نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان Kaniii جان شما این تاپیک رو دوباره احیا کردین ازتون ممنونیم. راستی قرار بود نتایج کارتون رو بگین؟ منتظریم . یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 11:21am |
|
 |
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
ممنونم بينا جان با حضور اساتيدي مثل شما ديگه جاي من تو انجمن ته خطه عزيز به امبد خدا با كمك هم به جاهايي ميرسيم كه در حد انتظاراتمون فراتر خواهد بود انشاالله اين شعار نيست و حقيقته فقط كمي زمان و زياد كمك به هم لازمه
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 11:41am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من الان سه روزه دارم از صفحه 1 مطالعه میکنم فعلا تو صفحه 105 هستم امروز فکر کتنم بتونم به شما برسم ولی ماشالله همچنان صفحات داره زیاد میشه من هم از این مدار خوشم اومد باید بسازم دست همه درد نکنه بابت زحمت این مدار خصوصا مهندس حمید گل  کاوشگر جان از شما هم تشکر میکنم نکات بسیار مهمی رو در مورد اپراتوری اشاره کرده بودید مرسی 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 12:07pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
کانی جان تشکر میکنم بایت توضیحات صفحه 123 فکر کنم اصولش هم همین باشه مرسی 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 3:59pm |
|
 |
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سلام دوستان دستگاه لورنز z1 از نرم افزار سورفر ۱۱ برای تصویر استفاده میکنه و تصویر جالبی میده اگه بشه راش انداخت خیلی کمک میکنه،دوستان یک بررسی بکنید
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
چهارشنبه 16 اردیبهشت1393 - 1:06am |
|
 |
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|

Surfer ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻣﻌﺮﻭﻓﯽ ﺍﺯ ﺷﺮﮐﺖ Golden Software ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﯾﮏ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ ﻭ ﺟﺎﻣﻊ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﯼ ﺗﻮﭘﻮﮔﺮﺍﻓﯽ ﻭ ﻧﻘﺸﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. Golden Software Surfer ﺍﻣﮏﺍﻧﺎﺗﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮐﺎﻣﻠﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﺷﻤﺎ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺑﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻮﭘﻮﮔﺮﺍﻓﯽ، ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﻫﻢ ﻋﯿﺎﺭ، ﻫﯿﺪﺭﻭﮔﺮﺍﻑ، ﻫﯿﺪﺭﻭﻟﻮﮊﯼ ﻭ ... ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﯾﺪ. ﺍﯾﻦ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺭﺷﺘﻪ ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﻣﻌﺪﻥ، ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﻋﻤﺮﺍﻥ، ﺯﻣﻴﻦ ﺷﻨﺎﺳﯽ، ﺟﻐﺮﺍﻓﻴﺎ ﻭ ﻧﻘﺸﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ﺍﯾﻦ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﮐﻪ ﺗﺤﺖ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻋﺎﻣﻞ ﻭﯾﻨﺪﻭﺯ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻭﯾﮋﻩ ﺍﯼ ﺩﺭ ﺭﺳﻢ ﺗﻮﭘﻮﮔﺮﺍﻓﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺍﯼ ﻭ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺳﻄﺤﯽ ﺩﺍﺭﺩ . ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﺎﯼ ﮐﻠﯿﺪﯼ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ :Surfer - ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭ ﭘﺮﮐﺎﺭﺑﺮﺩ ﺩﺭ ﻋﻠﻮﻡ ﻧﻘﺸﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ - ﺭﺳﻢ ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ۳ ﺑﻌﺪﯼ ﻭ ﺑﻪ ﺧﺼﻮﺹ ﺗﻮﭘﻮﮔﺮﺍﻓﯽ - ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻭﯾﮋﻩ ﺍﯼ ﺩﺭ ﺭﺳﻢ ﺗﻮﭘﻮﮔﺮﺍﻓﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺍﯼ ﻭ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺳﻄﺤﯽ - ﺗﺮﺳﯿﻢ ﺁﺳﺎﻥ ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻮﭘﻮﮔﺮﺍﻓﯽ، ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﻫﻢ ﻋﯿﺎﺭ، ﻫﯿﺪﺭﻭﮔﺮﺍﻑ، ﻫﯿﺪﺭﻭﻟﻮﮊﯼ ﻭ ... - ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺎﻧﺘﻮﺭ - ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﻄﺤﯽ ﺳﻪ ﺑﻌﺪﯼ - ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﻭﺭﻓﺮﻡ ﺳﻪ ﺑﻌﺪﯼ - ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ - ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﺼﻮﯾﺮﯼ - ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﺳﺎﯾﻪ ﺩﺍﺭ - ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﭘﺎﯾﻪ - ﺗﺮﺳﯿﻢ ﮔﺴﻞ ﻫﺎ ﻭ ﺧﻂ ﻫﺎﯼ ﺷﮑﺴﺖ - ﺳﺎﺯﮔﺎﺭ ﺑﺎ ﻧﺴﺨﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻭﯾﻨﺪﻭﺯ - ﻭ
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
چهارشنبه 16 اردیبهشت1393 - 1:09am |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
سلام کیهان جان اگه نرم افزارش یا لینکی ازش داری بزار تا دانلود کنیم و روش کارکنیم ممنونم 
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 5:43am |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان کیهان جم عزیز ممنون از شما کاوشگر جان میتونین از این لینک دانلودش کنین: http://www.4shared.com/zip/ujFSpdnU/Gol ... 911947.htm فقط نمیدونم میشه برای این مدار ازش استفاده کرد یا نه؟ یاحق 
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 10:03am |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 10:11am |
|
 |
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: کانی جان تشکر میکنم بایت توضیحات صفحه 123 فکر کنم اصولش هم همین باشه مرسی  دوست من خوشحالم كه به جمع ما پيوستي و ممنونم به خاطر لطفتون اينجا دوستان و اساتيد زياد واقعا دارن زحمت ميكشن كه با كار بنده قابل مقايسه نيست اصلا ولي وظيفه من و شماست كه هرچه در توان داريم كمك كنيم تا جوابگوي زحمات ايشان بشيم مثل مهندس حميد كاوشگر بينا كيهان جم و همه عزيزان ديگه . موفق باشين
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 6:51pm |
|
 |
|