انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 8:07am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 285 , 286 , 287 , 288 , 289 , 290 , 291 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان من همچنان مشکل عدم روشن شدن صفحه نمایش رو دارم , برد مدار رو
دوباره زدم و با دقت قطعات رو چک کردم و جا زدم ولی باز هم روشن نشد که نشد .
ولتاژ گیری هم طبق گفته استاد حمید انجام دادم و همه درست بود .
بلندگو رو وصل کردم و آی سی 7662 رو جا زدم دستگاه با بوق روشن میشه و بعدصدای شبیه
اردک میده و بعد از حدود 20 ثانیه صدا قطع میشه .
آی سی اتمگا رو باز یکی دیگه گرفتم و دادم پروگرام کنن , طرف پرسید که با چه فرکانسی پروگرام
کنم گفتم یه کریستال خارجی 11.05 داره گفت فهمیدم و گفتم باید طبق فیوزبیتایی که عکسشو
گذاشتم باید پروگرام شه , گفت این آی سی فیوزبیت خاصی نداره . حالا نمیدونم ممکنه از پروگرام
ناصحیح آی سی باشه ؟ بنظرتون یه پروگرامر بخرم و خودم انجام بدم بهتر نیست ؟ و اگر پروگرامر بخرم
میتونم همون آی سی های قبلی که داشتمو پروگرام کنم یا باید آی سی نو بخرم ؟
متاسفانه بعد از 2 روز سفارش دادن آی سی ADS7816 از سایت جوان هنوز این آی سی به دستم نرسیده .

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 9:14pm

http://bahargroup.asia/yl/Index.asp از این ساخت سفارش بده

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 9:18pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ارتین نوشته است:
دوستانیکه که مدار چنس رو ساختن و تست گرفتن , لطف کنید بگید بدون شیلد مدار و شیلد کویل یه فیبر مسی 10*15 از چه فاصله ای سنس میشه و از چه فاصله ای صدای تفکیک که مثل نی لبک میمونه از بلندگو میاد ؟
من تست کردم در فاصله 1 متری سنس میشه , و در 70 سانتی تفکیک , البته با شیلد مدار و بدون شیلد کویل , با گارد 30 و باریر 2 , در فضای ازاد , خوبه یا نه ؟
در ضمن از گارد 30 به پائین بوق یکسره دارم , نمی تونم گارد رو پائین بیارم , علت چی میتونه باشه ؟
ایا بلند بودن پایه های ترازیستور و ماسفت ( منظوزم همون اندازه اصلی پایه بدون قطع کردن ) تو کار مدار تاثیر منفی داره ؟ تشکر

بله برادر آرتين ديگه همينه ديگه براي بنده هم همينطور هست ولي بعد از گارد 28 بوق ممتد دارم ، در بيابون يك الي دو گارد كمتر هم ميشه ولي ديگه خيلي بي ثباتي پيدا ميكنه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 9:20pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهدی نوشته است:
ارتین نوشته است:
دوستانیکه که مدار چنس رو ساختن و تست گرفتن , لطف کنید بگید بدون شیلد مدار و شیلد کویل یه فیبر مسی 10*15 از چه فاصله ای سنس میشه و از چه فاصله ای صدای تفکیک که مثل نی لبک میمونه از بلندگو میاد ؟
من تست کردم در فاصله 1 متری سنس میشه , و در 70 سانتی تفکیک , البته با شیلد مدار و بدون شیلد کویل , با گارد 30 و باریر 2 , در فضای ازاد , خوبه یا نه ؟
در ضمن از گارد 30 به پائین بوق یکسره دارم , نمی تونم گارد رو پائین بیارم , علت چی میتونه باشه ؟
ایا بلند بودن پایه های ترازیستور و ماسفت ( منظوزم همون اندازه اصلی پایه بدون قطع کردن ) تو کار مدار تاثیر منفی داره ؟ تشکر

بله برادر آرتين ديگه همينه ديگه براي بنده هم همينطور هست ولي بعد از گارد 28 بوق ممتد دارم ، در بيابون يك الي دو گارد كمتر هم ميشه ولي ديگه خيلي بي ثباتي پيدا ميكنه @};-

والا مهدی جان , من موندم با اینکه تمام قطعات رو دونه به دونه تست کردم و سعی کردم فیبر با کیفیت ساخته بشه باتوجه به درست بودن تمام ولتاژها و استارت مدار , ایا مدار هنوز اشکال اشکال داره ؟ یا بخاطر شیلد نبودن کویله , چون ALI تو صفحه 278 درباره مدارش اینطوری توضیح میده :( در اینجا ایشون میگن که نه مدار شیلد داره و نه کویل ) :-?
با شیلد مدار همچنان با بی ثباتی درگیرم :( در صورتیکه ایشون این برد رو با لوپ 36 بدست اوردن , حمید جان لطف کن یه نظری بده
سلام دوستان
اول جا داره از مهندس حمید تشکر کنم بابت بهینه کردن این مدار...منم ساختم چنس رو و واقعا توی تست ها فعلا خوب بوده...
امروز بعد از یک هفته تونستم ببرم بیرون دستگاه رو..فقط لوپ هنوز شیلد نشده.. :D دستگاه هم کامل توی جعبه بدون شیلد هست...توی خونه یک فیبر مسی 10*15 رو در 90 سنس میکنه و در 70 تقریبا تفکیک صداش در میاد..توی خونه باریر 2 و گارد هم 30
بیرون که تست کردم باز همین مقدار رو میزد ولی گارد پایین تر اومد که شد 24 و باز ر 90 سانتی سنس کرد...فیبر رو گذاشتم روی 20 سانت سنگ ساروجی که باز اونم توی 90 زد....تست بعدی که چند ردیف تابوک و اجر و ساروح با هم بود...اون بین 70-80 میزد....
دستگاه هم ثبات خوبی داشت ..همه تست ها هم با لوپ 36 انجام شده...
امیدوارم مفید باشه واسه دوستان...این هفته تست توی خاک هم میگیرم...
موفق باشید

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 10:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان من فیبر چنس رو امروز درست کردم برای بار دوم بار اول فیبر رو زدم ولی گم شد نتونستم پیداش کنم امروز یه فیبر زدم و سوراخ کاری هاشو هم کردم به امید خدا از شنبه یا یکشنبه شروع میکنم به مونتاژ قطعات دوس دارم این مدار رو هم درست کنم و تست بگیرم سر زمین تا ببینم قدرت و نفوذش تا چه حده

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 10:44pm
مدیر سایت
مدیر سایت

هدایتی نوشته است:
با سلام خدمت دوستان من فیبر چنس رو امروز درست کردم برای بار دوم بار اول فیبر رو زدم ولی گم شد نتونستم پیداش کنم امروز یه فیبر زدم و سوراخ کاری هاشو هم کردم به امید خدا از شنبه یا یکشنبه شروع میکنم به مونتاژ قطعات دوس دارم این مدار رو هم درست کنم و تست بگیرم سر زمین تا ببینم قدرت و نفوذش تا چه حده

ایشاله که موفق باشی هدایتی جان , من یه مکان برای تست دارم که یه ظرف مسی رو تو 2.30 متر الان 4 ساله دفن کردیم , ولی لامصب این بی ثباتی داره منو کلافه میکنه , حالا هم بهونه ما شده اسپری گرافیت :D

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
هدایتی نوشته است:

سلام جناب هدایتی قدرت نفوزش عالیه موفق باشید :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 10:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین جان سنس داریم تا سنس !!
برای یکی شنیدن تک بوق سنسی بین صدها صدای اضافی و بی ثباتی کفایت میکنه و اشک شوق میریزه مثل همون فیلم تست یکی از دوستان !!
یکی هم تا دستگاه تک بوق اضافی داره راضی نمیشه و همچنان به فکر بهبود و ثبات مدار هست !!
باید دید انتظار شما از مدار چقدر هست!!

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 10:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سعيد جان منم مشكل شما رو داشتم،هر جي با مدارم كلنجار رفتم نشد خيلي هم مزاحم بچه ها مخصوصا حميد خان و پير دانا شدم ولي جواب نداد كل آي سي ها رو هم طبق پارت ليست خريدم،٢تا هم آتمگا خريدم خودم پروگرم كردم ولي... ديگه كلا بيخيالش شدم

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 11:05pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص برد نهایی همون تک بوقهای اولیه بشرطی که مشخصا نشانه سنس باشه بنظر من کافیه. وگرنه اصولا هیچ فلزیابی وقتی کاملا در آستانه قرار بگیره و حداکثر حساسیت رو داشته باشه نمیتونین توقع داشته باشین کلا بوق اضافی نزنه! با این وجود کیفیت ساخت و کیفیت قطعات هم دیگه توی این موارد جزئی تاثیر گذار هستن که حتما میدونین دستساز ها کلا این مسائل رو دارن و عین ساخت کارخانه ای در نمیان. با این حال چنس جزو مداراتی بوده که کیفیت ساخت نقش کمتری در کارکرد مدار داشته و به همین لحاظ ساختش مطمئن تر هست.
لوپ بزرگ تر کلا نویز بیشتری میگیره و داخل خانه هم نمیشه انتظار ثبات خوب ازش داشت. ولی در محیط بیرون نتیجه بسیار بهتر و با ثبات تره.
در خصوص مدار هم کار زیادی دیگه نمیشه کرد. فقط اون سیم پیچ 1 رو بنظر من بهتره با سیم نازک تر درست کنین! مثلا نیم متر سیم 0.3 میل باشه بهتره و ثبات کمی بهتر میشه. از این گذشته در صورت اتصالی این سیم پیچ بعنوان یک فیوز نقش بهتری بازی میکنه و زودتر میسوزه اما به قطعات دیگه بخصوص ماسفت 3 آسیبی نمیرسه.

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 11:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 285 , 286 , 287 , 288 , 289 , 290 , 291 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamid1359 و 433 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure