انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 2 اردیبهشت1404 - 6:22pm

پاسخ به موضوع  [ 6491 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 , 159 ... 650  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

مرسی کانی جان :ymhug:
ایشالا فردا بر یه ایکس پی بگیرم
راستی کانی جان جنس پرابهات از چیه؟
والا من هرچی گشت نتونستم استیل با قطر 6میل گیر بیارم
مجبور شدم از فولاد درست کنم
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 18 اردیبهشت1393 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من از استيل با قطر 1 سانتي متر استفاده كردم و خيلي عاليين

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

جمعه 18 اردیبهشت1393 - 12:49am
مدیر سایت
مدیر سایت

Kaniii نوشته است:
من از استيل با قطر 1 سانتي متر استفاده كردم و خيلي عاليين

از کجا گیر آوردی داشی؟
والا من نفسم گرفت اینقد دنبال استیل گشتم
حتی وسیله ای که میله استیل با این مشخصات توش بکار رفته باشه پیدا نکردم
:ymsigh:

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 18 اردیبهشت1393 - 12:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اقای کانی عزیز
واقعا دست مریزاد دارید هم شما با این همه نرم افزار که برای این دستگاه معرفی کردین و دارین روز بروز اونو پیشرفت میدین و هم استاد یکی یه دونمون اقا حمید با این مدار فوق العاده شون که تکه :x :x
کانی عزیز نرم افزار سوفر برا منم کار اوفتاد فقط مونده یه راهی برای انتقال اطلاعات تو اسنوفلر که این همه دستی عدد وارد نکنیم
دو تا جا برای اسکن دارم که برای همین مقوله انتقال اطلاعات هنوز اقدام نکردم
انشالله اگه موفق شدید راهی برا انتقال پیدا کنید حتما میرم برا اسکن و نتایجش رو اینجا میزارم
بازم دوستتون داریم هم من هم تموم بچه های انجمن :-BD ;)

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

جمعه 18 اردیبهشت1393 - 1:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
کانی جان ایول داری برعکس من هم دو روزه دارم رو نرم افزار سورفر کار میکنم اما متاسفانه تصاویرم به واضحی شما نمیرسه اگه لطف کنی مراحل تجزیه و تحلیل سورفر را بزارید که خیلی خیلی عالی میشه،من. دو روزه بخدا دارم باهاش ور میرم اما تصویر جالبی بدست نیاوردم منتظر اموزشت هستم

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 18 اردیبهشت1393 - 2:19am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام و درود بر همه دوستان خسته نباشید. درباره رنگ های اصلی تصاویر باید بگم قرمز فلز وهرچی به زرد نزدیک بشیم میشه املاح. رنگ آبی فضای خالی و رنگ سبز خاک طبیعی منطقه هست موفق باشید

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 6:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
کانی جان ایول داری برعکس من هم دو روزه دارم رو نرم افزار سورفر کار میکنم اما متاسفانه تصاویرم به واضحی شما نمیرسه اگه لطف کنی مراحل تجزیه و تحلیل سورفر را بزارید که خیلی خیلی عالی میشه،من. دو روزه بخدا دارم باهاش ور میرم اما تصویر جالبی بدست نیاوردم منتظر اموزشت هستم

سلام داداشم اگه منظورت انتقال به سوفره كه در چند صفحه قبل توضيح دادم اما اگه منظورت وضوح تصاويره در اصل به اسكن انجام شده برميگرده طبيعيه اسكن با ابعاد كوچك تصوير در خورتحليلي نميده و رو تصاوير هم زياد كار نشده اگه كار بشه چي ميگين اما يه چيزديگه داريم رو يه نرم افزار ديگه كار ميكنيم كه اگه جواب بده ديگههههههه.....

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 8:03am
مدیر کل
مدیر کل

جناب Kaniii خیلی ممنون از زحمات شما. :ymapplause:
در واقع وقتی شما موفق شدین فایل دارای مختصات XYZ رو تهیه کنین دیگه کار تمام هست و خدا میدونه با چه نرم افزاری های مختلفی میشه ازش تصویر گرفت! :D
تنها مشکل این هست که ظاهرا ما الزاما به چند نرم افزار در کنار هم نیاز داریم! یعنی دریافت اطلاعات باید با برنامه اصلی دستگاه باشه و بعد با اسنافلر میشه تصویر بهتری داشت و فایل XYZ رو هم ایجاد کرد که توسط اون در نرم افزار سرفر باز هم آنالیز بهتری بدست میاد! :D همینطور هم پیش بره بعید نیست به تصویر واقعی زیر زمین برسیم!!! :D

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 8:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
جناب Kaniii خیلی ممنون از زحمات شما. :ymapplause:
در واقع وقتی شما موفق شدین فایل دارای مختصات XYZ رو تهیه کنین دیگه کار تمام هست و خدا میدونه با چه نرم افزاری های مختلفی میشه ازش تصویر گرفت! :D
تنها مشکل این هست که ظاهرا ما الزاما به چند نرم افزار در کنار هم نیاز داریم! یعنی دریافت اطلاعات باید با برنامه اصلی دستگاه باشه و بعد با اسنافلر میشه تصویر بهتری داشت و فایل XYZ رو هم ایجاد کرد که توسط اون در نرم افزار سرفر باز هم آنالیز بهتری بدست میاد! :D همینطور هم پیش بره بعید نیست به تصویر واقعی زیر زمین برسیم!!! :D

قربان استاد . من در صفحات قبل هم چند بار گفتم كه بلاخره به اميد خدا و همكاري و كمك هميدگه به جايي ميرسين كه تصويري واقعيتر از تصوير دوربين هاي معمولي از زير زمين ميگيريم :D اين اوله راهه البته چند قدمي جلوتر هستيم كه بعد از نتيجه اونو هم اعلام ميكنيم انشاالله هر روز آبديت جديدتري داشته باشيم من به اون روز باور دارم اگه خدا بخواد و موقع مرگ نياد به جاهاي بزرگي ميرسيم خودتونم اشاره كردين كه داشتن فايل text XYZ خودش چيه ديگه و اين يعني قدم نهادن به دنيايي از تازه ها

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 8:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Kaniii نوشته است:
سلام مرلين جان اين تصوير مربوط به فايليه كه برام فرستادي بد نيست دوستان هم نظراتشونو بدن به نظر من اگه بتونيد منطقه وسيعتري رو پراپ زني كنيد خيلي بهتر خواهد بود ولي باز با اين حال حدس هايي ميشه زد دوستان نظرات لطفا

خیلی ممنون کانی عزیز :x
چشم انشالا چند روز آینده باز هم میرم واسه پراپ زنی
حالا نظر شما چیه واسم خیلی مهمه
خیلی آقایی @};-

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 9:23am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6491 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 , 159 ... 650  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 164 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure