انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:03am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 378 , 379 , 380 , 381 , 382 , 383 , 384 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام استاد جاوید
یعنی میشه به ردیاب ۳۵ پراپ اضاضه کرد تا با دقت بیشتری نقطه زنی کنه؟ ما که پراپ نداریم اصلا پراپ چیه؟ چکار کنیم چطو تهیش کنیم ؟

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 4:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
آقا جاوید و آقا حمزه از هر دو شما تشکر میکنم

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 5:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سپاس ازت استاد حمزه. مگه برای عمق گیری، وقتی حجم رو گرفتیم مرکز حجم نمیشه نقطه هدف? و از اون نقطه اگ آروم روبه عقب بیایم نوک آنتنها 10سانت از هم فاصله گرفتن وایمیسیم و تا مرکز هدف متراژ میگیریم و فاصله نوک آنتنها تا زمین(برای من 160سانته)رو ازش کم کنیم نمیشه عمق هدف??و اینکه شما خودت گفتی برای عمق گیری از ولوم قدرت نیم یا 1 استفاده کنم. طبق دستور شما عمل کردم حمزه جان

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 7:03pm
استاد
استاد

iranian171 نوشته است:
سلام استاد جاوید
یعنی میشه به ردیاب ۳۵ پراپ اضاضه کرد تا با دقت بیشتری نقطه زنی کنه؟ ما که پراپ نداریم اصلا پراپ چیه؟ چکار کنیم چطو تهیش کنیم ؟

درود بر شما
با پراپ بهتر میشه ردیابی و نقطه زنی کرد.پراپ یه میله از جنس برنج هست که با یه فیش به ردیاب وصل میشه و باید حتما دو پراپ باشه که به خروجی ردیاب وصل بشه ودر زمین فرو برود.خو.دنون هم میتونید بسازید چیز خاصی نداره کافی میله برنجی 5 سانت توی زمین فرو برود. البته من انتنهای تلسکوپی را از ردیاب جدا کردم و پراپها را با فیش به خروجی دو طرف ردیاب وصل کردم و با انتن خالی ردیابی . جهت یابی و نقطه زنی میکنم در هر صورت دقیقتر عمل میکنه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 8:04pm

اساتید محترم لطفا درباره قدمت این قاشق راهنمایی بفرمایند.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:08pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

با سلام
بنیامین عزیز مورد دوم شما هم تا حدی خوب هستش.در این محل ما حفره واقعی رو داریم ولی وجود بار رو نمیشه دقیق گفت.نقطه اصلی شما وسط حجم حفره و بار هستش
سورنای عزیز تجربیات گذشته ثابت کرده ولوم قدرت کم کمکی در تشخیص بار یا خطا نمی کنه.حجم،وزن و عمق باید با ولوم قدرت اخر انجام بشه و حجم و عمق هم باید با اخرین دبیلیوی بدست اومده انجام بشه.بنده اینو خیلی وقت پیش بهتون گفتم.تجربه نشون داده علت اصلی سخت بودن اوپراتوری این ردیاب دقیق انتن ها هستن.در واقع ما بر روی یه ردیاب فردا از انتن های دیروز استفاده می کنیم.انتن های دو نفره رو این ردیاب برای حفره بقدری دقیق میزنه که نشون میده انتن های ما زیاد خوب نیستن.این ردیاب بخاطر قدرت خوبی که داره هر نوع انتنی رو قبول می کنه و بنظر من میشه انتن هاشو تغییر داد.مورد استاد جاوید هم بنظر روش خوبی برای نقطه زنی هست که باید روش کار بشه.موفق باشید.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
hamze2000 نوشته است:
با سلام
بنیامین عزیز مورد دوم شما هم تا حدی خوب هستش.در این محل ما حفره واقعی رو داریم ولی وجود بار رو نمیشه دقیق گفت.نقطه اصلی شما وسط حجم حفره و بار هستش
سورنای عزیز تجربیات گذشته ثابت کرده ولوم قدرت کم کمکی در تشخیص بار یا خطا نمی کنه.حجم،وزن و عمق باید با ولوم قدرت اخر انجام بشه و حجم و عمق هم باید با اخرین دبیلیوی بدست اومده انجام بشه.بنده اینو خیلی وقت پیش بهتون گفتم.تجربه نشون داده علت اصلی سخت بودن اوپراتوری این ردیاب دقیق انتن ها هستن.در واقع ما بر روی یه ردیاب فردا از انتن های دیروز استفاده می کنیم.انتن های دو نفره رو این ردیاب برای حفره بقدری دقیق میزنه که نشون میده انتن های ما زیاد خوب نیستن.این ردیاب بخاطر قدرت خوبی که داره هر نوع انتنی رو قبول می کنه و بنظر من میشه انتن هاشو تغییر داد.مورد استاد جاوید هم بنظر روش خوبی برای نقطه زنی هست که باید روش کار بشه.موفق باشید.

حمزه جان من با گفته شما در مورد انتن موافقم. آیا طرحی برای انتن مد نظر داری استاد عزیز.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
من هم با این نظر حمزه مئافقم باید یه باز نگری در مورد انتن واسه این ردیاب بشه باید یه انتن خبلب خوب واسش ساخت
حمزه جان اگه واست مقدوره و طرحی دز این زمینه داری بگو من تهرانم و خیلی راحتر میتونم خیلی از ابزارا رو جور کنم

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:28pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

نه دوستان طرح خاصی در نظر ندارم و فکر کنم تنها فردی که که می تونه کمک کنه و تنها کسی که نبوغش رو داره فقط جناب حمید هستش.امیدوارم ایشون از ایرادی که به انتن ها گرفتم ناراحت نشه چون فقط بر اساس تجاربی که از ردیابی داشتم گفتم.انتن ها زبان ردیاب هستن و نقش مهمی دارن و یه انتن می تونه یه ردیاب فوق العاده رو زیر سوال ببره.باید قبول کردم 35 بهترین در دنیاست ولی انتن هاش مال قدیمه.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان شما که تا اینجا زحمت کشیدی این ردیابو طراحی کردی
یه کم دیگه هم اگه میشه براش وقت بذاری و یه انتن خوب براش ردیف کنی دیگه عالی میشه واقعا
من خودم با اینکه اصلا ردیابو قبول نداشتم ولی روز به روز انگیزم با 35 بیشتر داره میشه و واقعا عاشق دنیای ردیابی شدم بدجور
حمید جون بازم گلی به جمالت
اقا بسم الله بگو ما هم پشتتیم دادش کمکت میکنیم تا طرحات در این مورد نتیجه بده
داش حمید بگو یا علی

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 378 , 379 , 380 , 381 , 382 , 383 , 384 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 166 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure