انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:02pm

پاسخ به موضوع  [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 90  بعدی
 Gpx 4500 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

از ظاهر کویل معلومه دبلD نیست.کار باهاش باید سخت باشه ،سروصدای تو گوشی بیشتر میشه.ولی مسلما عمق کاوش بصورت چشمگیری بیشتر میشه.

شنبه 20 اردیبهشت1393 - 9:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام دوستان ایا شما این سایت رو تائید میکنید؟ چون روستر بوستر و کویل 25 اینچ و خیلی چیزا رو داره البته دبی هست:
http://mtssgoldfinder.com/list_products ... brand_id=3

شنبه 20 اردیبهشت1393 - 6:15pm
استادیار
استادیار

با سلام و درود

من تا 2 هفته دیگه یه روستر بوستر به دستم میرسه تستش میکنم و نتایجش و اینجا میگم :-BD

شنبه 20 اردیبهشت1393 - 6:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام استاد. بیصبرانه منتظر تست شما هستیم. امیدوارم جواب بده. استاد نظر شما در مورد کویل 25 اینچی که من در پستهای قبلی گذاشتم چیست؟ موفق باشید.

شنبه 20 اردیبهشت1393 - 6:45pm
استادیار
استادیار

سلام استاد عزیز
لوپ25 که شما تصویرش و گذاشتین منو هستش و تقریبا باید تفکیک و بیخیالش بشی L-) البته اگه بخوای اهداف خیلی عمیق و باهاش بزنی وگرنه .من به امید اهداف بالای2 متر یه نمونه لوپ1*1 خودم برای جی پی درست کردم ولی نتایجش اصلا رضایت بخش نبود....به نظر من 18 دبل بهترینه..حمل و نقلش راحته و از همه مهمتر اینه که کار باهاش راحته و کمتر دستتون اذیت میکنه ;) البته خاطر نشان کنم من تمامی لوپها و فلزیابها رو روی اهداف واقعی باستانی در بدترین شرایط ممکن تست میکنم... :-ss

شنبه 20 اردیبهشت1393 - 9:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohammadreza نوشته است:
سلام خود دستگاه رو میده 1600 دلار. این سایت 15 در 18 شرکت کویلتک رو نداره ولی یک کویل دایره ای 15 اینچی داره که 491 دلار حساب میکنه اگه اشتباه نکنم (برای گقتن قیمت دقیق باید پیش فاکتور رو برسی کنم :D ) اگر 15 در 18 بخواهید باید از یه شرکت دیگه بگیرید که فکر کنم 290 دلار میده. البته برای خرید کویل 15 در 18 برید توی سایت کویلتک و نماینگی دبی آنها رو که آنجا هست پیدا کنید. بنابراین شما باید کویل و خود دستگاه رو از دو جای متفاوت بخرید. تا یادم است این را هم خدمت شما بگم که احتمالش هست که شرکت دپار ایتراک موجود نداشته باشه و بهتون بگه که یک هفته پس از ثبت سفارش شما ایتراک میرسه دبی.

درود. دوست عزیز شرکت کلایکو هم میده 1549 دلار ک.. دپار ک 4500 رو 1600دلار از کلایکو ارزانتر میده(ب قول خودتون 3000دلار) پس چطوره ک ایتراک رو تخفیفی درش نیست?!?

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

شنبه 20 اردیبهشت1393 - 10:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اینجوری که خود شرکت میگه ایتراک در مالزی ساخته نمیشه و جی پی ایکس ها همه در مالزی ساخته میشن. به همین دلیل جی پی ایکس ها ارزونتر براشون تمام میشن ولی همونجوری که گفتم اگر شما الان برید و بخواهید یک جی پی ایکس بخرید موجودی دارند و بلافاصله به شما خواهند داد ولی اگه ایتراک بخواهید بهتون میگن الان پیش پرداخت بده تا یک هفته دیگه میرسه دست ما و بعد بیا تحویل بگیر. خوب این جور مشخص میشه که جی پی ایکسها رو عمده میخرند ولی ایتراک رو بصورت تکی. امیدوارم متجه شده باشید. و امیدوارم منو جای فروشنده یا رئیس شرکت دپار اشتباه نگیری با این توضیحات :D

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 7:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohammadreza نوشته است:
سلام اینجوری که خود شرکت میگه ایتراک در مالزی ساخته نمیشه و جی پی ایکس ها همه در مالزی ساخته میشن. به همین دلیل جی پی ایکس ها ارزونتر براشون تمام میشن ولی همونجوری که گفتم اگر شما الان برید و بخواهید یک جی پی ایکس بخرید موجودی دارند و بلافاصله به شما خواهند داد ولی اگه ایتراک بخواهید بهتون میگن الان پیش پرداخت بده تا یک هفته دیگه میرسه دست ما و بعد بیا تحویل بگیر. خوب این جور مشخص میشه که جی پی ایکسها رو عمده میخرند ولی ایتراک رو بصورت تکی. امیدوارم متجه شده باشید. و امیدوارم منو جای فروشنده یا رئیس شرکت دپار اشتباه نگیری با این توضیحات :D

نه برادر شما فروشنده دپار نیستی ولی از فروشندش راضی هستی دیگه! :D خداروشکر و امیدوارم ک ب نتیجه مطلوب دلت برسی.. پس با این اوصاف 4500کیفیتش پایین اومده چون مالزی میزنه.. اما ایتراک استرالیا و همون کیفیت خوب..??!!

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 7:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ایتراک رو مطمئن نیستم خود استرالیا بزنه. شاید ایرلند بزنه. باور کنید این جی پی ایکسهای مالزی با استرالیایی هایی (که 6 ساله دیگه در استرالیا تولید نمیشن) هیچ فرقی ندارند. چون قطعات اصلی شامل برد و باتری و غیره در استرالیا تولید میشن و در فقط مالزی مونتاژ میشن و چرخه تولید در مالزی تکمیل میشه. تعدادی از اساتید خوب این سایت هم دستگاهشون ساخت مالزی است. همانطور هم که قبلا گفتم دستگاههای 4500 و 5000 ی که در سایت گلایکو به فروش میرسن ساخت مالزی هستند. من اینو کاملا مطمئنم. چون از خودشون پرسیدم حالا شما یه نگاهی به قیمتهای این دستگاهها در سایت مذکور بندازید. از ابراز همدردی شما هم بسیار متشکرم.

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 8:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان: ترجمه تمام شد ;) ;) :D ولی خیلی سخت و طاقت فرسا بود. :(( امیدوارم براتون مفید باشه. @};- پس از ویرایش نهایی ارائه خواهد شد. موفق باشید. ~O)

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 9:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 112 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure