انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 8 اسفند1403 - 9:43am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با تشکر از kaniii عزیز بخاطر راهنمایی. دوستان اگه میشه لیست کامل قطعات با تمام تغیراتی که تا حالا روش انجام دادین تو یه پست قرار بدید چون 160 صفحه پرینت کردم گیج شدم. اگه دوستان زحمت بکشند و همه قطعاتو تو یه پست قرار بدند خیلی ممنون میشم. و اینکه قطعاتو از کجا تهیه کنم که چینی نباشن؟ سایت اینترنتی که قطعه اصلی داشته باشه هست. با تشکر

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 10:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
دوستان عزیز من یک عذرخواهی به همه بدهکارهستم بابت تصمیم گیری عجولانه بابت کارکرداین مدارکه درصفحات قبل ادعاکردم که مداردقت نداره وکارایی نداره همین جا ازهمه دوستان بویژه جناب کانی عزیز که زحمت کشیدن ومدارو راه اندازی کردن تشکرمیکنم وامیدوارم بنده روبه جمع خودتون بپذیریدچون قصدساخت مجددبانهایت دقت این دستگاه رودارم .
به امیدموفقیت همه @};-

Be The Change You Want To See In The World

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 11:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام حامد عزیز شما بساز با کمک هم و اساتید ایشاللا راش میندازیم

gladyator_089

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 11:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamed نوشته است:
دوستان عزیز من یک عذرخواهی به همه بدهکارهستم بابت تصمیم گیری عجولانه بابت کارکرداین مدارکه درصفحات قبل ادعاکردم که مداردقت نداره وکارایی نداره همین جا ازهمه دوستان بویژه جناب کانی عزیز که زحمت کشیدن ومدارو راه اندازی کردن تشکرمیکنم وامیدوارم بنده روبه جمع خودتون بپذیریدچون قصدساخت مجددبانهایت دقت این دستگاه رودارم .
به امیدموفقیت همه @};-

خوشحالم كردي دوست من در واقع اين شماييد كه قديمي تر هستيد و شما بايد منو به جمع خودتون بپزيريد بخدا قصدم اين نيست دوستان رو تشويق به ساخت مدار كنم ولي آنچه كه عيان است چه حاجت به بيان است با توجه به تجربيات خودم با انواع دستگاهاي شركتي كار كردم بارها گفتم حفاري بيمورد بيشماري داشتم ولي اين دستگاه مخصوصا اگه خودتون بسازيد خيلي مهمه كاملا از بحث علمي ميره بيرون و عرفاني ميشه يعني حسش ميكنيد قبل از تصوير گيري متوجه اون زير ميشيد و مطمعن ميشيد اون زير چه خبره درست سادس ولي واقعا كارايي فوق العاده داره و اينم بگم بقيه دوستان قديمي رو نميدونم نتيجه گرفتن يا نه ولي واقعا نتيجه گرفتم ازش و باز هم نتيجه ميگيريم به اميد خدا اكثر دوستان از وضعيت مالي خوبي برخوردار نيستند ولي بدونه شك همه دوستان اين سايت آدماي با مرام و زحمت كشي هستند بيايد به اميد خدا و با همكاري و همت همگي رو به خاسته هاشون نزديك كنيم انشاالله

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 1:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
ممنون کانی عزیز شما استادمایی منم ساختم اما با بی حوصلگی وبدون تصویر وزودتصمیم گیری کردم بدون درنظرگرفتن مساله دیگه ای آرزو دارم یه تصویر ملس ازاین مداربگیرم وجوداین مدار واقعا نعمت بزرگیه مخصوصاقسمت تصویریش.

Be The Change You Want To See In The World

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 1:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزيز امروز تا شب هستم و احتمال زياد از فردا يه مدت نيام ولي هر جا باشم و يه فرسط كوچيك هم گير بيارم سر ميزنم همگي برام دعا كنيد انشاالله خبراي خوشي ميارم و البته ميدونم وقت اضافي پيدا ميكنم سعي ميكنم از فرسط استفاده كنم و شروع كنم به آموزش تصويري به اميد الله

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 1:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد همزه عزيز شما رو ميبينم به انجمن سر ميزنيد ولي پست نميزارين لطفا مشاركت كنيد تا از تجربيات مفيد شما هم استفاده بشه استاد گرامي

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 1:50pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
کانیی عزیز خوشحالم که نتایج خوبی میگیرین.
و امیدوارم اینبار هم نتیجه دلخواه رو داشته باشین و دست بقیه دوستان رو هم بگیری.
موفق باشی
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 2:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
مرلین عزیز اگر اینطور باشه که شما فرمودین پس مدار شما بخصوص در مورد کریستال اشکالی باید داشته باشه!
از ردیاب 35 طبیعتا نمیشه بعنوان فرستنده این دستگاه استفاده کرد! چون هم شکل امواج فرق دارن و هم اینکه در مدار زمین شناسی تایمینگ قسمت گیرنده کاملا با فرستنده هماهنگ هست. پس در واقع شما از هیچ فرستنده دیگه ای نمیتونی بجای فرستنده خود مدار استفاده کنی. در عین حال وقتی تغییر فرکانس برای فرستنده وجود داشته باشه عملا برای خواندن مقادیر توسط گیرنده هم وجود داره.

ممنون مهندس کریستال رو عوض کنم ببینم درست میشه یا نه

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 2:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب کانی شما خودتون خیلی بامرام هستید
جای آدمای خوب همیشه خالیه

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 2:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 71 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure