انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 4:16am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 289 , 290 , 291 , 292 , 293 , 294 , 295 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

فعلا ال سی دی مدار من هم راه افتاد و این همه علافم کرده بود ایراد از
پتانسیومتر مولتی ترن تنظیم کنتراست بود که نامردا قطعه نو خراب بود و
باعث شد 3 روز با مدار کلنجار برم که الان یه سرش کردم .
الان مشکلم اینه که سنس ندارم و مدار یسره داره بوق میزنه و توی ال سی دی
قسمت پایین عدد 12 و پنج خانه پر و بالا علامت روی خطها چسبیده به آخر رو نشون
میده .

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 7:22pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان با سلام فروشگاه ايران ميكرو چندتايي اسپري گرافيت آورده حدود 10 تا قيمت هم 40 تومن جهت اطلاع عرض كردم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 8:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ارتین نوشته است:
PEERE DANA جان , اسپری گرافیت که گرفتین روی خود بدنه اسپری نوشته چند میله ؟ بنظرتون برای شیلد کویل 60 چند میل مصرف داره ؟ اخه یجا رفتم داره میگه 200 میل 60 تومن , تشکر

درود بر شما استاد ارتین عزیز؛اسپری گرافیت 200 m هستش.واگه همانطورکه قبلا هم گفته بودم،روی سیم پیچ رو با کاغذ گلاسه پوشانده وبا چسب مایع طوریکه به سیم ها نخوره بچسبانید به تخته یا حالا پلاستیک قالب لوپ...چون سطح کاغذ گلاسه مقداری سیقلی هست کمتر گرافیت جذب شده ومصرف پایین میاد...وقبل گرافیت کاری حتما بعد مرحله پوشاندن سیم پیچ با کاغذ لوپ رو با چنس تست کنید...وبعد اطمینان قوطی رو خوب تکان داده وبا حفظ حدود ده سانت (به اندازه سطح سیم پیچ کانون خروجی مواد از نازل رو تنظیم میکنیم،یعنی فاصله قوطی تا سطح کاغذ)وبا هدفگیری اسپری میکنیم وبا یک اسپری طولی حدود ده سانت از سطح رو گرافیت کاری میکنیم ومواظب باشید تا شره نکند...وپس از اتمام وخشک شدن طرف دیگر رو به همین صورت کار کنید تا مصرف پایین بیاد.لازم به ذکر که فشار اسپری زیاده ونیاز به دوبار زدن نداره همینکه یکنواخت باشه کافیه...با رعایت این نکات ودقت وفرز بودن در اسپری کاری وتمیز کاری بنده مطمعنم به دوتا لوپ 60 cm یک قوطی کفایت کند...قیمت هر اسپری رو بنده 40800 تومان تهیه کرده بودم... موفق باشید

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 9:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان عزیزم.بالاخره مشکل منم حل شد.البته با زدن 3 فیبر :(( :(( :(( .تجربیاتمو میگم شاید دوستان هم با مشکل من برخورد کنند.من وقتی دستگاه رو روشن میکردم با یه بیپ شروع به کار میکرد و بعدش بو ق ممتد بدون ویز.من 2 هفته مزاحم کل بچه های تالار شدم همه قطعاتمم عوض کردم ولی نشد .امشب یه بررسی کردم چون من با آداپتور دستگاه رو روشن میکردم اون بوق ممتد به صدا در میومد.از طر فی آداپتور من 15.7 ولت خروجی داشت که همین عامل اصلا اجازه نمیداد دستگاه شرو ع به کار کنه.واسه همین اول ولتاژمو کم کردم.حدود 11 ول و عدد گارد روزیاد کردم که سنس دستگاه به کار افتاد .الان تنها مشکلم ضعف در عمق زنیه که مطمئنا واسه لوپ غیر استانداردمه.بازم از تمام دوستان گلم ممنون که این مدت منو سوالاتمو تحمل کردن تشکر میکنم.

