انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:14am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 377 , 378 , 379 , 380 , 381 , 382 , 383 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان
بنده یه جای سند دار رو که هیچ خبری ازش نداشتم ردیابی کردم.صاحب باغ ازم خواست باغشو ردیابی کنم تا ببینه باغش چیزی داره یا نه.البته من برای تست ردیاب با یه روش جدید که جدیدا به ذهنم رسیده رفته بودم تست کنم که با در خواست صاحب باع اول باغش رو ردیابی کردم.ردیاب در چند متری من جای رو گرفت.البته ردیابی تو باغ کار فوق العاده سخت و پیچیده ای هستش و بنده میدونستم کود های شیمیای و ریشه گیاهان و هزار خطای باغ رو در پیش دارم.ردیاب محل رو با وزن یک تن یعنی دبیلیوی 70 گرفت با حجم معقول دو در سه متر و عمق 2.60 سانت.مگنت که زدم در عین بهت زدگی ردیاب دبیلیوی 70 رو داد که دقیق دبیلیوی حفره هم همین هفتاد شد.یعنی سه مد ردیاب دقیقا مثل هم شدن.وقتی صاحب باغ رو نگاه کردم تا بپرسم جریان چیه ایشون بیشتر از بنده بهت زده شده بود.هر کاری کردم نقطه زنی نمیشد در واقعا دو نقطه بهم میداد با اختلاف یک متر.ردیاب رو مد آهن واکنشی نداشت و نقره هم با وزن های پایین جواب میداد.بعد از اتمام واقعیتش این بود من چیزی برای گفتن نداشتم پس صاحب باغ کلید کار بود.ایشون گفت که این باغ سندی داره که متعلق به خانه یه کشیش بود که تو سند داخل یه اتاق زیرزمینی به عمق 2 متر دو کوزه پر رو نشون میداد و خودش سند رو دیده بود.چون سند گوشه یه خونه رو نشون میداد و این خونه اوار شده بود و تبدیل به باغ شده بود و چون 15 سال پیش دستگاه نبود اونا بی خیال شده بودن و این مورد رو کلا فراموش کرده بودن.منم چون سندی ندیدم و حرف برای من ملاک نیست بخاطر اینکه نقطه رو دقیق نزده بودم دستور حفاری ندادم و قرار شد دوستان تا ده روز اینده نقطه زن بیارن و محلی که مشخص کردم رو دوباره بزنن و اگه باز تایید شد حفاری کنن.دوستان بدونن که ردیابی تو باغ کار فوق العاده سختی هستش و به هیچ وجه نباید سریع دستور حفاری بدن.خلاصه تست ما هم وقت نشد انجام بدیم و برگشتیم تا با یه نقطه زن برگردیم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 11:34pm
استاد
استاد

hamze2000 نوشته است:
سلام به همه دوستان
بنده یه جای سند دار رو که هیچ خبری ازش نداشتم ردیابی کردم.صاحب باغ ازم خواست باغشو ردیابی کنم تا ببینه باغش چیزی داره یا نه.البته من برای تست ردیاب با یه روش جدید که جدیدا به ذهنم رسیده رفته بودم تست کنم که با در خواست صاحب باع اول باغش رو ردیابی کردم.ردیاب در چند متری من جای رو گرفت.البته ردیابی تو باغ کار فوق العاده سخت و پیچیده ای هستش و بنده میدونستم کود های شیمیای و ریشه گیاهان و هزار خطای باغ رو در پیش دارم.ردیاب محل رو با وزن یک تن یعنی دبیلیوی 70 گرفت با حجم معقول دو در سه متر و عمق 2.60 سانت.مگنت که زدم در عین بهت زدگی ردیاب دبیلیوی 70 رو داد که دقیق دبیلیوی حفره هم همین هفتاد شد.یعنی سه مد ردیاب دقیقا مثل هم شدن.وقتی صاحب باغ رو نگاه کردم تا بپرسم جریان چیه ایشون بیشتر از بنده بهت زده شده بود.هر کاری کردم نقطه زنی نمیشد در واقعا دو نقطه بهم میداد با اختلاف یک متر.ردیاب رو مد آهن واکنشی نداشت و نقره هم با وزن های پایین جواب میداد.بعد از اتمام واقعیتش این بود من چیزی برای گفتن نداشتم پس صاحب باغ کلید کار بود.ایشون گفت که این باغ سندی داره که متعلق به خانه یه کشیش بود که تو سند داخل یه اتاق زیرزمینی به عمق 2 متر دو کوزه پر رو نشون میداد و خودش سند رو دیده بود.چون سند گوشه یه خونه رو نشون میداد و این خونه اوار شده بود و تبدیل به باغ شده بود و چون 15 سال پیش دستگاه نبود اونا بی خیال شده بودن و این مورد رو کلا فراموش کرده بودن.منم چون سندی ندیدم و حرف برای من ملاک نیست بخاطر اینکه نقطه رو دقیق نزده بودم دستور حفاری ندادم و قرار شد دوستان تا ده روز اینده نقطه زن بیارن و محلی که مشخص کردم رو دوباره بزنن و اگه باز تایید شد حفاری کنن.دوستان بدونن که ردیابی تو باغ کار فوق العاده سختی هستش و به هیچ وجه نباید سریع دستور حفاری بدن.خلاصه تست ما هم وقت نشد انجام بدیم و برگشتیم تا با یه نقطه زن برگردیم.

درود بر شما
هر گاه دو هدف تقریبا با وزن مساوی در یکی دو متری هم باشند ردیاب نقطه 45 درجه شمالی اونها را میگیره و روی خود هدفها قیچی نمیکنه مگر اینکه هدفها در مسیر شمال و جنوب قرار گرفته باشند که با توجه به فاصله اونها از همدیگه میشه نقطه اونها را تعیین کرد و اگه این محل نقطه زنی نمیشه کرد و اون زمین سنگلاخی باشه احتمال اینکه یه سنگ بزرگ یا سطح مسطح از سقف یا کف خونه اون زیر باشه زیاده

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 5:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود به دوستان عزیز
نتایج تست یه مکان مستند با علائم رو می زارم کلیه تستها با تلسکوپی خاموش با سیم ولوم 10و روی نقطه انجام شده
گلد با فرکانس دستی 1.2تن
نقره126کیلو
مفرق 126کیلو
با کمی قاصله
مس1.6کیلو
برنج1کیلو
کربن800گرم بقیه فلزات و99/02واکنشی نداشت
حفره 77
مگنت77
عمق 180
عمق مگنت80
عمق حفره روی نقطه120 پاینتر که تو شیب بود 80سانت
حجم 3در4متر
حجم حفر با فلز مساوی
حجم مگنت از 4جهت 50 سانت از حجم فلز بیشتر
از نقطه اصلی به فاصله 1متر به طرف جنوب هم انتنها فیچی شدند
این مکان 3بار ردیابی شده بار نخست 5ماه پیش با گلدهای ردیاب حفاری شده و مقداری خاک سفید داد که بعدش به زمین بکر رسید
بار دوم و سوم که در2ماه پیش و یکی هم دیشب انجام شده در 2متری شمال شرقی نقطه حفاری شده قبلی نقطه زنی شده که نتایج تقریبا مشابه بوده از اساتید مخوصا" حمزه عزیز تقاضای اظهار نظر دارم
یک تست از نقطه دیگر هم هستش که برای جلو گیری از تداخل در پست جدا خدمت اساتید میزارم. @};-

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 10:38am
استاد
استاد
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
سلام به همه دوستان

درود بر شما
هر گاه دو هدف تقریبا با وزن مساوی در یکی دو متری هم باشند ردیاب نقطه 45 درجه شمالی اونها را میگیره و روی خود هدفها قیچی نمیکنه مگر اینکه هدفها در مسیر شمال و جنوب قرار گرفته باشند که با توجه به فاصله اونها از همدیگه میشه نقطه اونها را تعیین کرد و اگه این محل نقطه زنی نمیشه کرد و اون زمین سنگلاخی باشه احتمال اینکه یه سنگ بزرگ یا سطح مسطح از سقف یا کف خونه اون زیر باشه زیاده

