انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 7 اسفند1403 - 2:44pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 175 , 176 , 177 , 178 , 179 , 180 , 181 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان اگه بگم این دستگاه رو از اگزا ماینر پیشرفته ترش میکنیم بصورتی که لازم نباشه دیگه از کامپیوتر یا لب تاب استفاده کنید و تصاویر بهتر از نتیجه کنونی با کاربری ساده تر و به شکل مدرن در میارم باور میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 10:53am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

Kaniii نوشته است:
دوستان اگه بگم این دستگاه رو از اگزا ماینر پیشرفته ترش میکنیم بصورتی که لازم نباشه دیگه از کامپیوتر یا لب تاب استفاده کنید و تصاویر بهتر از نتیجه کنونی با کاربری ساده تر و به شکل مدرن در میارم باور میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه :D

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
Kaniii نوشته است:

نه :D

ممنونم ازن نظرت دوستان شما هم نظر بدین لطفا

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
Kaniii نوشته است:
hamed نوشته است:
مرسی کانی جان متوجه شدم...

خواهش میکنم موفق باشین راستی شما بودین که گفتین قبلا مدار رو ساختین و کار نکرد و گذاشتید کنار؟

بله مدارکه چه عرض کنم زیاد روش کارنکردم اعصابموخوردکرده بودکارمیکردامااعدادال سی دی بعدچندثانیه محومیشدچون من مشابه این مداروداشتم هنوزم دارمش اماتصویرنداره فقط توی اعدادوارقام خیلی دقیقه.

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ماشالا با این پشتکار و علاقه ای که شما دارید چیزی غیر ممکن نیست
فقط اگه تکلیف فلزو با این دستگاه مشخص کنید ممنون میشم
با ارزوی موفقیت

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
Kaniii نوشته است:

بشرط اینکه$$$$$$$$$$$$$$$$نباشه در راه رضای خداباشه :D

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان در مورد تکلیف فلز باید کلی مطالبی رو بگم که دقت لازم داره این دستگاه از عنوانش مشخصه که دستگاه اندازه گیری مقاومت خاکه یعنی ابدا دستگاه فلز یاب نیست توجه کنید که اگه دفینه یا فلز با ارزشی در خاک باشه مطمعن باشین بصورت پخش و پلا نیست و در اتاقک های مخصوصی که همه واردتر از من هستند در این زمینه قرار داره اگه با این دستگاه بخواین دنبال دفینه باشید باید دقت کنید وقتی اسکنی گرفتیم که در تصاویرشکل مربع یا مستطیل منظم یا تونل مستقیم یا بطورت ال شکل منظم یا هر چیز منظمی که غیر طبیعی باشه پی میبریم که این موارد بی مورد نیست و نسبت به حفاری اقدام میکنیم پس خود فلز رو داخل این اتاقک یا تونل نشون نمیده مگه اینکه فلز بزرگی بدونه اتاقک در خاک باشه که بتونه اونو هم ببینه

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام کانی عزیز خوشتیپ
این تغییراتی که میگین دستگاه رو پیشرفته تر میکنه به چه صورت هست میشه یه کم توضیح بدین؟

gladyator_089

آخرین بار توسط gladyator_089 در چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:24am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamed نوشته است:
Kaniii نوشته است:

بشرط اینکه$$$$$$$$$$$$$$$$نباشه در راه رضای خداباشه :D

عزیز من همگی ما رضای خدای منان رو میطلبیم ولی بنظرت قطعاتی که تهیه میکنی یا مداری میسازی یا حتی یه پرنت یک برگ ساده رو بیرون چاپ میکنی $$$$ ی نیست و اونا در راه رضای خدا کار نکردن که ارت در قبال قطعات یا هر موردی $ گرفتن ازت؟ حالا من فقط نظر خواهی کردم همین ولی بدونید که اینکار بزرگه و صد البته وقت گیر و هزینه بر

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
سلام کانی عزیز خوشتیپ
این تغییراتی که میگین دستگاه رو پیشرفته تر میکنه به چه صورت هست میشه یه کم توضیح بدین؟

دوست من قطاریه که چند وقتیه حرکت کرده و بلاخره به هدف میرسه و هر توضیحی در موردش ممکنه عواقب بدی برای خودم داشته باشه تا نتیجه نهایی نمیشه روش حساب کرد و یک دست هم هیچ وقت صدا نداده و نیاز به کمکه اساتید هم هست که خاسته یا ناخاسته ازشون کمک گرفته شده تا این مرحله ولی در کل یک نظر خواهی بود و البته یک امید و هدف نزدیک

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:31am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 175 , 176 , 177 , 178 , 179 , 180 , 181 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 90 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure