نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
jafar نوشته است: حمزه جان یک اتاق با اندازه 3در4 w حفره اش تا چند میشه به نظرت.پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر میکنم ,دوستآن دیگه هم اگه میدونن اگه جواب بدهند لطف زیادی در حق من کرده اند, دوستآن من جایی رو زدم الان خوردیم به تونل ,میخاستم ببینم این تونل را با چه وزنی رد بدم تا بشه اتاق اصلی را بگیرم ,چون کار تو تونل سخته ,میخاستم ببینم اگه راهی باشه تا اتاق اصلی را بگیرم ,هم اینجوری میشه فهمید که چقدر باید تو تونل پیش بریم هم از وجود بار مطمئنتر میشیم ,من تو شش متری محل حفاری بار را گرفتم اما عمق بالا باعث شد از اینجا که با وزن کمتری سنس داشت حفاری کنیم اما نمیدونم چرا از بار (سربار) اینجا خبری نبود فقط تونل بود ,محل اصلی عمقش نه متر بود و اینجا که حفاری کردیم چهارونیم متر عمقش شده,,منتظر راهنمایی همه عزیزآن هستم.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 2:59pm |
|
|
رهنما
کاربر فعال
|
سلام دوستان من یه سری ولوم فرانسوی خیلی عالی گیر آوردم و عوضشون کردم ببینم مشکل سنس نشدن بعضی از فرکانسها حل میشه یا نه خدا کنه حل بشه آخه خیلی پول دادم
|
پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 3:31pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
[quote="jafar"]حمزه جان یک اتاق با اندازه 3در4 w حفره اش تا چند میشه به نظرت.پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر میکنم ,دوستآن دیگه هم اگه میدونن اگه جواب بدهند لطف زیادی در حق من کرده اند,[/quo جعفر عزيز به هيچ وجه نميشه دقيق گفت.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 4:05pm |
|
|
persian.550bc
کاربر فعال
|
سلام دوستان نزدیک دکل برق فشار قوی آیا راهی واسه ردیاب زدن یا نقطه زن وجود داره ؟
از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
|
پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 4:18pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
من امروز یک النگوی 150 گرمی رو زیر خاک دفن کردم تو 40 سانت و با فرکانس های خود ردیاب و فرکانس های دستی که تست کردم فقط با گلدها با فاین +4 به سمت النگو میرفت و با فرکانس 219.9 دیگه با هیچ فرکانسی به سمت این النگو نمیرفت بعد من تو همون مکان ابا همون که النگو اونجا بود وزنمو که از 150 گرم بالا بردم دیگه اون النگو رو نزد و وزنشو با ردیاب گرفتم دقیق همون وزن در اومد و مگنتش هم 31 شد و حفره هم 31 شد پس گفته آقا حمزه درست بود که باید عدد های w با هم یکی باشند و من تو همون جا بر حسب اتفاق انتن زدم با این که النگو تو 40 سانت بود با گلد و فاین +4 وزنو که گذاشتم رو 2 کیلو اونجا رو ول کرد و یک جا قیچی شد من انتظار نداشتم که اونجا چیزی باشه وزنم شد 63 کیلو که 28 برابر کم بشه میشه 2 کیلو مگنت شد 58 عمق هم شد 1 متر کربن 250 گرم مس 250 گرم سنگ آهن برنز مفرق بدون واکنش شد با فرکانس 219.9 هی به سمت النگو میرفت و به سمت همن جایی رو که با 63 کیلو گرفتم
|
پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 5:50pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
دوستان برای شما این اتفاق افتاده
که تو یه مواقعی سنس کردن هدف ضعیف تر میشه؟
و بعد از دو سه دقیقه یا بیشتر دوباره سنس می کرد.
چند بار این اتفاق افتاد.
در ضمن اگه جایی از جهت شمال به جنوب نسبت به مابقی جهت ها بهتر سنس کنه ،یعنی چی؟
|
پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 7:07pm |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حمزه و استاد کانی و استاد جاوید عزیز خسته نباشین یه فکری به زهنم رسیده البته شاید بدرد بخور نباشه ولی بازم مطرح میکنم شاید مفید واقع شد استاد میگم ما وقتی ردیابیمی کنیم با 35 اگه 2 عدذ ردیاب در اختیار داشته باشیم و به هردو آنتن های یکی از ردیابها طلای واقعی بچسبونیم و بر روی فرکانس مورد نظر تنظیمش بکنیم ( یعنی هم طلا داشته باشه و هم فرکانس ردیاب)و همان انتن ها را به زمین فرو کنیم و اون ردیاب دیگه را باز روی فرکانسی که روی قبلی تنظیم کردیم تنظیم کنیم و اقدام به رد یابی کنیم آیا این مدلی تاثیر مثبت نخواهد داشت باسپاساز همه که اینهمه مدت تلاش خستگی ناپزیر داشتن حق یارتان باد ان شاالله
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 10:28pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
sulduz نوشته است: سلام استاد حمزه و استاد کانی و استاد جاوید عزیز خسته نباشین یه فکری به زهنم رسیده البته شاید بدرد بخور نباشه ولی بازم مطرح میکنم شاید مفید واقع شد استاد میگم ما وقتی ردیابیمی کنیم با 35 اگه 2 عدذ ردیاب در اختیار داشته باشیم و به هردو آنتن های یکی از ردیابها طلای واقعی بچسبونیم و بر روی فرکانس مورد نظر تنظیمش بکنیم ( یعنی هم طلا داشته باشه و هم فرکانس ردیاب)و همان انتن ها را به زمین فرو کنیم و اون ردیاب دیگه را باز روی فرکانسی که روی قبلی تنظیم کردیم تنظیم کنیم و اقدام به رد یابی کنیم آیا این مدلی تاثیر مثبت نخواهد داشت باسپاساز همه که اینهمه مدت تلاش خستگی ناپزیر داشتن حق یارتان باد ان شاالله دوست عزیز , با اینکار اون ردیاب 35 , میره بسمت ردیابی که به زمین متصله , اینطوری نمیشه
|
پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 10:40pm |
|
|
ali h
|
ارتین نوشته است: sulduz نوشته است: سلام استاد حمزه و استاد کانی و استاد جاوید عزیز خسته نباشین یه فکری به زهنم رسیده البته شاید بدرد بخور نباشه ولی بازم مطرح میکنم شاید مفید واقع شد استاد میگم ما وقتی ردیابیمی کنیم با 35 اگه 2 عدذ ردیاب در اختیار داشته باشیم و به هردو آنتن های یکی از ردیابها طلای واقعی بچسبونیم و بر روی فرکانس مورد نظر تنظیمش بکنیم ( یعنی هم طلا داشته باشه و هم فرکانس ردیاب)و همان انتن ها را به زمین فرو کنیم و اون ردیاب دیگه را باز روی فرکانسی که روی قبلی تنظیم کردیم تنظیم کنیم و اقدام به رد یابی کنیم آیا این مدلی تاثیر مثبت نخواهد داشت باسپاساز همه که اینهمه مدت تلاش خستگی ناپزیر داشتن حق یارتان باد ان شاالله دوست عزیز , با اینکار اون ردیاب 35 , میره بسمت ردیابی که به زمین متصله , اینطوری نمیشه دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین؟ ممنون میشم
|
پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 10:55pm |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 11:24pm |
|
|
|