 مهمه که کدوم رنگها با هم موازی بشن؟ و بعد سری بشن یا فرقی نداره؟
2- در صورتیکه قطرمون رو کم کنیم نیازی نیست که متراژ کابل کم بشه ؟ درسته؟
ممنون
یاحق

خداقوت استاد بینای عزیز:ببینید درکل رنگ سیم کاراییش جهت شناسایی وتشخیص میباشدوبسته به نیازتون در ظرفیت ومقاومت سیم پیچ،(طول یا قطرلوپ،ونمره سیم وتعداد دورها):چند سیم مشترک میکنیم،...واگر در مشترک کردن چند رنگ سیم که با هم جهت مشخص شدن ورودی وخروجیش انجام میدهیم ،با این ذهنیت که زوج ها رو بصورت طولی در اصل انتخاب وکار میکنیم...

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 1:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamedkk نوشته است:
با درود خدمت مهندس حمید گرامی و سایر دوستان خوب انجمن !
مهندس عزیز بعد از این همه نتیجه مثبت که دوستان از مدار چنس گرفتن من هم تصمیم به ساخت گرفتم . فقط یه سوال داشتم . ممنون میشم که جواب بدین
من تمامی قطعات رو تهیه کردم. اما آی سی 2534 رو از نوع SMD خریدم. آیا این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ اگر توصیه ای در مورد نحوه مونتاژ این آی سی دارین ممنون میشم که بفرمایین .

با کسب اجازه...دوست عزیز؛بجای op 37 از مشابهش NE5534 هم میتونین استفاده کنین...چون فرق محصوصی با هم ندارن،بخصوص درصورت استفاده از 7662 دیگه اون مساله دقت ولتاژ بیشتر روی -12 هم وجود ندارد!فقط چون نوع smd تهیه نمودید؛بهتره با استفاده از فیبر مسی ویا سوکت آیسی دیپ ،تبدیلی بصورت منظم ودقیق وحداقل طول پایه براش درست کنین وبه محلش نصب کنین...موفق باشید

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 2:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

PEERE DANA نوشته است:
hamedkk نوشته است:
با درود خدمت مهندس حمید گرامی و سایر دوستان خوب انجمن !
مهندس عزیز بعد از این همه نتیجه مثبت که دوستان از مدار چنس گرفتن من هم تصمیم به ساخت گرفتم . فقط یه سوال داشتم . ممنون میشم که جواب بدین
من تمامی قطعات رو تهیه کردم. اما آی سی 2534 رو از نوع SMD خریدم. آیا این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ اگر توصیه ای در مورد نحوه مونتاژ این آی سی دارین ممنون میشم که بفرمایین .

با کسب اجازه...دوست عزیز؛بجای op 37 از مشابهش NE5534 هم میتونین استفاده کنین...چون فرق محصوصی با هم ندارن،بخصوص درصورت استفاده از 7662 دیگه اون مساله دقت ولتاژ بیشتر روی -12 هم وجود ندارد!فقط چون نوع smd تهیه نمودید؛بهتره با استفاده از فیبر مسی ویا سوکت آیسی دیپ ،تبدیلی بصورت منظم ودقیق وحداقل طول پایه براش درست کنین وبه محلش نصب کنین...موفق باشید

ممنون دوست عزیز
منظور منم 5534 بود
لطف کردی

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 3:03pm

سلام دوستان بنده جدیدا یک مشکلی پیدا کردم میشه محبت کنید کمکم کنید من زمانی که لوپ رو به مدار متصل می کنم ماسفت Q3 من به شدت داغ میکنه وبه طوری که اگه دستت بهش بخوره حتما می چسبه و مدار کار نمی کنه فکر می کنید مشکل از چی باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 3:37pm

مشکل از اتصالی در لوپ شما ست.

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 4:01pm

مقدار مقاومت لوپ من حدود 1.5 اهم هست و چک کردم اتصالی نداره

دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 4:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 282 , 283 , 284 , 285 , 286 , 287 , 288 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 90 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure