نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
سورنای عزیز تو این حالت عمق شما میشه عمق بدست اومده منهای ارتفاع نوک انتن ها تا کف چاله.البته این نکته قدیمی هم یادتون باشه اگه از 4 جهت عمق گیری بشه و عمق ها در جهات مختلف یکسان نباشه مورد خطای ذرات و گاز و مواد معدنی هستش.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 20 اردیبهشت1393 - 11:34pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: سورنای عزیز تو این حالت عمق شما میشه عمق بدست اومده منهای ارتفاع نوک انتن ها تا کف چاله.البته این نکته قدیمی هم یادتون باشه اگه از 4 جهت عمق گیری بشه و عمق ها در جهات مختلف یکسان نباشه مورد خطای ذرات و گاز و مواد معدنی هستش. سپاس ازت استاد گرانقدر.. محبت کردی
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 7:32am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیزم سلام ! خسته نباشید همگی ... متاسفانه چند روزی دسترسی به نت نداشتم و از همین طریق از دوستانیکه پیام خصوصی دادن و جواب نگرفتن بینهایت عذر میخوام ...در اسرع وقت در خدمت شما عزیزان خواهم بود. پاینده و برقرار باشید ... یا حق.
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 2:08pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
ebi-gold نوشته است: من امروز با راهنمایی یکی از دوستانم که سالیان سال تو کار ردیابی بود یک مشورتی در مورد ردیاب کردم و دستگاه منو که دید گفت خیلی عالیه فقط یک ایرادی داره البته با اجازه آقا مجتبی و آقا حمید گفت که این بلبرینگ کار رو خراب میکنه و نقش خوراک رو تو ردیابت بازی میکنه این بلبرینگ رو بکن و یک بار دستگاهتو تست کن ببین واکنشش به طلا بهتر میشه یا نه حالا من این کار رو کردم یک تست کنم ببینم نتیجه بهتر میشه یا نه گفت که یکی از این ردیاب رو هم براش سفارش بدم چون وزن هدف و عمقشو میشه فهمید عالیه خودش یک ردیاب تو تیم داشت سرش لیزر وصل کرده بود و خوراک خور هم بود ممنون از راهنمایی ابی عزیز . موارد ذکر شده را انجام دادم .فوق العاده قدرت ردیاب با دستگاه وآنتن خالی روی تست ها بهتر شد .
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 7:05pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام دوستان واساتید محترم . خسته نباشید امروز موردی را ردیابی کردم .همه ی تست ها خوب بودند . چون تکراری میشه از بیان جزئیات صرف نظر میکنم . فقط عمق مگنت وفلز از سمت شمال مغناطیسی یک مترو بیست از جهات دیگر بیشتر بود. آیا دلیلی داره؟ با توجه به فرمایشات استاد حمزه که اگر هر طرفی که عمق بیشتره ،احتمال ورودی می باشد . چون مکان مورد نظر: جایست که به اندازه ی یک تخت 3*3 مقداری نشست کرده ودر شیب ملایم می باشد . شک دارم که ورودی آن از کنار آن باشد . پیشاپیش سپاسگزارم
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 7:36pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
tehrani39111355 نوشته است: سلام دوستان واساتید محترم . خسته نباشید امروز موردی را ردیابی کردم .همه ی تست ها خوب بودند . چون تکراری میشه از بیان جزئیات صرف نظر میکنم . فقط عمق مگنت وفلز از سمت شمال مغناطیسی یک مترو بیست از جهات دیگر بیشتر بود. آیا دلیلی داره؟ با توجه به فرمایشات استاد حمزه که اگر هر طرفی که عمق بیشتره ،احتمال ورودی می باشد . چون مکان مورد نظر: جایست که به اندازه ی یک تخت 3*3 مقداری نشست کرده ودر شیب ملایم می باشد . شک دارم که ورودی آن از کنار آن باشد . پیشاپیش سپاسگزارم جناب تهراني عزيز بحث بنده در مورد زياد بودن حجم بود نه زياد بودن عمق.اين مورد خيلي حساس هستش و خيلي هم با هم فرق دارن.هر جهت كه حجم بيشتر باشه مي تونه ورودي باشه و اگه از يكي از جهات عمق با جهت هاي ديگه فرق داشته باشه مي تونه نشانه خطا و يا بودن يه بار ديگه در زير يه بار اول باشه.در كل از دوستان مي خوام دقت كنن و مطالب رو اشتباهي استفاده نكنن چون ممكنه يه بار رو رد بدن و يا يه حفاري اشتباه رو داشته باشن.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 8:04pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
ممنون استاد حمزه ی عزیز. شرمنده که اشتباه نوشتم .پوزش می طلبم ایا به اشتباه گرفتن نقطه ی اصلی هدف ،می تواند باعث کم یا زیاد شدن عمق در چهار جهت شود ؟
من با دیدن علامت در وسط مکان ذکر شده:فکر کنم دچار چنین اشتباهی شده ام .
واقعا به نکاتی ریزی اشاره میکنی که این تجربیات را نمیشه به این راحتی به دست آورد .دست مریزاد...........
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 9:26pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
ممنونم جناب تهرانی عزیز پس تغییرات برای شما هم خوب بود که انجام دادین خیلی خوشهال شدم انشا الاه که روز به روز به نتایج بهتری برسیم
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 11:50pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی؟؟ من عضو جدید انجمن وکوچیک همتون هستم زیاد جدید نه یه ماه و خورده ای میشه با گرفتن ردیاب با اینجا اشنا شدم وکل تایپک 22 و حالا هم 35 رو خوندم و از نظرات شما عزیزان نهایت استفاده رو بردم یه جورای با هاتون احساس راحتی و صمیمیت میکنم با شکستهای دوستان با حفریهای بی نتیجه با موفقیتهای دوستان که چراغ راهی برای من شد مثل یه سریال موفق سینمایی خوش ساخت ممنون چیزه خاصی و به درد بخوری ندارم بگم ازخدا برای همتون ارزوی موفقیت و سلامتی را خواستارم
|
دوشنبه 21 اردیبهشت1393 - 2:26am |
|
|
hoca2del
کاربر فعال
|
استاد حمزه فرمود:(طي مراحل كار ولوم قدرت رو دست نزن ولي ولوم وزنت رو به ازاي هر يك متر كه جلو ميره نيم كيلو بالا ببر) جناب حمزه یادم هست مهندس حمید گفته بودن ولوم وزن را بزارید مثلا رو1تن دستگاه رو خاموش کنید بعد از روشن کردن وآنتن زدن 200کیلو یا کمتروبیشتر وزن رو بیارین پایین تا وزنی که سنس بشه بعد دقیقش رو در بیارید چون ممکنه وزن گیری از پایین به بالا نشه وزن درست رو دراورد اگه اشتباه می کنم یا مورد دیگری هست بفرمایید ممنون
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 9:06am |
|
|
|