جاويد عزيز علت حفاري نشدن اين مورد هم همين موردي بود كه شما توضيح داديد.بله واقعا نتونستم نقطه زني كنم و به هيچ وجه هم تحت تاثير احساسات قرار نگرفتم و بايد نقطه زني با نقطه زن مطمئني انجام بشه.محل باغ سيب هستش و اگه محل داراي علايم و سندي بود كه موجود بود دستور حفاري داده ميشد ولي مشكل اصلي وجود دو نقطه اصلي و دو نقطه فرعي بود كه تشخيص نقطه اصلي تا حدي فوق العاده سخت هستش

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 10:47am
استاد
استاد
آواتار کاربر

بنيامين1 نوشته است:
با درود به دوستان عزیز
نتایج تست یه مکان مستند با علائم رو می زارم کلیه تستها با تلسکوپی خاموش با سیم ولوم 10و روی نقطه انجام شده
گلد با فرکانس دستی 1.2تن
نقره126کیلو
مفرق 126کیلو
با کمی قاصله
مس1.6کیلو
برنج1کیلو
کربن800گرم بقیه فلزات و99/02واکنشی نداشت
حفره 77
مگنت77
عمق 180
عمق مگنت80
عمق حفره روی نقطه120 پاینتر که تو شیب بود 80سانت
حجم 3در4متر
حجم حفر با فلز مساوی
حجم مگنت از 4جهت 50 سانت از حجم فلز بیشتر
از نقطه اصلی به فاصله 1متر به طرف جنوب هم انتنها فیچی شدند
این مکان 3بار ردیابی شده بار نخست 5ماه پیش با گلدهای ردیاب حفاری شده و مقداری خاک سفید داد که بعدش به زمین بکر رسید
بار دوم و سوم که در2ماه پیش و یکی هم دیشب انجام شده در 2متری شمال شرقی نقطه حفاری شده قبلی نقطه زنی شده که نتایج تقریبا مشابه بوده از اساتید مخوصا" حمزه عزیز تقاضای اظهار نظر دارم
یک تست از نقطه دیگر هم هستش که برای جلو گیری از تداخل در پست جدا خدمت اساتید میزارم. @};-

بنيامين عزيز تا حدي ميشه گفت در بودن بار در اين محل شكي نيست ولي چيزي كه كار رو سخت مي كنه اين حفره اي كه بار رو در خودش داره داراي چند سوراخ يا پنجره خروجي هستش و اين كار نقطه زني رو فوق العاده سخت كرده.بهتره با يه نقطه زن نقطه اصلي پيدا بشه.

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 10:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود و تشکر از حمزه عزیز
تستی دیگر ی که گفته بودم رو به عرض می رسانم با این توضیح که مربوط به یه سنگ بزرگ تقریبا به شکل مکعب مربع ک روی سنگ دارای علامت
می باشد
من با مود مفرق ردیاب از 10 متری شروع کردم که منو دقیقا" روی علامت روی سنگ کشوند به وزن3کیلو نقره همانجا 3کیلو
در نیم متری غربی سنگ روی زمین طلا با فرهای دستی نقطه شد یه وزن79کیلو مس 2کیلو کربن 4 کیلو مگنت 85 حفره84 حجم 3.5 در 4.5 عمق2متر
حجم مگنت ضلع جنوبی 1متر بیشتر از حجم فلز و در بقیه سمتها 70 سانت بیشتر از حجم فلز بود حجم حفره با فلز برابر عمق مگنت 1متر
با تشکر @};-

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود برشما.
آقا ما ی جایی رو ک دارای نشانه هست ک یک سنگه اندازه ی خاور، روش تصویر ی سنگه دیگست ک100متر روبرشو و ب شکل کله قنده تقریبا.. روش دوتا علامت هستش ک یکی جوغن و اون یکی دقیق نمیدونم چیه ولی میدونم کار دسته علائم شناسیم بد نیس.ردیاب روی طلا جواب نداد ولی روی نقره و مفرغ و مس جواب داد ک نتایج رو میگم ب ترتیب:
نقره درومد 31کیلو- از +6 تا -6 فاین جواب میداد بیشتر نه- مفرغ 79کیلو- مس شد 10کیلو-حفره نگرفتم- قدرت با ولوم نیم و نصف وزن نقره، حجم شد 4*3/5-عمق شد 2متر- فرکانسای دستیم زدم حتی مال استاد حمزه رو ک اوکی داد. 99.02 هم نزد. دیشب حفاری شد 1/5متر کندیم توی 80سانتی خوردیم ب یک ملات گچ مانند ک نمونش رو اون منطقه ندیدم.. ب شکلای مختلف بودن چند تیکه یکیش مثل پای مرغ یا کبک بودش و ی تیکه دیگش پایینتر ک ب شکل سر مار بود. در عمق1متر خوردیم ب لایه ای از اون ملات ک ب صورت ریخته شده در کف بود.. کندیمش حدود 3ساعت وقت برد ک 30 سانت قطر داشت. بعد خاک نرم شد خیلی! گفتم وایسید آنتن بزنم . آنتن ک زدم نقره تا 501کیلو قیچی شد مفرغ هم فکر کنم شد 316کیلو مس هم شد 50کیلو. مگنت هم شد 70 و حفره ک قبل از حفاری زدم شده بود 62 الان شد 75. دوستان خواهش میکنم نظر بدیدخصوصا استاد حمزه گرامی

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 12:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
حمزه جان این مطلبی که شمل در پاسخ به بنیامین دادین دیشب برای من اتفاق افتاده ,بع این صورت که ردیاب در یک محل سه ,چهار تا نقطه را نقطه زدم ,ما از یک جا حفاری کردیم که خوردیم به تونل ,بعد تونل را ادامه دادیم که باز را دو راه شد ,خاکش این راه را هم خالی کردیم ,که دیدیم این راه به بالا میره ,دقیقا رو این محل هم ردیاب قیچی کرده بود ,.........با این حساب این مساله نقطه زنی چی میشه ???!!!من قبل خاندن این مطلب شما که در جواب بنیامین دادین خیلی حالم خراب بود فکر میکردم خطا زدم دوستانم را آلاف حفاری اینجا کردم......الان موندم خوشحال باشم که اونجا هدف هست یا ناراحت باشم چون نمیشه نقطه اصلی را گرفت ,.....?!?!?حالا سوال من اینه مگه با این ردیاب ما نباید نقطه زنی داشته باشیم ???و از شر نقاط اضافه خلاص بشیم.??

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 3:00pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سورنا نوشته است:
درود برشما.
آقا ما ی جایی رو ک دارای نشانه هست ک یک سنگه اندازه ی خاور، روش تصویر ی سنگه دیگست ک100متر روبرشو و ب شکل کله قنده تقریبا.. روش دوتا علامت هستش ک یکی جوغن و اون یکی دقیق نمیدونم چیه ولی میدونم کار دسته علائم شناسیم بد نیس.ردیاب روی طلا جواب نداد ولی روی نقره و مفرغ و مس جواب داد ک نتایج رو میگم ب ترتیب:
نقره درومد 31کیلو- از +6 تا -6 فاین جواب میداد بیشتر نه- مفرغ 79کیلو- مس شد 10کیلو-حفره نگرفتم- قدرت با ولوم نیم و نصف وزن نقره، حجم شد 4*3/5-عمق شد 2متر- فرکانسای دستیم زدم حتی مال استاد حمزه رو ک اوکی داد. 99.02 هم نزد. دیشب حفاری شد 1/5متر کندیم توی 80سانتی خوردیم ب یک ملات گچ مانند ک نمونش رو اون منطقه ندیدم.. ب شکلای مختلف بودن چند تیکه یکیش مثل پای مرغ یا کبک بودش و ی تیکه دیگش پایینتر ک ب شکل سر مار بود. در عمق1متر خوردیم ب لایه ای از اون ملات ک ب صورت ریخته شده در کف بود.. کندیمش حدود 3ساعت وقت برد ک 30 سانت قطر داشت. بعد خاک نرم شد خیلی! گفتم وایسید آنتن بزنم . آنتن ک زدم نقره تا 501کیلو قیچی شد مفرغ هم فکر کنم شد 316کیلو مس هم شد 50کیلو. مگنت هم شد 70 و حفره ک قبل از حفاری زدم شده بود 62 الان شد 75. دوستان خواهش میکنم نظر بدیدخصوصا استاد حمزه گرامی

سورناي عزيز خسته نباشي
محل شما نياز به دقت زيادي براي انتن زني داري.به هيچ وجه ولوم قدرت ردياب رو كم نكنيد؟با وجود نقره بايد مگنت شما يكم زيادتر نشون ميداد.عمق گيري شما هم با حجم شما اشتباه هستش كه باعث ميشه دقيق نشه كمك كرد.
جعفر عزيز نقطه زني بستگي به نوع قرار گيري بار داره./بارهاي كه داخل يه حفره خالي با چند سوراخ و يا پنچره هستش و يا بار هاي كه چند جا و نزديك هم هستن نقطه زني فوق العاده پيچيده دارن چون زاويه ميسازن.تشخيص همه اين موارد مربوط به اوپراتور هستش.با اين ردياب ميشه دقيق نقطه رو زد ولي اول بايد بر اساس انتني كه ميزني تشخيص بدي موقعيت قرار گيري بار شما چطوري هستش.
در واقع يه بار اگه بصورت عمودي باشه اوپراتوري اون با باري كه بصورت افقي هستش زمين تا اسمون فرق مي كنه پس ما انواع تست ها رو بايد انجام بديم و راه مشتركي رو براي تشخيص بارهاي مختلف رو نداريم

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 3:21pm
استاد
استاد

jafar نوشته است:
حمزه جان این مطلبی که شمل در پاسخ به بنیامین دادین دیشب برای من اتفاق افتاده ,بع این صورت که ردیاب در یک محل سه ,چهار تا نقطه را نقطه زدم ,ما از یک جا حفاری کردیم که خوردیم به تونل ,بعد تونل را ادامه دادیم که باز را دو راه شد ,خاکش این راه را هم خالی کردیم ,که دیدیم این راه به بالا میره ,دقیقا رو این محل هم ردیاب قیچی کرده بود ,.........با این حساب این مساله نقطه زنی چی میشه ???!!!من قبل خاندن این مطلب شما که در جواب بنیامین دادین خیلی حالم خراب بود فکر میکردم خطا زدم دوستانم را آلاف حفاری اینجا کردم......الان موندم خوشحال باشم که اونجا هدف هست یا ناراحت باشم چون نمیشه نقطه اصلی را گرفت ,.....?!?!?حالا سوال من اینه مگه با این ردیاب ما نباید نقطه زنی داشته باشیم ???و از شر نقاط اضافه خلاص بشیم.??

درود بر شما
شما میتونید ردیاب روی فرکانسه طلا 20.12 یا نقره یا مس بگذارید ودر حالت بی سیم و ردیاب را روی زمین بزارید نه طوریکه انتنهای تلسکوپی به زمین تماس داشته باشند بعد در 2 متری دستگاه کاشته شده قرار بگیره و یک دایره کامل حول دستگاه بزن اگه ردیاب هدفی پیدا کنه روی مسیر اون قیچی میکنه و مسیر را ادامه بده تا انتنها قیچی کنند و بدین ترتیب مرکز هدف مشخص میشه.و اگه یه پراپ بسازی که به فیشهای خروجی دستگاه وصل بشه و بعد پراپها را در زمین فرو ببری خیلی راحت تر میتونی ردیابی و نقطه زنی کنی

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 4:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 377 , 378 , 379 , 380 , 381 , 382 , 383 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 95 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure