اونطور که ما داریم این دستگاه رو در میاریم بنظر من خیلی بیشتر از این حرفها میارزه!
بارها عرض کردم مدار فلزیاب اونم پالسی تا دلتون بخواد موجوده! کیت هم همینطور! اینکه اکثرا از عملکرد این دستگاههای دستساز راضی نیستن بخاطر کیفیت کلی ساخت هست! حالا هم قطعات هم مونتاژ هم اسکلت و بخصوص کیفیت لوپ و حتی مساله باطری و شارژر! تا همه اینا در حد عالی نباشن شما مدار لورنز رو هم بتونی بسازی ؛ اندازه یک فلزیاب پالسی معمولی ولی خوش ساخت هم جواب نمیده! به همین دلیل ساخت خوب یک فلزیاب خیلی ارزش داره. حالا ما مداری مثل چنس رو انتخاب کردیم که از نظر من استانداردهای خوب و مناسب و بدردبخوری رو در اختیار اپراتور میذاره و از طرفی برای ساخت انبوه هم بلحاظ سیستم دیجیتال مطمئن تر هست.
قیمت دستگاه چنس فعلا 2 تومن عنوان شده. این کمترین قیمتی هست که برای آقا مجتبی ارزش داشته که دستگاه رو بسازن! ولی گذر زمان مشخص میکنه که ارزش دستگاه نهایی چقدر هست! امیدوار هستم در ساخت هم مشکلی پیش نیاد.
در خصوص مشخصات هم که این مدار به اندازه کافی شناخته شده هست و توی انجمن همه شاهد پیشبرد این پروژه بودن. مشخصات کمی از مدار موجود در انجمن بهتره. تاکید میکنم بیشتر مسائل سر کیفیت ساخت هست. هر وقت دستگاه نهایی توسط اقا مجتبی حاضر بشه مثل گذشته مشخصات محصول رو هم همراه تصاویر در انجمن قرار میدیم. توصیه میکنم دوستان عجله نکنن. ریزه کاریهای زیادی هست که برای تولید بصورت تعداد باید در نظر گرفت.