انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 6 آذر1403 - 12:00am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 296 , 297 , 298 , 299 , 300 , 301 , 302 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
يكي از دوستان يك لوپ باظرفيت 600 ميكرو هانري و مقاومت 1.5 اهم بسازه ببينه در عمق زني تاثير ميزاره :YMPRAY: :D

دوشنبه 21 اردیبهشت1393 - 12:54am
مدیر سایت
مدیر سایت

zinteredi نوشته است:
سلام
يكي از دوستان يك لوپ باظرفيت 600 ميكرو هانري و مقاومت 1.5 اهم بسازه ببينه در عمق زني تاثير ميزاره :YMPRAY: :D

با سلام
آقا ناصر ، هنوز مدار شما تمام نشده برادر ؟
درضمن همینطوری که نمیشه گفت ظرفیت فلان و مقاومت فلان بسازید ! کسی که مدار رو با تغیرات جدید طراحی کرده ( مهندس حمید ) ایشون بهتر میدونه که مقدار مناسب مدار چه اندازه هایی هست ، و بارها هم تکرار شده و تست شده که بهترین اندازه ها 400 میکرو و 0.7 تا 1 اهم هست @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 7:12am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون مهدی جان. بله حق با شماست!
در خصوص ظرفیت بنده هم تا 600 میکرو رو ازمایش کردم هم تا 200 میکرو! بهترینش همون 400 هست.
اهم لوپ رو هم تا 2 اهم آزمایش کردم بنظر من فرق محسوسی نداشت. پس حساسیت روی مقاومت لوپ بنظر من ضرورتی نداره. اما اگر مقاومت لوپ هم خیلی کم بشه سبب افزایش مصرف باطری و حتی بی ثباتی اضافه خواهد شد. بنظر من همون 1 اهم بهتر هست.
خدمت دوستمون که مشخصات لوپ 60 رو خواستن عرض کنم بنده نمیتونم روزی چند بار بشینم مشخصات براتون حساب کنم! پس وقتی دهها بار تا الان مشخصات لوپهای مختلف رو اعلام کردم لطف کنین زحمت بکشین اون چند کلمه رو یادداشت کنین! در غیر این صورت زحمت مرور مطالب قبلی با خود شماست و فکر نمیکنم بنده وظیفه ای در قبال تکرار چندین و چند باره مطالب داشته باشم! این چندمین باره که این موضوع رو عرض میکنم! امیدوارم دوستان سیر تکاملی مطالب در طول یک تاپیک رو خیلی بیشتر جدی بگیرن!

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 9:29am
مدیر سایت
مدیر سایت

تمام لذت عمرم همین است

که مولایم امیرالمومنین است
@};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 9:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
مهدی نوشته است:
تمام لذت عمرم همین است

که مولایم امیرالمومنین است
@};-

ای جان! :ymhug: :ymhug: :ymhug:

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 9:44am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
mo.sanaiy نوشته است:
سلام اساتید گرام ازتون مشورت و کمک می خوام به نظر شما این سیم افشانی که عکسشو قرار دادم برای لوپ 60 مناسب هست قطرش با لاک دورش حدود 2 میل هست و بدون لاک حدود 1.1 میل اگر مناسب هست چند متر و چند دور و چه نوع پیچیدنیو پیشنهاد می کنید مسطح و دوتکه و یا به صورت عادی پیچیده بشه ؟؟ :) :-*

بنظر من که سیم مناسبی باشه. طبیعتا منظور ما پیچیدن لوپ تخت دو طرفه خودمون هست. شما از همون مشخصات لوپ 60 که بارها عنوان کردیم استفاده کنین ولی فقط بدلیل ضخامت سیم قطر داخلی لوپ رو 4 سانت کمتر بگیرین.

سلام دوستان
حمید جان در واقع بخاطر کلفتی سیم افشان روکشدار باید طول شیارها اضافه بشه درسته؟
چون منم چندین نوع سیم 1*1 افشان رو بررسی کردم و قطرشون با روکش حدود 1.5 تا 2 میل میشه.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 9:57am
مدیر کل
مدیر کل

بله بینا جان طول شیارها طبیعتا باید اضافه بشه ولی تعدادشون میتونه کمتر بشه! چون سیمهای افشان ضخیم تر هستن و تا ضخامت کلی 2 میلیمتر بنظر من مناسب هست و این باعث میشه لازم باشه قطر داخلی رو کمتر بگیریم تا سیمها جا بشن.
مثلا اگر 20 دور سیم 2 میل باشه در مقایسه با 20 دور سیم لاکی 1 میل حدود 4 سانت قطر داخلی باید کوچکتر گرفته بشه تا قطر بیرونی همون در بیاد.

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 10:12am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
مهندس حمید ، مگه آقا کوروش نگفته که تا 180 با همین سیم لاکی در زیر خاک یک کاسه 15 سانتی رو گرفته ، خوب پس قدرت با سیم لاکی خوبه دیگه ! مگه حاج کوروش شدیداً خالی بسته باشه !

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 11:16am
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان داستان همش به قدرت نیست! :D وگرنه بله سیم لاکی از حیث قدرت به ظاهر فرق زیادی نباید با سیم افشان بکنه.
علت اینکه ما میگیم سیم افشان قطعا بهتر هست چند دلیل داره. یکی روکش این سیمهاست که خیلی ضخیم تر از سیم لاکی هست! لاک در حد چند صدم میل ضخامت داره که باعث میشه در نقاط مجاورت سیمها ؛ مغزی اصلی سیمها خیلی نزدیک به هم قرار بگیره و این حالت خازنی رو افزایش میده. از طرفی ضخامت روکش سیم افشان سبب فاصله گرفتن تمام ادوار پیچیده شده میشه که این هم ظرفیت خازنی رو تا حد قابل ملاحظه ای پایین میاره! علت دیگر بهتر بودن سیم افشان انعطاف پذیریش هست که باعث میشه لوپ منظم تر در بیاد و میشه تعداد شیارها رو کمتر گرفت که این هم خودش باعث پایین اومدن ظرفیت خازنی میشه و از طرفی نظم بهتر یعنی میدان مغناطیسی مسنجم تر که به برد بیشتر و تفکیک بهتر هم منجر میشه.
ظرفیت خازنی داخل لوپ که شما تاثیرش رو به صورت لزوم افزایش عدد گارد در این مدار میبینین هم چند ایراد داره! ایراد اصلیش این هست که تغییرات جزئی در موج میرای لوپ رو برای مدار کمتر قابل تشخیص میکنه و این باعث عملکرد ضعیف تر تفکیک خواهد شد. از طرف دیگه عدم توانایی در تشخیص تغییرات جزئی عملا منجر به اندکی افت برد خواهد شد! مساله جالب و مهم دیگه این هست که لوپ به همراه خازن داخلی خودش معادل یک گیرنده رادیویی عمل میکنه و در شرایطی که پهنای باند فرکانسی ورودی این مدار بسیار گسترده هست عملا بعضی امواج رادیویی بخصوص در باند AM یا همون MW رو دریافت و تقویت میکنه! این همون مساله ای هست که بصورت بوق های اضافه حاصل از دریافت امواج رادیویی بصورت ملموس مشاهده میشه و شیلد لوپ تا حدی برطرفش میکنه. حالا اگر ظرفیت خازنی لوپ در حد قابل ملاحظه ای پایین تر بیاد عملا فرکانس گیرندگی رادیویی لوپ تا حد مگاهرتز بالا میره و این فرکانسها نه تنها در باند رادیویی خاصی قرار نمیگیرن ؛ بلکه دیگه خیلی کمتر هم در داخل مدار تقویت میشن. بنابراین نویز رادیویی هم میتونه کمتر بشه که فاکتور مهمی در مورد این مدار هست.

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 12:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد حمید
استاد در رابطه با این مقوله لوپ که شما گفتین بین دورهای سیم اگه فاصله باشه لوپ بهتر کار میکنه(بخاطر اثر خازنی کمتر): اگه ما با سیم مثلا .7 دهم میل لوپی بسازیم که برا هر دورش 7 دهم با دور دیگه فاصله بدیم عملکرد لوپ بهتر میشه؟یا باید فاصله ها کمی نزدیکتر باشه؟

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 3:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 296 , 297 , 298 , 299 , 300 , 301 , 302 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: amine pro , Google , morteza66 و 536 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure