farshad نوشته است:
دوستان سلام و خسته نباشید به همگی
اگه بخوایم رو دستگاه بلند گو بزاریم و همچنین سوکت هدفون هم داشته باشه(دستگاه در حالت عادی با بلندگو کار کنه اما به محض اتصال هدفون صدای بلندگو قطع بشه و به هدفون انتقال پیدا کنه)چطور باید عمل کرد.لطفا دوستانی که به الکترونیک آشنا هستن کمک کنن چون فکر کنم خیلی لازم باشه. رو اکثر فلز یاب ها هم همین طور هستش آدم حیفش میاد دستگاهی با این قدرت اینو نداشته باشه.
فرشاد جان باز هم سوال خوبی کردین!
شما وقتی از مادگی هدفون مونو هم استفاده میکنین دقت بکنین 3 تا پایه داره! یکی از این پایه ها وقتی فیش هدفون از داخل مادگی در بیاد به پایه دیگش اتصال پیدا میکنه و وقتی فیش رو داخل میکنین قطع میشه! تقریبا حالت یک کلید رو داره. شما از این قابلیت باید استفاده کنین تا وقتی فیش داخل میشه هدفون وارد مدار بشه وگرنه بلندگو عمل کنه!
برای این کار اون پایه اصلی که در هر حالت به فیش اتصال پیدا میکنه رو شما به نقطه هدفون و بلندگو که به منفی باطری متصل هست وصل میکنین. این نقطه رو به یک سر بلندگو هم وصل میکنین. اون دو پایه ای که عرض کردم یکیش به بلندگو وصل میشه! دیگری به نقطه اتصال دوم بلندگو روی فیبر. اینجوری حالت عادی چون دو تا پایه به هم اتصال میکنن عملا بلندگو در مدار هست. وقتی فیش رو وارد کنین اون پایه که به بلندگو میره قطع میشه و هدفون به جاش اتصال پیدا میکنه.
باید دقت کنین از مدل مادگی مرغوب استفاده کنین وگرنه بعد یه مدت دچار قطع و وصلی میشه و ممکنه بلندگو هی قطع و وصل بشه!
مادگی استریو هم ساختار مشابهی داره ولی تعداد پایه هاش بیشتره و باید طبق روشی که عرض کردم با اهم متر این حالت رو بهش برسین.