ramin نوشته است:
اولا که خواهش میکنم اینجا همه ازادی بیان دارن و ادم انتقاد پذیری هستم و خیلی دوس دارم کسی اشتباهاتمو بهم بازگو کنه چون دشمن دانا که غم جان بود بهتر از ان دوست که نادان بود.اگه هم شما دقت کرده باشی چندین بار تو پستهات بی احترامی کردی ولی باز ما کوتاه اومدیم وبین کسی حرفی میشده حالا یا عمدا یا سهوا شما خودتو درگیر این قضیه میکردی که با وجود اینکه من نخواستم کسی رو ناراحت کنم باز بروی شما نیاوردم ولی کو گوش شنوا بهر حال امیدوارم همه چیز به نحو احسنت تموم بشه و کدورتها از بین بره .در مورد پستهام گفتی من یادم نمیاد بخوام بخاطر چن تا پست تکراری به ستاره دلخوش باشم نمیخوام اسم ببرم کسانی که 20 تا 20تا پشت سر هم پست میزدن از همین جا هم اعلام میکنم من اصلا نیازی به مدیریت ندارم و نبودم اینم نظر لطف مدیران عزیزه که به بنده منت گذاشتن. و چون واقعا من دارم میبینم روز به روز داره تاپیک جدید یا موضوع جدید اضاف میشه که حجمش و ترافیکی که ایجاد میکنه لزومیت نداره اصلا ایجاد شه و برای همین هم مدیران محترم بنده رو بنده نوازی کردند و لازم دونستن یکی به مدیران اضاف شه شماها که از قدیمی ها هستین بحث راه میندازین وای به حال جدیدا پس چطوری مدیران به فکر مدیریت نباشن؟.وقبلا هم گفتم ستاره گرفتن یا پست گرفتن هنر نیست مرد اونیه که یه بار بزنه به هدف و برای همیشه بار خودشو ببنده اون موقع هست که این ستاره ها هستن که دنبالت باید بیان و گر نه من نوعی اگه سالیان سال تو این انجمن باشم چه بدردم میخوره ولی اگه زرنگ باشم یه جا یه روزی یه باری رو در میارم برای همیشه بار خودمو میبندم به این میگم زرنگی به این میگن مردونگی .و تشکر از تبریک گفتنت
خوب میشه بفرمایید برای چی با وجود اینکه بارها گوشزد شده به شما خرده گرفته شده که آقا 10 تا پست پشت سرهم نزن شما به کارت ادامه دادی و حتی بارها به شما گفته شد با گزینه ویرایش کار کنید جواب طرف رو ندادی؟
من یه انتقاد کردم ولی شما داری توهین میکنی....دشمن دانا یه؟دوست نادان کیه؟بی احترامی کی کرده؟
درضمن اینجا کسی حقوق نمیگیره که بخواد دنبال مدیرت باشه که پایه حقوقش زیاد بشه...اصولا کسانی که دنبال این عناوین توی محیط مجازی هستند بنوعی کمبود دارند و عقده ای هستند.
درضمن من انتقاد کردم ولی شما گارد گرقتید.دیدم دم از ترافیک سایت زدید گفتم که یه یاداوری بکنم.مدیر جان شما باید فرهنگ سازی کنی نه کاربر عادی
درضمن انتظار این رو داشتم که شخصی مثل آریانا مدیر بشن چون واقعا توی پیگیری و مچ گیری سرآمد دیگر دوستان هستند.
لحن بنده بسیار دوستانه بود ولی خوشبختانه یکم رک هستم ولی شما رعایت نزاکت رو نکردین
موفق باشین