انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 8 اسفند1403 - 9:09am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

Kaniii نوشته است:
استاد همزه عزيز شما رو ميبينم به انجمن سر ميزنيد ولي پست نميزارين لطفا مشاركت كنيد تا از تجربيات مفيد شما هم استفاده بشه استاد گرامي

بله جناب كاني عزيز.
من از مشتري هاي هميشگي دستگاه زمين شناسي هستم.راستش بنده هم قدرت و توان اين دستگاه رو در مواجه با بار ديدم و هر چه قدر بار بيشتر باشه تشخيصش راحت تر هستش.البته دوستان به ياد داشته باشن هر وقت پراپ ها رو وصل كردن تو ال سي دي هر وقت عدد ها ثابت شدن دكمه save رو بزنن.دستگاهي كه جناب كاوشكر براي بنده ساختن ثبات خوبي داره و بنده هم تغيراتي كه دوستان گفتن رو اعمال كردم و الان فوق العاده شده.متاسفانه شما خودتون هم كه شاهد هستيد اينجا در حال حاضر هميشه بارندگي هستش و ايشالله با خوب شدن هوا اين هيولا رو مي برم بيرون...موفق باشيد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 3:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
Kaniii نوشته است:
استاد همزه عزيز شما رو ميبينم به انجمن سر ميزنيد ولي پست نميزارين لطفا مشاركت كنيد تا از تجربيات مفيد شما هم استفاده بشه استاد گرامي

بله جناب كاني عزيز.
من از مشتري هاي هميشگي دستگاه زمين شناسي هستم.راستش بنده هم قدرت و توان اين دستگاه رو در مواجه با بار ديدم و هر چه قدر بار بيشتر باشه تشخيصش راحت تر هستش.البته دوستان به ياد داشته باشن هر وقت پراپ ها رو وصل كردن تو ال سي دي هر وقت عدد ها ثابت شدن دكمه save رو بزنن.دستگاهي كه جناب كاوشكر براي بنده ساختن ثبات خوبي داره و بنده هم تغيراتي كه دوستان گفتن رو اعمال كردم و الان فوق العاده شده.متاسفانه شما خودتون هم كه شاهد هستيد اينجا در حال حاضر هميشه بارندگي هستش و ايشالله با خوب شدن هوا اين هيولا رو مي برم بيرون...موفق باشيد[/quot
استاد گرامي ممنونم كه جواب دادين از فردا يه چند روزي كار دارم ولي چند روز آينده مزاحمتون ميشم ميخوام دعوتتون كنم به شهري كه زيره زمينه و از تجربياتتون استفاده كنم و با هم به پيش بريم انشاالله

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 3:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان در مورد سنسور اف جي ام منصرف شدم فك كنم قدرت لازم رو نداره ولي تا هر جا كه باشه و هر هزينه اي لازم باشه قول ميدم نهايت تلاشمو بكنم تا اين دستگاه استارتي بشه براي ساخت بهترين هاي دنيا بحث سر ايراني خارجي نيست ولي در آينده نزديك اگه مهندس قبول كنن و تعدادي از دوستان كمك كنن يه گروه درست كنيم و بصورت تمام وقت رو يه پروژه كار كنيم كه به هدف نزديك بشيم و من بنوبه خود از هر كمكي دريغ نميكنم كانال هاي زيادي براي تهيه قطعات از خارج دم دست دارم اميدوارم اين فكر يه روز تحقق پيدا كنه

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 3:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چند سال پيش شنيدم كه آقاي x پسر y معروف كه زياد به مناطق ما ميمومد و نقش مفيدي در چپاول آثار و دفينه اين منطقه داشتن ميگفتن دستگاهي در اختيار داره كه بدونه اينكه از ماشين پيادش كنه مثلا يه كوه رو سنس ميكرد :ymsick: از نظر تجهيزات نظامي هم باز يه جور بحثهايي در مورد دستگاهايي كه زير هواپيما نصب ميشه و از بالا به عمق زمين نفوذ ميكنه براي پيدا كردن يگانهاي زير زميني و اين حرفا هر چند اين مبحث خارج از موضوع انجمنه ولي اگه دوستان اجازه بدن تاپيكي تحت همچين عناويني زده بشه تا اطلاعات دوستان رد و بدل شه بد نباشه

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 3:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kaniiii عزیز این دستگاهی که شما فرمودید زیر هلیکوپتر نسب میشه کبرا هست البته شاید آقای y از یه دستگاه دیگه ای استفاده کرده باشه ولی اینو مطمئنم که کبرا همچین قابلیتیو داره. ضمنا راجع پست قبلیم که کمک خواستم هیچکس یعنی اینجا نمیتونه به من یه کمکی بکنه دوستان درسته ما تازه واردیم ولی کمک کنید ثواب داره بخدا @}

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 4:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام و خسته نباشید خدمت همهیه دوستان که دارن روی این دستگاه کار میکنند در کنار ردیاب انجمن این تصویری باید باشه به نظر من ردیاب و این تصویری کار رو حل کرده و ما رو از حفاریهای بیهوده نجات داده من که دیگه به کار کرد این دستگاه شکی ندارم

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 4:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
kaniiii عزیز این دستگاهی که شما فرمودید زیر هلیکوپتر نسب میشه کبرا هست البته شاید آقای y از یه دستگاه دیگه ای استفاده کرده باشه ولی اینو مطمئنم که کبرا همچین قابلیتیو داره. ضمنا راجع پست قبلیم که کمک خواستم هیچکس یعنی اینجا نمیتونه به من یه کمکی بکنه دوستان درسته ما تازه واردیم ولی کمک کنید ثواب داره بخدا @}

كبري جديدتر از حرفيه كه چند سال پيش شنيدم و ببخشيد مثل اينكه شما قصد نداريد صفحات رو مطالعه كنيد بفرما اينم آخرين تغيرات
C1 = 470uF 25v
C4 = 100uF 16v
C5 = 470uF 16v
به دو سر خازن C3 كه عدسيه هم يك خازن الكتروليت 470uF 16v با رعايت قطب منفي به پايه وسط آيسي ريگلاتور 78L05
خازن C2 و C3 حتما عدسي باشه
بدنه كريستال رو با يك تيكه سيم كوچيك به زمين يا منفي مدار
دو سر خازن C5 هم از پشت فيبر يك خازن عدسي 100 نانو وصل كن
خازن C6 تانتانيوم و خازن C7 ام كاتي باشه
به دو سر مقاومت 2 هم يك خازن عدسي 100 نانو وصل كن
پايه 13 آيسي 7 رو از مدار جدا كن و به پين شماره 3 پورت سريال وصل كن
پايه 12 آيسي 7 رو به پايه 18 آيسي ميكرو وصل كن
اين تمام كاريه كه بايد انجام بدي اما بعد از نصب قطعات مهمه كه با تينر 1000 يا بنزين يا اسپري خشك كن مدار پشت فيبر رو شستشو بدي تا روغني چيزي نمونه كه اين مورد خودش خيلي مهمه و از فايل 411 هگز استفاده كن بقيه موارد به غير از موارد بالا مثل خودش قطعات رو بزار براي نور ال سي دي هم پايه 16 ال سي دي رو به پايه 1 و پايه 15 رو به پايه 2 خود ال سي دي وصل كن براي اينكه كنترل رو نور هم داشته باشي ميتوني بين سيم ارتباط پايه 15 و 2 هم يك پتانسيومتر 5 كيلو بزاري كه نور رو بسته به دلخواه كم و زياد كني با زره بين خيلي قشنگ به پشت مدار نگاه كن كوچكترين اتصال نداشته باشه بعد قطعات رو بچين از پايه آيسي استفاده كن و مستقيم آيسي ها رو جا ننداز اين فك كنم تكميل باشه تا اتمامش هر سوالي بود در خدمتم

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 4:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
با سلام و خسته نباشید خدمت همهیه دوستان که دارن روی این دستگاه کار میکنند در کنار ردیاب انجمن این تصویری باید باشه به نظر من ردیاب و این تصویری کار رو حل کرده و ما رو از حفاریهای بیهوده نجات داده من که دیگه به کار کرد این دستگاه شکی ندارم

ابی جان شما از فلز زیر خاک اسکن گرفتین اگه اره ممنون میشم بزارید تا بررسی بشه تا اینجا که صحبت حفره یابی و تونل یابی بوده .
با تشکر

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 4:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان تنها خواهشي كه ازتون دارم در مورد دستگاه اينه كه براي داشتن تصوير خوب رو مطمعن ديگه اسكن كمتر از 10 در 10 انجام ندن اگه ديدين منطقه مورد نظرتون اين ويژگي رو نداره بنظر من اسكن نكنين بهتره

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 4:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنيامين1 نوشته است:
ebi-gold نوشته است:

ابی جان شما از فلز زیر خاک اسکن گرفتین اگه اره ممنون میشم بزارید تا بررسی بشه تا اینجا که صحبت حفره یابی و تونل یابی بوده .
با تشکر

دوست عزيز شما بدونه داشتن دستگاه برسي لازم ندارين اين دستگاه ذاتا براي فلزيابي نيست و كارش فقط مقاومت سنجه زمينه كه تو اين فرايند اگه از حفره يا تونل يا اتاقكي رد اونو بتصوير ميكشه مگه اينكه فلزي با ابعاد بزرگ بدونه اتاق و روپوش وجود داشته باشه كه اونو هم بگيره پس اگه منظور شما خود فلز كه معمولا در اتاقك هست رو نشون بده بنظر من بعيده ولي اگه در طول يه اسكن و تصويرگيري متوجه تونل يا اتاقكي با اظلاع منظم شديد خوب طبيعيه كه ارزش حفاري رو پيدا ميكنه در كل اگه دنبال دستگاهي ميگردين كه فلز رو براتون نشون بده و تشخيص بده بدونيد اون دستگاه در اين انجمن نيست
موفق باشين

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 4:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Sambox و 44 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure