نویسنده |
پیغام |
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
مهدی6 نوشته است: استاد کرمی عزیز وقت بخیر استاد جان سوالم در مورد دکمه q-t روی دسته میباشد ما با فشردن این دسته میتونیم به حالت فیکس یاتراکینگ سوییچ کنیم حال سوال اینه اولا در چه زمانی این اتفاق می افته زمانی که دکمه رو نگه داشته ایم یا رها کرد هایم اصلا باید دکمه رو نگه دارم یا یه لحظه فشار دهیم و بعد رها نماییم دوما بعد از انجام کلید. qt دستگاه در حالت فیکس میمونه یا حالت تراکینگ و اینو نمیدونم که چه زمانهایی ما نیاز به این دکمه دارم خواهش میکنم دوست عزیز ببینید کاربرد این کلید فقط در ابتدای کار و برای تنظیم و بالانس دستگاهه....وقتی رو حالت تراکینگ هستش 3 یا 4 مرتبه لوپ رو بالا و پایین میکنید و این دکمه رو فشار میدید.بعد که کلید رو در حالت فیکسد قرار میدین دیگه این دکمه کارایی نداره حتی میتونید سیمش و از دستگاه جدا کنید...البته دربارش تو این تایپیک و تایپیک3500مفصل توضیح دادم..
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 1:56pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
استاد کرمی عزیز خیلی لطف نمودید خیلی ممنون و متشکر من فکر میکردم این کلید مثل بعضی از نقطه زنها هر از چند دقیقه باید یه فشار بدیم گرفتم چیه سپاس فراوان از لطفتان
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 2:01pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
در مورد کویل: اگر دوستان قصد خرید کویل خیلی بزرگ برای دستیابی به عمق حدود 3 متر داشته باشند، من کویل 25 اینچ شرکت "ناگت فایندر" رو پیشنهاد میکنم. چون طبق تحقیقاتم عمق بالایی رو میزنه و همچنین خیلی خوشتیپه قیمتش حدود ششصد و ده دلاره، البته نه واسه ما این هم عکسش.:
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آخرین بار توسط mohammadreza در چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 5:35pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 5:16pm |
|
|
erfan
کاربر حرفه ای
|
کویل 24 اینچ شرکت کویلتک رو که عملا بدلیل سنگینی نمیشه متراز بالایی ازش استفاده کرد.ولی اینی که محمدرضای عزیز قرار داده هم بزرکتره و هم توخالیه و مسلما سبک باید باشه.ولی فراهم کردنش.......... .احتمالا به دست ما نرسه
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 5:49pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
خوب استاد عزیز جناب محمدرضا با این حساب و با اضافه کردن روستر میتونیم از جی پی 3.5 متر کاوش رو بدست بیاریم یا نه؟ عرفان جان یعنی چی بدست ما نرسه چرا دارید اینطور میگید مگه چیزی می دونید؟
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 5:50pm |
|
|
erfan
کاربر حرفه ای
|
فکرنکنم 3.5 جواب بده مهدی جان.با توجه به اینکه روستر کسی تست نکرده و معلوم نیست آیا تاثیز مثبت تو عملکرد 4500 بزاره یا نه،یوقت میبینی عمق کاوش میره بالا ولی تفکیک سطحی رو هم از دست میدی.باور کن شما اگه بتونی مهارت پیدا کنی و فلزی تا 2 متر از زیر لوپت در نره موفق میشی.
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 5:57pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
|
با سلام بببخشید دوستان دو روز نبودم. فراهم کردن این کویل 25 گمان نکنم زیاد مشکل باشه. ولی در مورد روستر بوستر که در دفترچه این 4500 نوشته نیازی به استفاده ازش نیست. در ضمن شرکتی که در استرالیا روستر اصل می سازه الان 6 ماهه که دیگه یک عدد هم تولید نکرده. به احتمال زیاد اینهایی که اکنون دارن دبی به فروش می رسند چینی هستند.
|
جمعه 19 اردیبهشت1393 - 9:45pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
mohammadreza نوشته است: با سلام بببخشید دوستان دو روز نبودم. فراهم کردن این کویل 25 گمان نکنم زیاد مشکل باشه. ولی در مورد روستر بوستر که در دفترچه این 4500 نوشته نیازی به استفاده ازش نیست. در ضمن شرکتی که در استرالیا روستر اصل می سازه الان 6 ماهه که دیگه یک عدد هم تولید نکرده. به احتمال زیاد اینهایی که اکنون دارن دبی به فروش می رسند چینی هستند. درود. آقای محمدرضا الان شرکت دپار، ایتراک رو چند میده? با لوپ سایز بزرگش18*15??
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:13pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
|
سلام خود دستگاه رو میده 1600 دلار. این سایت 15 در 18 شرکت کویلتک رو نداره ولی یک کویل دایره ای 15 اینچی داره که 491 دلار حساب میکنه اگه اشتباه نکنم (برای گقتن قیمت دقیق باید پیش فاکتور رو برسی کنم ) اگر 15 در 18 بخواهید باید از یه شرکت دیگه بگیرید که فکر کنم 290 دلار میده. البته برای خرید کویل 15 در 18 برید توی سایت کویلتک و نماینگی دبی آنها رو که آنجا هست پیدا کنید. بنابراین شما باید کویل و خود دستگاه رو از دو جای متفاوت بخرید. تا یادم است این را هم خدمت شما بگم که احتمالش هست که شرکت دپار ایتراک موجود نداشته باشه و بهتون بگه که یک هفته پس از ثبت سفارش شما ایتراک میرسه دبی.
|
شنبه 20 اردیبهشت1393 - 7:03am |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
|
در مورد این کویل 25 اینچ Nugget Finder باید بگم که ساخت آمریکاست اگه اشتباه نکنم و آمریکایی ها خیلی عاشق این نمونه کویلها هستند. همچنین در یکی از سایتهای خارجی یک امریکایی به من گفت که با این کویل 25 من 110 گرم طلا رو در عمق 120 سانتی متری با جی پی ایکس به راحتی پیدا کردم (البته او گفت در عمق 4 فوتی)! جای یکی ازش خالی
|
شنبه 20 اردیبهشت1393 - 8:11am |
|
|
|