پنج شنبه 17 اردیبهشت1393 - 12:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
اصلا با اداپتور تست نکن و فقط با منبع تغذیه تست بگیر و این هم بگم در بعضی از فلزیابها عملکردشون با منبع تغذیه و باطری متفاوت هست منبع تغذیه نویز مربوط به برق شهر و همچنین ریپل هارو وارد مدار میکنه
سعی کنید با باطری اون هم از نوع اتمی حداقل هم 2 امپر هم باشه

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 2:41pm

سلام دوستان لطفا راجع به L2 و L3 توضیح کاملی بدین ممنون میشم

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 3:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان یه سوال.چرا من با باطری 12 ولت امتحان میکنم کل خطوط مربوط به سنس پر میشن و یه بوق ممتد ولی با آداپتور با ولتاژ پایین چک میکنم سنس دارم ولی ضعیف و بدون تفکیک؟

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 8:05pm
مدیر کل
مدیر کل

hadi1364 نوشته است:
سلام دوستان لطفا راجع به L2 و L3 توضیح کاملی بدین ممنون میشم

هادی عزیز فکر میکنم توضیح کافی در این مورد داده شده. این دو سیم پیچ بصورت سلف مقاومتی با مقدار 470 میکرو هانری بصورت آماده در بازار موجود هست و اکثر قطعه فروشی ها هم دارن. شکل ظاهریش هم دقیقا شبیه یک مقاومت با حلقه های رنگی هست. اندازش هم کمی از مقاومت 1/4 وات معمولی بزرگتره.

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 8:36pm
مدیر کل
مدیر کل

mzzzzzzz نوشته است:
دوستان یه سوال.چرا من با باطری 12 ولت امتحان میکنم کل خطوط مربوط به سنس پر میشن و یه بوق ممتد ولی با آداپتور با ولتاژ پایین چک میکنم سنس دارم ولی ضعیف و بدون تفکیک؟

ولتاژ کار این مدار اگر از حدود 9 ولت پایین تر بیاد دیگه درست کار نمیکنه! پس تغییر عملکردش در صورت افت زیاد ولتاژ طبیعیه. همونطور که در فایل هم توضیح دادم رنج ولتاژ کار این مدار بین 9 تا 13 ولت هست و به اعتقاد بنده 12 ولت مناسبتره.
حالا اگر شما میفرمایین با ولتاژ پایین تر مدار کار میکنه این مساله میتونه به عدد گارد و وضعیت لوپ و کابل شما ربط داشته باشه که وقتی ولتاژ بالا میره درست عمل نمیکنه. توجه هم داشته باشین ولتاژ کار اگر بالا بره عدد گارد هم میتونه کمی بالا بره.

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 8:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
mzzzzzzz نوشته است:

ولتاژ کار این مدار اگر از حدود 9 ولت پایین تر بیاد دیگه درست کار نمیکنه! پس تغییر عملکردش در صورت افت زیاد ولتاز طبیعیه. همونطور که در فایل هم توضیح دادم رنج ولتاژ کار این مدار بین 9 تا 13 ولت هست و به اعتقاد بنده 12 ولت مناسبتره.
حالا اگر شما میفرمایین با ولتاز پایین تر مدار کار میکنه این مساله میتونه به عدد گارد و وضعیت لوپ و کابل شما ربط داشته باشه که وقتی ولتاژ بالا میره درست عمل نمیکنه. توجه هم داشته باشین ولتاژ کار اگر بالا بره عدد گارد هم میتونه کمی بالا بره.

حمید خان من با باطری قلمی 12 ولت به مدار دادم ولی تو حالت طبیعی و بدون بوبین باز بوق ممتد دارم.عدد گارد رو هم کم و زیاد میکنم تاثیری نداره.فقط با کاهش ولتاژ مدارم سنس داره.در مورد سیم پیچ تیروئیدی و مقاومت 390 کربنی میشه توضیح بدید که نقشی تو مشکل من دارن یا خیر.درضمن پتانسیومتر مربوط به کمینه ولتاژ فقط واسه همین کاره یا ولتاژ مدار رو تنظیم میکنه؟

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 8:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 289 , 290 , 291 , 292 , 293 , 294 , 295 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 522 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure