نویسنده |
پیغام |
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: vahid_vxm نوشته است: سلام دوستان من با چنس فلز 30 در 30 رو در عمق 140 با ثبات عالی با لوپ 38 میزنم می خواستم بدونم خوبه یا نه ..! جا داره بیشتر از اینو با ثبات بزنه !! وحیدجان , ایا مدار شیلد داره؟ از گرافیت برای لوپ استفاده شده ؟ لطف کن با کویل 60 هم همین رو تست کن ، ببین ثبات دستگاه نسبت به کویل 38 چطوره؟ تشکر سلام آرتین جان نه مدار شیلد نیست و از قاپ ضد نویض استفاده شده ! نتیجه تست لوپ 38 با گرافیت و بی گرافیت یکیه ! فقط ثبات بهتر شده ! لوپ 60 فعلا نساختم انشالله بزودی اعلام می کنم
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 4:02pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
حمید جان , سیم نقره ای رنگ افشان 1 بدون روکش , که با روکش میشه 1.5 رو اکثر مغازه های که تو کار برق صنعتی هستن دارن , حمید جان , اگه این سیم رو بصورت فلت هم کنار هم بزاریم که کویل مسطح بسازیم , با اون لوپی که شما گفتید , منظورم شیار داره , فرقی که نداره ؟ تشکر
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 4:28pm |
|
|
mzzzzzzz
کاربر فعال
|
باسلام خدمت دوستان و مهندسین گرامی.من بدستور اقا حمید عکس لوپی که واسه brn ساخته بودمو میزارم که با چنس برا سکه جواب خوبی گرفتم ازش(38 سانت).برا ساختنش از دو نوع سیم اولی نمره .8 و دومی یه سیم ضعیفتر (نمرشو نمیدونم )استفاده کردم.قطر داخلیم 14 و خارجیم 20 سانتی متر شد.ببخشید چون قول داده بودم مجبور شدم با گوشیم عکس بگیرم که کیفیتش خوب نیست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 5:04pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حمید و بچه ها من این مقوله چنس رو خیلی وقته دنبال میکنم مدار خیلی خوبی شده و امیدوارم بهتر هم بشه درباره این سیم افشان برای لوپ باید یه نکته رو در نظر داشته باشیم که اهم 1 متر از سیم افشان 1 با اهم یک متر سیم لاکی 1 با هم فرق میکنن به صورتی که اهم سیم افشان بالاتره . چون من مدار brn رو ساختم و تا حالا چند نوع لوپ براش ساختم حتی با سیم افشان که اصلا جواب خوبی نداد و بردش بشدت کم میشد و با لوپ تخت 38 سانتی نتیجه خوبی گرفتم (سکه 100تومنی تو 30 سانت) البته شاید برا چنس که توفرکانس پایین تری کار میکنه متفاوت جواب بده حالا اگه کسی با سیم افشان لوپ برا چنس ساخته لطفا مشخصاتشو دقیق بیان کنه که همه بتونن استفاده کنن ممنون از همه استاد لطفا نظر بده
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 6:30pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mo.sanaiy نوشته است: سلام اساتید گرام ازتون مشورت و کمک می خوام به نظر شما این سیم افشانی که عکسشو قرار دادم برای لوپ 60 مناسب هست قطرش با لاک دورش حدود 2 میل هست و بدون لاک حدود 1.1 میل اگر مناسب هست چند متر و چند دور و چه نوع پیچیدنیو پیشنهاد می کنید مسطح و دوتکه و یا به صورت عادی پیچیده بشه ؟؟ بنظر من که سیم مناسبی باشه. طبیعتا منظور ما پیچیدن لوپ تخت دو طرفه خودمون هست. شما از همون مشخصات لوپ 60 که بارها عنوان کردیم استفاده کنین ولی فقط بدلیل ضخامت سیم قطر داخلی لوپ رو 4 سانت کمتر بگیرین.
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 7:11pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ارتین نوشته است: حمید جان , سیم نقره ای رنگ افشان 1 بدون روکش , که با روکش میشه 1.5 رو اکثر مغازه های که تو کار برق صنعتی هستن دارن , حمید جان , اگه این سیم رو بصورت فلت هم کنار هم بزاریم که کویل مسطح بسازیم , با اون لوپی که شما گفتید , منظورم شیار داره , فرقی که نداره ؟ تشکر چرا ارتین جان لوپ تخت معمولی کیفیتش پایین تر هست چون سیم ها به هم میچسبن! با همون روش تحت عنکبوتی که پیشنهاد دادیم بپیچین خیلی بهتره. ضمن اینکه بمراتب هم راحت تر هست! لوپ تخت معمولی درست کردنش سخت تره در صورتی که کیفیتش هم پایین تره! حالا اگر شمایی که دقیقا همین کار رو میکنی!!!
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 7:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جناب archilO البته بنده هنوز خودم با سیم افشان لوپ مورد نظر رو نساختم. اما بیش از یک مورد دوستان ساختن و واقعا بهتر جواب داده. مطلبی هم که شما در مورد بی آر ان فرمودین حتما دلیل دیگری داشته. وگرنه سیم افشان قاعدتا همیشه باید بهتر جواب بده. در خصوص مقاومت هم فرق محسوسی وجود نداره چون بنده با چند نوع سیم اندازه گیری کردم. البته به شرطی که مغزی سیم رو فقط در نظر بگیرین! طبیعتا روکش این سیمها که خیلی ضخیم تر از لاک هست نباید در محاسبه ضخامت از نظر مقایسه مقاومت در نظر گرفته بشه.
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 7:18pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان عزیز:خواستم مطلبی رو عنوان کنم،درسته نتیجه سیم افشان ...از سیم مفتول لاکی بهتره،ولی این طرح اولیه وآزمون هست وبرای نتیجه استاندارد وایده آل ،...وبرای کسب نتایج بهتره از سیم افشان حداقل مس خلوص بالا وانواعی که بهشون اشاره میشن با رعایت کلیه نکات وریزه کاری ها تهیه وساخته بشن،...وبا تجربه وآزمون که سیم افشان هم از لحاظ قطر ومقطع در یک سایز دارای: رشته باریک وتعداد زیاد-و رشته ضخیم تر وتعداد کم میباشد.،که بنظرم نوع ضخیم وتعداد رشته کم ؛با حفظ نکات در انتخاب سیم مانند:خلوص مس ،نوع وجنس عایق روکش ،...از مقاومت پایین تر وعدد گارد پایینتری نسبت به افشان نوع رشته باریک وتعداد رشته زیاد رو بدست بیاریم...واگر دوستان در این باره نتایجشون شباهت ویا تفاوتی داشت،لطفا عنوان کنند تا موضوع روشن تر بشه...موفق باشید
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 7:36pm |
|
|
mo.sanaiy
|
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 11:00pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
خسته نباشید دوست عزیز:باتوجه به انواع گوناگون سیم افشان،وهر نوع سیمی بسته به قطر وکیفیت وخلوص مس بکار رفته و...دارای مقاومت وظرفیت متفاوتی هستش.وحتی بسته به جنس عایق روکش که اگه نقش دی الکتریک داشته باشه در ظرفیت خازنی لوپ تاثیر منفی میزاره،...پس بنابراین بهترین راهکار برای بدست آوردن ظرفیت مورد نیاز(400)mHومقاومتی پایین تر از حتی 1/5اهم در سیم افشان،استفاده از سلف سنج میباشد...ویا در آینده دوستانیکه از نوع مناسب مانند :سیم تفلون ،ویا سیم نسوز استفاده کرده ومشخصات دقیق را بعد ساخت (اهم واندوکتانس) محاصبه واعلام کنند تا دوستانیکه سلف سنج...در دسترس ندارند استفاده کنند.
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 11:59pm |
|
|
|