نویسنده |
پیغام |
amir101
|
سلام جناب تهرانی در مورد مکان وموقعیت چاه وشرایط کلی برای پاسخ سوال فرمودید.این چاه در کمرکش یک تپه بزرگ که الان روستایی به قدمت 700 سال است ومسکونی واقع شده و دراستانهای شمالی واقع گردیده و به صورت کاملا اتفاقی پیداشده است و اگر جهت های جغرافیایی را بخواهید در سمت شمال این تپه متمایل به شرق واقع گردیده است چندین سال پیش در کنارموقعیت فعلی چاه مقداری آجرچین پیدا شده بود. امیدوارم توانسته باشم توصیف کلی کرده باشم با تشکر فراوان
|
شنبه 20 اردیبهشت1393 - 5:24pm |
|
|
amir101
|
جناب تهرانی مجددا سلام منطقه جنگلی است و صخره ای نمی باشد و در مورد بکر بودن خاک کف چاه هم باید عرض کنم که رنگ خاک قهوهای است و زیاد سفت نیست البته نمی دانم شاید با حفاری بیشتر خاک بکرشودو کارکردن سخت جنس دیواره هم طوری است که برای بار اول خیلی سفت بوده است ولی بعد از چند سال که مجدد خاک چاه را تخلیه کردیم به نظر می رسد نرم تر شده است احتمال دارد که با نفوذ آب این چنین شده باشدازاینکه پاسخ می فرمایید سپاسگذارم
|
شنبه 20 اردیبهشت1393 - 7:30pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
amir101 نوشته است: سلام جناب تهرانی اگر لطف بفرمایید وبه سوال این کمترین پاسخ دهید سپاسگذارم چاه پر شده با خاک نرم و دستی وبه رنگ مشکی درتمام عمق ومقداری پراکنده تکه کوزه های شکسته و تکه های شیشه و ذغال و رنگ دیواره چاه در تمام عمق به رنگ کرم روشن و تقریبا سفت(احتمالا آهک و ساروج) با قطر دهانه 90سانتیمتر و روی چاه با فلز دایره شکل مسی که پوسیده بوده است ,پیداشده با دستگاه عمق5 /10 متر اندازه گیری شدو خاک چاه به عمق 5 مترخالی گردید ولی زمین بکرو تقریبا سفت است ورنگ خاک هم قهوه ای است در ضمن در دو طرف دیواره چاه هر تقریبا 30سانتیمتر پله هایی وجود دارد و تعداد این پله ها 10 عدد است و پله آخر با کف چاه (5متر عمق) نیز تقریبا30 سانتیمتر فاصله داردو روی بدنه دیوار هیچ علامت دیگری وجود ندارد آیا این چاه دفینه دارد یا خیر اگر پاسخ مثبت است باید چگونه عمل شود . لطفا راهنمایی بفرمایید.با نهایت تشکر از تمامی دوستان و اساتید عزیز ازجمله استاد گرامی جناب تهرانی سلام نظر قطعی ندارم.1- اگر بدنه چاه اینطور که میفرمایید ساروجی باشد،نتیجه اینکه خاک کف چاه بکر نیست.مگر اینکه ساروج کناری نیز به اتمام برسد. 2-یک الی دومتر ازکف چاه کاربشه .اگه پله ها نشانه باشند ،خودشو نشون خواهد داد.
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
شنبه 20 اردیبهشت1393 - 11:24pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
از اساتيد عزيز در خواست دارم اين مورد رو كه فكر كنم نكات اموزنده اي هم داره من رو راهنمايي كنن.محلي داراي 6 عدد جوغن بودن كه با ردياب و مد حفره هر 6 قبر رو كه در كنار هم بودن رو زدم.يكي از قبر ها حفاري شد و مقداري سر نيزه و يك جمجمه كه به اسمان نگاه مي كرد وجود داشت.قبر دوم هم حفاري شد كه يك انگشتر كه شبيه استخوان و يا عاج فيل هستش كه عكسش رو قرار ميدم به همراه يك جمجمه كه بطرف پايين (زير خودش)نگاه مي كرد خارج شد.قبر سوم هم حفاري شد و در عين تعجب يك قبر بسيار شيك و صيقلي بدون كوچك ترين چيزي حتي استخوان خارج شد.سه قبر ديگه هم بخاطر بارندگي حفاري نشد.حالا از دوستان كه تو اين كار استاد هستن در خواست كمك و رمزگشايي رو دارم. اينم عكس
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 8:14pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام حمزه جان در مورد انگشتر عرض شود که بستگی به محل قرار گیری انگشتر در دست مرده .اشاره به اموال پنهان شده یا مکانی بسته یا چاه در جهت آن اشاره(دایره ونقطه) می باشد که از دو حالت خارج نیست .یا سمت بالای قبر یا پایین قبر .(قبلا چیزی شبیه به این استناد شده است). در مورد قبر خالی نیز :معمولا درزیر- کنار قبر ،حفره ی کوچکی مانند سوراخ موش که گاهی خالی وگاهی پر از خاکستر یا خاک رس الک شده ما را به جنازه و اموال می رساند.عمق بین 2 تا 4متر .(استناد به تجربه ی دوستان)
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 9:54pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سپاسگزارم استاد تهرانی عزیز.این بار با گلد محل رو سنس می کنم.البته انگشتر بین استخوان ها بود و نمیدونم داخل انگشت بود یا نه.قبر خالی هم سوراخ داشت که جناب موش هم داخلش لونه کرده بود.بازم تشکر می کنم
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 10:50pm |
|
|
skysat2012
|
skysat2012 نوشته است: tehrani39111355 نوشته است: skysat2012 نوشته است: با سلام نشانه هسته هلو در عمق 3 متری زمین در اتاقکهای 4 ظلعی و 5 ظلعی با کلی سفال شکسته و سر کوزه شکسته نماد چیست ؟؟؟ سلام احتمالا خواسته درخت هلو بکاره .یه خورده بذرش زیادی پایین رفته!!!!!شوخی بود شرایط کلی مکان را از اول همراه با لایه ها ودر صورت امکان با عکس توضیح بده.منتظرم سلام دوست عزیز من در یک خونه قدیمی بعد از کندن 50سانت کف یکی از اتاق ها به خاک کاملا دستی رسیدم و با کندن 2 متر به 2لایه سفال روی هم رسیدم و بعد با کندن دباره مقداری استخوان حیوان و بعد به 2 اتاقک 4و 5 ظلعی رو به روری هم به ارتفاع 90 سانت وحود داشت که اتاقکها به این صورت بود رخورد اتاق و چاله مقداری سفال شکسته و پوست تخم غاز ریخته بود و استخوان حیوان بود در یکی از اتاق های 4 ظلعی عدد سر کوزه شکسته رو به بالا و یک عدد هسته هلو و مقداری پوست تخم غاز و استخوان بود و در اتاق 5 ظلعی هم 5 عدد سر کوزه شکسته بود با 3 تیکه زغال با همان چیزهای مشابه در ان اتاق وکف و دیواره ها کاملا محکم هستن و خاک دستی دیگر نیست ممنون اگر راهنمایی فرمایید ؟ یکی به من کمک کنه
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 11:11pm |
|
|
یاسر
|
سلام دوستان و اساتید من یه مدت پیش چند نقطه پیدا کردم که ظاهرا قبرستان قدیمی هست . ولی نمیخوام الکی بکنم . یه جا هست که رو سنگش عکس خنجر اونم دوتا مخالف هم حکاکی شده و جایی دیگه دوتا نماد شیر هست کاملا بزرگ . و یه جایی دیگه روی تپه ای رگه هایی از موادی مثل ذغال پیدا کردم . لطفا راهنمایی کنید که چی میتونه باشه اگه هم عکسشو نیاز دارین بزارم تشکر
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 11:29am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
یاسر نوشته است: سلام دوستان و اساتید من یه مدت پیش چند نقطه پیدا کردم که ظاهرا قبرستان قدیمی هست . ولی نمیخوام الکی بکنم . یه جا هست که رو سنگش عکس خنجر اونم دوتا مخالف هم حکاکی شده و جایی دیگه دوتا نماد شیر هست کاملا بزرگ . و یه جایی دیگه روی تپه ای رگه هایی از موادی مثل ذغال پیدا کردم . لطفا راهنمایی کنید که چی میتونه باشه اگه هم عکسشو نیاز دارین بزارم تشکر سلام دوست گرامی الکی کندن که جزء لاینفک این کاره .تمام تجربیات بدست آمده با کندن ومظنه زدن به دست امده .هیچ کس نمیتونه یکراست بره روی هدف. عکس از علائم ودورو برش بفرست .در خدمتیم
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 3:38pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام جناب skysat2012 در مکان هایی که نزدیک خانه ها -قلعه ها ومخروبه های ساختمانی هستند،نمیشه به این علائمی که فرمودید،تکیه کرد . چون این علائم از وسایل زندگی ومواد مصرفی می باشند .مثلا می فرمایید که خاک دستی... خب -خاک دستی در محل زندگی چیز غیر عادی نیست . من چند بار توضیحات شما را مرور کردم .ولی نتوانستم تحلیل درستی ازش داشته باشم . بازم اگه تونستی عکس بگیر .داخل عکس توضیح بفرما .اگه چیزی به ذهنم رسید ،خدمتتان عرض خواهم کرد . یا حق
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 3:48pm |
|
|
|