انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 7 اسفند1403 - 7:18am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 176 , 177 , 178 , 179 , 180 , 181 , 182 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

Kaniii نوشته است:
دوستان اگه بگم این دستگاه رو از اگزا ماینر پیشرفته ترش میکنیم بصورتی که لازم نباشه دیگه از کامپیوتر یا لب تاب استفاده کنید و تصاویر بهتر از نتیجه کنونی با کاربری ساده تر و به شکل مدرن در میارم باور میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود
کانی جان هزار ماشاله از وقتی شما اومدی توی این تاپیک روز به روز داریم پیشرفت میکنیم
ایشاله که به این چیزیکه میخواید هم میرسید
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

منظور اینه که قیمت در حد متعارف باشه به طوری که بچه ها بتوانند دستگاه رو تهیه کنند کانی جان شما خوب میدونید که اوضاع اقتصادی چجوریه و اکثرا منجمله خودم داغونیم و همگی هم احتیاج به یه دستگاه خوب داریم،این دستگاه خیلی خوبه و کاربردهای خاص خودشو داره ،انشاءالله که همه به آرزوهاشون برسند .دست شما هم بابت زحمتهایی که میکشید درد نکنه @};-

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:42am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
خداقوت خدمت همه دوستان و همراهان عزیز
کانیی جان آنچه مسلمه شما با این همت و اراده قوی و معلومات عالی خواهید توانست به خواسته هایت برسی.
امیدوارم با همکاری همه به این هدف مهم نائل آییم.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بزرگترین و بهترین و با ارزش ترین کار کمک به خلق خداست از همه شما ممنونم و کمک و دعای همه رو در این امر لازم دارم فقط در مورد هزینش باید بدونید که هزینه بالاتری میخواد و درسته که اکثرا از قشر کم درآمد هستیم اما اینم بدونیم که خداوند رحمن هیچ فرقی بین بنده هاش نزاشته و فرق بین فقیر و ثروتمند در فرق تفکراتشون هست وقتی بنده ای تدبیر کنه و از خداوند بخاد مطمعن باشید خداوند مهر تقدیر رو براش میزنه تدبیر از ما و تقدیر از خداوند اولین و آخرین رمز موفقیت

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
در هرصورت دوست عزیزم جناب کانی ، من موفقیت شما و تمامی دوستان زحمت کش رو از خداوند منان خواستارم

gladyator_089

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 11:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
Kaniii نوشته است:
hamed نوشته است:
Kaniii نوشته است:
دوستان اگه بگم این دستگاه رو از اگزا ماینر پیشرفته ترش میکنیم بصورتی که لازم نباشه دیگه از کامپیوتر یا لب تاب استفاده کنید و تصاویر بهتر از نتیجه کنونی با کاربری ساده تر و به شکل مدرن در میارم باور میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بشرط اینکه$$$$$$$$$$$$$$$$نباشه در راه رضای خداباشه :D

عزیز من همگی ما رضای خدای منان رو میطلبیم ولی بنظرت قطعاتی که تهیه میکنی یا مداری میسازی یا حتی یه پرنت یک برگ ساده رو بیرون چاپ میکنی $$$$ ی نیست و اونا در راه رضای خدا کار نکردن که ارت در قبال قطعات یا هر موردی $ گرفتن ازت؟ حالا من فقط نظر خواهی کردم همین ولی بدونید که اینکار بزرگه و صد البته وقت گیر و هزینه بر

جناب کانی فک کردم این تغیراتو میخواید درانجمن قراربدید نمیدونستم خودتون میخواید بسازید خب مسلمه که بایدمبلغی درنظرگرفته بشه.ممنون

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 12:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

متوجه نشدید دوست من گفتم تا به نتیجه نرسه تو انجمن نمیزاریم ولی وقتی نتیجه داد حتما تو انجمن میزاریم نگران نباشید اما برای ساختش هزینه ها میره بالا نه اینکه من بسازم بفروشم عزیز نیازی نیست اینکار رو بکنم اما باز هم تا همین جا هم من اعلام کردم دوستانی که به هر دلیلی نمیتونن بسازن در چند صفحه قبل قیمت های متعارفی گذاشتم که با یه نگاه میشه فهمید هدفم جیبم نیست
موفق باشین

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 2:02pm
مدیر سایت
مدیر سایت

Kaniii نوشته است:
متوجه نشدید دوست من گفتم تا به نتیجه نرسه تو انجمن نمیزاریم ولی وقتی نتیجه داد حتما تو انجمن میزاریم نگران نباشید اما برای ساختش هزینه ها میره بالا نه اینکه من بسازم بفروشم عزیز نیازی نیست اینکار رو بکنم اما باز هم تا همین جا هم من اعلام کردم دوستانی که به هر دلیلی نمیتونن بسازن در چند صفحه قبل قیمت های متعارفی گذاشتم که با یه نگاه میشه فهمید هدفم جیبم نیست
موفق باشین

Kaniii جان , دورد بر شرف و همت و غیرتت , سالاری بخدا :-BD

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 2:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
Kaniii نوشته است:
موفق باشین

Kaniii جان , دورد بر شرف و همت و غیرتت , سالاری بخدا :-BD

فدای داداش گلم ممنونم سالاری از خودتونه بدونه شما به اینجا نمیرسید

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 2:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام کانی جان ای ول داری داداش اگه این کارو بکنی که عالی میشه داداش

شنیدن کی بود مانند دیدن

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 5:01pm
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 176 , 177 , 178 , 179 , 180 , 181 , 182 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 121 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure