نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان و خسته نباشید میگم به اقا رستم و همه دوستان اخرین تغییرات و pcb رو میشه بزارید من رو ساخت این مدارات که شبیه به sx500 و tl 12000 هستش دیگه وارد شدم اگه تغییرات رو بزارید من میسازمش بیشتر قطعاتش رو دارم
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 8:43pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام اطلاعات کامل رو به صورت نیمه حرفه ای گذاشتم و دستگاه هم سالم اینجا موجوده و دلیلم اینه که دوستانی که اطلاعات بیشتری از علم الکترونیک دارن شروع به ساخت بکنن و بعد راهکارهای تقویت رو اعمال بکنیم و در نهایت در صورت مثبت بودن عملکرد دستگاه مدار کامل رو برای بقیه دوستان هم بگذاریم تا هر کس دوست داشت بسازد و هر کس هم که دوست داره بفروشه(با توجه به وجدان خودش) ولی دیگه دعوا سر یه مدار نباشه که واقعا در شان یک ایرانی نیست مطمعن باشید من تمام سعی خودمو برای اینکه یک دستگاه خوب و رایگان در سایت ایرانی باشه انجام میدم همونجور که اقا حمید انجام داد ولی متاسفانه بعضی از دوستان مسیر کاری ایشون رو به اینجا کشوندن من پیشنهاد میکنم از این به بعد هر گاه دستگاهی از ناحیه مدیریت سایت که بدون هیچ چشمداشت و یا هزینهای به رویت عموم میرسد شفاف سازی لازم انجام بگیرد تا قشر چهارمیها بدانند که دستگاه فقط جهت انجام تعقیرات با هم فکری اساتید میباشد و در نهایت فروش حق مسلم مدیریت سایت برای جبران هزینه های مربوط به سایت میباشد که هم عرفا و هم شرعا حق مسلم مدیران سایت میباشد ودر نهایت قشر دو میها سو استفاده نکنن همینجا اعلام میکنم این مدار کاملا رایگان بوده و از دوستانی هم که کمک در رابطه با بهبود عملکرد دستگاه انجام میدهند با این ذهنیت شروع به همکاری بکنند در غیر این صورت خواهشن منتظر بمانند تا در اتمام جمع بندیهای لازم از مدار بنا به مقتضیات خود استفاده کنند و تنها کسی که میتواند در این سایت در صورت مثبت بودن عملکرد دستگاه از فروش آن استفاده ببرد فقط گردانندان محترم سایت میباشند
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 9:36pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام و ممنون آقا رستم بابت این مدارتون فقط اگه زحمتی نیست یک عکس با کیفیت از پشت و روی مدارتون بزارید و دوم شما جای آیسیها و شماره اونها رو ننوشتید ممنون میشم زحمتشو بکشید
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 11:05pm |
|
|
karaj.insight
|
طرف کاسبه و kahyal که کل پروژه رو آپ کرد جدی نگرفتین! چرا بعضیا منتظره معجزن؟! من 10 سال با این فلزیاب کار کردم اوایل که خودم زیاد باهاش بیرون میرفتم بعدش کلی از اون رو فروختم اما خداوکیلی تابحال نشنیدم کسی چیزی با اون در اوورده باشه...
با کسی سر دعوا ندارم...
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 11:17pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
karaj.insight نوشته است: طرف کاسبه و kahyal که کل پروژه رو آپ کرد جدی نگرفتین! چرا بعضیا منتظره معجزن؟! من 10 سال با این فلزیاب کار کردم اوایل که خودم زیاد باهاش بیرون میرفتم بعدش کلی از اون رو فروختم اما خداوکیلی تابحال نشنیدم کسی چیزی با اون در اوورده باشه... دوست عزیز به نظر شما دستگاه خوبی هست از نظر قدرت و تفکیک ؟
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 11:28pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
اولده سلام دیرم تامام دوسلارا ایکمجی ده بو کی آقا رسوستمنن ده چوخلی تشکر الیرم کی بوردا اوز نتایجلرینی گویولار ایشالاه کی بو مدار دار موفق بیر مدار اولا
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 21 اردیبهشت1393 - 12:01am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
ولا نمزونم چه خوره هرکه مای یه چی موشی مه که منمه بینم کی راسه مه کی درو یوشه ارا یه مه نویسا تا نوشینون ایمه بلد نیمن و زون وژمون گپ بیمن خوشاله وژتون
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
دوشنبه 21 اردیبهشت1393 - 12:40am |
|
|
sasy110
|
masoud0029 نوشته است: اقا این تاپیک شد اموزش لهجه و زبان لر نداریم منم چهار کلام باهاش گپ بزنم من عاشق تو یکی هستم مسعود داداش :
|
دوشنبه 21 اردیبهشت1393 - 12:43am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان خواهشا ديگه با لهجه و زبان محلي ننويسين زبان محلي خود من آذري هست ولي بهتره مثل گذشته به زبان فارسي بنويسين در مورد اين مدار همون 12 رگولاتور قبلا به علت مسائل حاشيه اي نتونستيم ارتقا بديم براي دوستان آرزوي موفقيت دارم و از رستم جان هم تشكر ميكنم كه اين فلزياب رو در اختيار مهندسين اين انجمن ميزارند تا روش كار بشه موفق باشين
|
دوشنبه 21 اردیبهشت1393 - 2:33am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام ناصر جان این مدار خوراک شماست به نظر شما راهی وجود داره هشت تا رگولاتوره دیگه بهش اضافه کرد بشه روند کرد بشه مدار 20 رگولاتور
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 3:51am |
|
|
|