انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 7 اسفند1403 - 4:32pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 171 , 172 , 173 , 174 , 175 , 176 , 177 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kaniii نوشته است:
Kani نوشته است:

کاوشگر جان خیلی ممنون از شما
البته کاش اون کانی که گفتید من بودم افسوس که علمشو ندارم :(
ما منتظر خبرای خوب شما هستیم
این حقیر هم خواستم اینو بگم که اگه بتونید شکار فلز کوچیک رو حل کنید کاری بس بزرگ انجام دادید. شاید مشکل باشه ولی بد نیست روش کار بشه
@};-

سلام کانی عزیز این چه حرفیه داداشم منو شما ندارین قوربونت برم قول میدم نکنته به نتکته همراهیت کنم تا جایی که خودم بلد باشم فدات شم تو عزیزی بخدا خودت خبر نداری :-* بخدا با نت ایرانسل و در یه شهر دیگه ای هستم اینجا هم مبین نت ابدا پوشش نداره چند روز دیگه کارم تموم شه تمام وقت در اختیارتون هستم به خدا دوری از نزدیکانمو میتونم تحمل کنم اما دوری از این انجمن خیلی سخته

دوستان عجب صحیح مینویسم کلمات رو :D ببخشید از کیبرد سیستمیه که روشم یا باید یواش یواش بزنم تا صحیح حروف وارد بشه مثل الان یا هم اگه تند تند بزنم قاطی میکنه مثل بالا کیبورد دوران اشکانیه ;;)

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 11:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان عزیز اجازه بدید یه مقدار از فضای سایت خارج بشیم و در مورد حفاری های بی ثمر یه مقدار توضیح بدیم یا نه چون بحث یه مقدار طولانیه یه مقاله تهیه میکنم اونم میزارم بزارین بحث ها قاطی نشن اما مطالعه اش خالی از لطف نیست انشاالله میزارم

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 11:08am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
سلام دوستان لطفا لینک دانلود سورفر ۱۲ رو بزارید من هرچی گشتم تو نت پیدا نکردم،ممنون از همه

کیهان جان من از این لینک دانلود کردم
http://ir-dl.com/software-section/golde ... -v12-0-626

@};-

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 11:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا کانی امکان داره که دستگاه درست نباشه که همچین تصویری داده با نرم افزار ؟ یا اینکه تو پراپ زنی دقت نشده ؟

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 11:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با تشکر از شما اقا بنیامین تصویر خوب در اومده اقا کانی نمیدونم چرا میگین تصویر درست نیست من منظورتون رو متوجه نشدم

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 11:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
اقا کانی امکان داره که دستگاه درست نباشه که همچین تصویری داده با نرم افزار ؟ یا اینکه تو پراپ زنی دقت نشده ؟

دوست من فکر میکنم ابی جان تو پراپ زنی یه کمی عجله کرده چون فاصله ها با هم نمیخونن چون خودشون گفتن یه محیط 5*8 رو پراپ زنی کردن که باید در این صورت یه محیط مستطیل نزدیک به مربع ظاهر میشد ولی این تصویر طولش زیاده بیشتر به یه محیط 5*15 میخوره

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 11:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:

نرم افزار رو فک نکنم ولی یا از درست کار نکردن دستگاست یا پراپ زنی غلط یا اینکه هر احتمال دیگه ای تو این سه مورد بطور دقیق نمیدونم تا خودم تحلیلش نکنم و اونم تا چند روز آینده معذورم

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 11:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا کانی شما به روش اقای کاوشگر پراپ میزنید یا نه با اون روشی که خودتون اموزش داده بودین که فرستنده و گیرنده اول ثابت میمون و بعد فرستنده و گیرنده بعدی حرکت میکنن یعنی c1 , p1 اول ثابت و بعد c2 . p2 متحرک ممنون میشم راهنمایی کنیید من همه صفحات رو خوندم ولی موندم از کدوم روش استفاده کنم

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 12:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام هدایتی جون من از روشی که توضیح دادم استفاده میکنم در ضمن یکی دو مورد هم از روش برادرم استفاده کردم نتیجه شبیه همن اما اگه به مقاله اصلی مراجعه کنید باز از روشی که توضیح دادم استفاده کرده و آموزش داده که البته روش های زیادی برای پراپ زنی وجود داره

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 12:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز اقای کاوشگر من تو این پراپ زنی عجله نکردم و فاصله پراپ زنیم هم ١ متر به ا متر بود و فاصله گیرنده و فرستنده رو هم یک متر دقیق بود که به روش گیرنده ثابت و فرستنده متحرک که تو ٣ ستون و ٧ ردیف پراپ زدم یک اسکن دیگه ٢٠٠ متر بالاتر از این هدف اسکن کردم کهتو 5 ستون و ٨ ردیف بود و این منطقه درختچه های کوتاه پر از خار بود و زمینشم هم تو ٢٠ سانتش خاکش سفید بود و یک قبرستان گبری اینجا بود

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 1:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 171 , 172 , 173 , 174 , 175 , 176 , 177 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 54 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure