انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 7 اسفند1403 - 9:51pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 168 , 169 , 170 , 171 , 172 , 173 , 174 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان ديرم شده به اميد ديدار و موفقيت همتون

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 12:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Kaniii نوشته است:
دوستان ديرم شده به اميد ديدار و موفقيت همتون

:YMBRINGITON: :x :YMPEACE:

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 12:42pm
مدیر کل
مدیر کل

Kaniii عزیز خیلی ممنون از شما. اگر لطف کنین یکی از اون اسکنهای قبلی مثل همون تونل رو با روشهای جدید و بقول شما ماهواره ای هم آنالیز کنین و عکس بگیرین ببینیم در چه حدی در اومده؟! :-?
ایشالا موفق باشین. :ymhug:

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 12:59pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

Kaniii نوشته است:
توجه . توجه
دوستان يك نرم افزار فوق العاده كه بينا جان زحمت كشيدن آدرس لينكشو گذاشتن نرم افزار قدرتمند و فوق العاده قوي همون سورفر خودمون اما ورژن 12 كه ديگه نهايت هرچي دستگاه تصويريه و فك ميكنم ديگه بيشتر از اين ارتقايي صورت نگيره و همون عكسي از زير زمين با پيكچلي كه قبلا گفته بودم بي نهايت كه حتي بهتر از دوربين عكاسيه معمولي هم ميشه تو سايت مربوطه هست اما متاسفانه در دونسخه ارائه شده يكي دمو و اونيكي اصليه كه باز متاسفانه رايگان نيست و پوليه و خيلي هم گرونه قيمت 849 دلار و خود سريال ريجستريش 279 دلار و آموزشش 25 دار كه جمعا 1153 دلار چيزي حول و حوش سه ميليون و نيم قيمتشه :-o

سلام دوستان
کانیی راستش من همین نسخه 12 رو دانلود کردم و نصب هم شد و البته یک فایل متنی داره که توی اون سریال رجیسترش هست.
لطفا با اون سریال راهش بندازین .
همه موفق باشین
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 2:01pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان ، نحوه تست مدار از نظر سالم بودن قطعات و کل مدار و گرفتن فرکانس بدون پراپ زنی به چه صورته ؟ اگه سوالم تکراریه , لطف کنید لینک مربوط به پاسخ این سوالم رو اینجا بزارید , در ضمن از باطری 12 ولت 2.8 آمپر برای مدار استفاده کردم , نقاطی که روی شماتیک زده 5 ولت , برام میده 7.60 البته بدون نصب تمام ic ها , ولتاژ باطری هم 12.64 , حمید جان چی کنم ؟تشکر

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 2:17pm
مدیر کل
مدیر کل

ارتین جان در مورد خروجی فرکانس که عرض کردیم پایه 4 میکرو یا پراب C1 یا همون SK2 نسبت به زمین یا منفی باطری باید فرکانس حدود 137 هرتز داشته باشه. پایه 5 ایسی 7660 هم باید نزدیک به 5- ولت ولتاژ داشته باشه. گیرنده هم به این راحتی تست نمیشه ولی همینکه دستتون رو به پرابهای گیرنده بزنین و اعداد روی صفحه کمی تغییر کنن نشون میده احتمالا درست کار میکنه.
ولتاژ 5+ ولت باید حتما با دقت چند صدم ولت در همین حد قرار داشته باشه. متاسفانه ولتاژ 7.6 که شما فرمودین میتونه باعث خرابی چندین قطعه بشه! امیدوارم آیسی ها رو نصب نکرده باشین! رگولاتور اگر از نوع 78L05 یعنی مدل ترانزیستوری هست باید دقیقا عین فیبر نصب بشه و اگر 7805 معمولی یا نوع بزگ هست باید دقیقا خلاف جهت روی فیبر نصب بشه. یعنی نوشته هاش بجای اینکه به طرف مقاومت 27 باشه ؛ پشت به این مقاومت باشه!
در مورد باطری هم خیلی سوال و جواب شده و بارها عرض کردیم مصرف این مدار بسیار جزئی هست و حتی باطری 1 آمپری هم براش زیاده. حالا باطری آمپر بالاتر استفاده کنین ایراد فنی نداره فقط حجم و وزن زیادی رو به باکس دستگاه شما اضافه میکنه که از نظر من حین کاوش جالب نیست.

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 3:00pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
ارتین جان در مورد خروجی فرکانس که عرض کردیم پایه 4 میکرو یا پراب C1 یا همون SK2 نسبت به زمین یا منفی باطری باید فرکانس حدود 137 هرتز داشته باشه. پایه 5 ایسی 7660 هم باید نزدیک به 5- ولت ولتاژ داشته باشه. گیرنده هم به این راحتی تست نمیشه ولی همینکه دستتون رو به پرابهای گیرنده بزنین و اعداد روی صفحه کمی تغییر کنن نشون میده احتمالا درست کار میکنه.
ولتاژ 5+ ولت باید حتما با دقت چند صدم ولت در همین حد قرار داشته باشه. متاسفانه ولتاژ 7.6 که شما فرمودین میتونه باعث خرابی چندین قطعه بشه! امیدوارم آیسی ها رو نصب نکرده باشین! رگولاتور اگر از نوع 78L05 یعنی مدل ترانزیستوری هست باید دقیقا عین فیبر نصب بشه و اگر 7805 معمولی یا نوع بزگ هست باید دقیقا خلاف جهت روی فیبر نصب بشه. یعنی نوشته هاش بجای اینکه به طرف مقاومت 27 باشه ؛ پشت به این مقاومت باشه!
در مورد باطری هم خیلی سوال و جواب شده و بارها عرض کردیم مصرف این مدار بسیار جزئی هست و حتی باطری 1 آمپری هم براش زیاده. حالا باطری آمپر بالاتر استفاده کنین ایراد فنی نداره فقط حجم و وزن زیادی رو به باکس دستگاه شما اضافه میکنه که از نظر من حین کاوش جالب نیست.

حمید جان , تشکر , ولتاژ درسته , من اشتباه از مثبت باطری بجای منفی تست میگرفتم , بازم تشکر ببخشید

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 3:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
کانی جان خسته نباشی واقعا آدم کیف میکنه با این پشتکارشما ول کن این مدارنیستی ای کاش از صفحه اول بامابودی کجابودیییییییییییییییی.......... @};-

Be The Change You Want To See In The World

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 5:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
Kaniii عزیز خیلی ممنون از شما. اگر لطف کنین یکی از اون اسکنهای قبلی مثل همون تونل رو با روشهای جدید و بقول شما ماهواره ای هم آنالیز کنین و عکس بگیرین ببینیم در چه حدی در اومده؟! :-?
ایشالا موفق باشین. :ymhug:

سلام مهندس جون در واقع به کانی گفتم دوستانی هم که دانلود کردن الان دیگه متوجه شدن یه سری منو اضافه شده که تصوی رو میتونید ویرایش بیشتتری روش داشته باشید ولی یه گذینه اضافه شده در قسمت تولبار اگه دوستان توجه کنند علامت یه کره زمین هستش که خیلی جالبه و البته باید به اینترنت وصل باشین تا اطلاعات رو در اختیارتون قرار بده از تصاویر ماهواره ای تا ارتفاع 100 متری منطقه گرفته تا کلی اطلاعات دیگه من الان اومدم یه شهرستان دیگه متاسفانه با ایرانسل وصل شدم که سرعت :ymsick: و چون با سیستم خودم وصل نیستم از گذاشتن تصویر فعلا معذورم اگه به سایت مراجعه کنید یه یه فایل ویدیویی از نحوه کارش گذاشته شده لطفا ببینید

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 5:54pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

خوب من سورفر نسخه 12 رو دانلود کردم و رجیستر هم شد.
فقط خیلی کار باهاشو بلد نیستم.
این دوستمون کانیی یه نمونه فایلهای اسکن خودشونو برام فرستادن وقتی بازش کردم همون فایل سیاه و سفید رو لود کرد که فکر کنم مال اسنوفره.
اگه کسی بلده یه کم راهنمایی کنه فایل گرافیکی دوبعدی تو سورفر چطور ساخته میشه جلو بیفتیم اینقد سوال ابتدایی نپرسیم اعصاب واسه اساتید نمیمونه. :D
ممنون میشم خصوصی یا همینجا کمی راهنمایی کنید که نمونه فایل زیر چطور ساخته میشه.
@};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 6:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 168 , 169 , 170 , 171 , 172 , 173 , 174 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 52 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure