انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 7 اسفند1403 - 9:01pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 169 , 170 , 171 , 172 , 173 , 174 , 175 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیزم کانی جان برا اینکه بتونی یه تصویر درست و حسابی درست کنی باید تمام آموزشهایی رو که دوست عزیزمون جناب کیهان لینکش رو گذاشتن رو بخونی وگرنه با یکی دو سطر توضیح مختصر نمیتونی نتیجه بگیری
موفق باشی :-BD

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 8:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام دوستان من تازه خسته از سر زمین اومدم و تونستم از زمین یک اسکن در 5 ستون و 8 ردیف بگیرم برای شما میزارم یک نظری بدید ممنون میشم در ضمن دیگه اینقدر خسته هستم نتونستم اسکن 2 بعدیش رو درست کنم چون اینقدر خار تو پام رفته که دیگه حالی ندارم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 10:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان یه خبر تازه

اگه یادتون باشه تو صفحات قبل یه روش پراپ زنی آموزش داده بودم که شما میتونستین با اون روش به عمق حفره پی ببرین و اینک این خبر رو هم براتون میدم که اگه شما در اون روش در هر مرحله از پراپ زنی همون رو تو دستگاه سیو کنید شما خیلی راحت میتونید یه تصویر به صورت عمود به زمین از زیر زمین دریافت کنید که در این صورت شما میتونید ارتفاع و عرض حفره رو هم توی تصویر ببینید
البته این رو هم براتون بگم که من و دوست عزیزم کانی :x داریم رو این سیستم به صورت خیلی جدی کار میکنیم و ایده های بسیاری برا این سیستم داریم که فعلا در مرحله آزمایش هستند ایشالا به محض جواب دادن دوستان رو هم در این شادی شریک خواهیم کرد
موفق باشید :-BD

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 10:07pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

کاوشگر جان خیلی ممنون از شما
البته کاش اون کانی که گفتید من بودم افسوس که علمشو ندارم :(
ما منتظر خبرای خوب شما هستیم
این حقیر هم خواستم اینو بگم که اگه بتونید شکار فلز کوچیک رو حل کنید کاری بس بزرگ انجام دادید. شاید مشکل باشه ولی بد نیست روش کار بشه
@};-

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 10:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
دوستان یه خبر تازه

اگه یادتون باشه تو صفحات قبل یه روش پراپ زنی آموزش داده بودم که شما میتونستین با اون روش به عمق حفره پی ببرین و اینک این خبر رو هم براتون میدم که اگه شما در اون روش در هر مرحله از پراپ زنی همون رو تو دستگاه سیو کنید شما خیلی راحت میتونید یه تصویر به صورت عمود به زمین از زیر زمین دریافت کنید که در این صورت شما میتونید ارتفاع و عرض حفره رو هم توی تصویر ببینید
البته این رو هم براتون بگم که من و دوست عزیزم کانی :x داریم رو این سیستم به صورت خیلی جدی کار میکنیم و ایده های بسیاری برا این سیستم داریم که فعلا در مرحله آزمایش هستند ایشالا به محض جواب دادن دوستان رو هم در این شادی شریک خواهیم کرد
موفق باشید :-BD

ما منتظریم کاوشگر جان.
به امید روزای خوب آینده با خبرای خوش شما

اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kani نوشته است:

کاوشگر جان خیلی ممنون از شما
البته کاش اون کانی که گفتید من بودم افسوس که علمشو ندارم :(
ما منتظر خبرای خوب شما هستیم
این حقیر هم خواستم اینو بگم که اگه بتونید شکار فلز کوچیک رو حل کنید کاری بس بزرگ انجام دادید. شاید مشکل باشه ولی بد نیست روش کار بشه
@};-

ضمن تشکر از همه دوستان باید بگم که این نظر لطف شماست

کانی (اول) جان خواستن توانستن است
تو پست قبلیم هم خدمت دوستان عرض کردم که باجناب (کانی دوم ) در ارتباطم و داریم رو همین سیستم البته با کارایی بهتر و دقیقتر و در متراژ بسیار وسیع کار میکنیم که اگه خدا بخواهد و بتونیم ازش نتیجه بگیریم هم یک روش پراپ زنی جدید رو و هم کارایی جدید دستگاه رو برا دوستان به اشتراک خواهیم گذاشت فقط دوستان باید کمی صبر کنند تا ایشالا با پشتکار جناب کانی به نتایج بهتری برسیم :-BD
فقط جای دوستان زیادی رو تو این تایپیک خالی میبینم :(
موفق باشید

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 11:17pm
مدیر سایت
مدیر سایت

کاوشگر جان از تمام زحمت شما دوست عزیزمون اقای kaniii تقدیر و تشکر میشه , امیدوارم شما که خلاصه برای دوستان زحمت میکشین به حق این شب عزیز , پاداش این همه خوبیتون رو از خدا بگیرد , موفق و پیروز باشد
روز پدر هم بر تمام پدرهای زحمت کش مبارک باشه

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 11:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

روز پدر بر همه مبارک من با سوفر 11 تصویر رو یک کم درست کردم احساس میکنم تو این پراپ زنیم یک امیدی باشه یا حق

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 22 اردیبهشت1393 - 12:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Kani نوشته است:
خوب من سورفر نسخه 12 رو دانلود کردم و رجیستر هم شد.
فقط خیلی کار باهاشو بلد نیستم.
این دوستمون کانیی یه نمونه فایلهای اسکن خودشونو برام فرستادن وقتی بازش کردم همون فایل سیاه و سفید رو لود کرد که فکر کنم مال اسنوفره.
اگه کسی بلده یه کم راهنمایی کنه فایل گرافیکی دوبعدی تو سورفر چطور ساخته میشه جلو بیفتیم اینقد سوال ابتدایی نپرسیم اعصاب واسه اساتید نمیمونه. :D
ممنون میشم خصوصی یا همینجا کمی راهنمایی کنید که نمونه فایل زیر چطور ساخته میشه.
@};-

سلام کانی عزیز
دوستمون اون یکی کانی در صفحه 154 همه چیز رو بخوبی توضیح داده
اگر باز هم مشکلی هست در خدمتم

سه شنبه 22 اردیبهشت1393 - 12:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز جناب کاوشگر بخاطر همه خوبی ها ممنون
همیشه موفق باشید

سه شنبه 22 اردیبهشت1393 - 12:42am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 169 , 170 , 171 , 172 , 173 , 174 , 175 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 42 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure