انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 8 اسفند1403 - 2:40pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160 , 161 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان اين برديه كه من ساختم گفتم بهتره تصويرشو بزارم تا دوستاني كه ميخوان بسازن يه تصوير هم ازش داشته باشن با تغيرات كلي البته در تصوير هم اشاره كردم كه 3 خازن عدسي 100 نانو رو من در پشت فيبر زدم كه جاشونو مشخص كردم و اينكه تغير مربوط به مقاومت 16 رو هم كه قبلا اعمال كرده بودم دوباره مثل اولش كردم و اون تغير لازم نيست كه اونم اشاره شده در تصوير تقديم شما

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 8:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ببخشيد دوستان فقط يه مورد در مورد تصوير مدار اونم اينكه جاي C6 خاليه چون اون موقع اون خازن رو كه 22 تانتانيوم هست هنوز دستم نرسيده بود كه بعدش جا انداختم
موفق باشين

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 9:58pm
مدیر کل
مدیر کل

احسنت Kaniii عزیز.
نکته خوبی رو در مورد خازن 6 اشاره کردین که بنده قبلا عرض کرده بودم. در واقع علاوه بر همه اون تغییرات جزئی که عنوان شد ؛ انتخاب خازن 6 از نوع تانتالیوم و همچنین خازن 7 از نوع ام کاتی به عنوان یک فوت کوزه گری از این حیث اهمیت داره که عملیات اسکن یک محل زمانبر هست و معمولا سایر انواع خازن تحت تاثیر دما یا سایر عوامل محیطی تغییر مقدار میدن و این دقت اعداد در طول اسکن کلی محل رو کاهش میده که بخصوص با وجود شرایط تصویری جدید به کمک این نرم افزار ها که شما زحمت کشیدین حائز اهمیت هست.
بهرحال همونطور که قبلا عرض کردم دقت این دستگاهها وقتی مطرح میشه که دارای قسمت تصویری باشن و اونوقت هست که بعضی جزئیات بهتر خودشون رو نشون میدن!

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 10:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم مهندس جا باور بفرماييد در سردترين مكان اونم شب سه چهار ساعت پراپزني داشتم دستام يخ كرده بود خود دستگاه هم با اين سرما رو زمين بدونه كوچكترين اخلالي در كارش كار كرد و موردي نداشت كه رابطه مستقيم با اين دو خازن داره مخصوصا C6 چون قبل از اينكه برام بياد چون تمام شهر و گشتم نبود يه خازن الكتروليت زده بودم كه با سرما قاطي ميكرد ولي بعد از اينكه تانتانيوم گذاشتم ديگه ثابت شد

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام کانی جان منظورم وضوح تصویره.برعکس من رو فایلی که گذاشتین از تصویر تونلتون با سورفر داشتم کار میکردم که هر کاری که کردم متاسفانه نتونستم به وضوح عکسی که اول گذاشتین با سورفر دربیارم.مراحل وضوح تصویررو لطفا بزار داداش تا هم من و بقیه دوستان استفاده کنیم.
از زحماتی که میکشی خیلی خیلی ممنونم و موفق باشی

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:28pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
سلام کانی جان منظورم وضوح تصویره.برعکس من رو فایلی که گذاشتین از تصویر تونلتون با سورفر داشتم کار میکردم که هر کاری که کردم متاسفانه نتونستم به وضوح عکسی که اول گذاشتین با سورفر دربیارم.مراحل وضوح تصویررو لطفا بزار داداش تا هم من و بقیه دوستان استفاده کنیم.
از زحماتی که میکشی خیلی خیلی ممنونم و موفق باشی

سلام كيهان جون در چند صفحه قبل توضيح دادم كه عزيز

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزيز و دوست خوبم كاوشگر جان نميدونم دستگاه دوستان گويا فركانس از 135 تا 138 متغيره من الان فركاس دستگاه رو چندين بار گرفتم فيكس 137 هرتزه البته تازه دستگاهم رسيد كاوشگر جان

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
درسته من منظورم کیفیت تصویره.شما روش ورود اطلاعات به سورفر رو گفتین
مشکل من وضوح تصویره اگه دقت کنی عکس اولت خیلی قشنگه حالت مثل کوه پایه هست منظورم اونه
اون رو توشیح بده

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:59pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام کانی عزیز
فرکانس سیستم حالت ریتمیک داره به این صورت:137،135،136،135،137،135،136،135،137
من با آقای کاوشگر هم حرف زدم ایشون گفتن که ساختار خود مدار اینجوریه حالا باید استاد حمید تحلیل کنن این موضوع رو
مهندس حمید کمک

gladyator_089

شنبه 20 اردیبهشت1393 - 6:55am
مدیر کل
مدیر کل

فرکانس خروجی مدار بطور ثابت 137.5 هرتز هست که بنده در شبیه سازی میکرو هم دیده بودم و تغییر نمیکنه. همین عدد 137.5 هم دقیقا در متن مجله اشاره شده و جالب این هست که طبق توضیح در تحقیقات آنتونی کلارک مشخص شده که 137.5 هرتز بهترین فرکانس برای سیستم زمین شناسی هست و خوشبختانه این مدار هم دقیقا با همین فرکانس کار میکنه! :D
بهرحال خود مدار از نظر تئوری ایرادی در تغییر فرکانس خروجی نداره و نباید اینجور باشه. مشکل یا از دستگاه اندازه گیری و طریقه فرکانس گیری دوستان هست یا واقعا مدار خودشون اشکالی داره. تنها مساله ای که به ذهن من میرسه و میتونه فرکانس خروجی مدار رو عوض کنه ناپایداری کریستال میکرو هست! متاسفانه موقعیت کریستال و خازنهای 8 و 9 در بدترین حالت ممکن قرار داده شده! کریستال هیچوقت نباید به این صورت قرار بگیره. نیمی از مشکلات دوستان هم تا اینجا مربوط به همین مساله بوده. حتی بدتر اینکه زمین اتصال خازنهای 8 و 9 از طریق جامپر کنارش فراهم شده! این مسائل در فرکانسهای مگاهرتزی که کریستال و میکرو باهاش سر و کار دارن مهم هستن. بهرحال کریستال باید مستقیم و با حداقل فاصله به پایه های 9 و 10 میکرو وصل بشه و همینطور خازنهای 8 و 9 هم با حداقل طول سیم از پایه های کریستال به زمین وصل شده باشن.

شنبه 20 اردیبهشت1393 - 9:04am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160 , 161 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 55 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure