انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 7 اسفند1403 - 8:25am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
سلام اینم پرابهای من
کاوشگر جان اینا چطورن؟ :x

خوبه گلادیاتور جان عالی درست شده

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 5:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام دوباره
اینم تصاویر یه اسکن که 3*8 گرفته بودم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 6:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
جناب keyhanjam
آیا این چاه 9 متر عمق با دهانه 140 سانتی هست؟

gladyator_089

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 8:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا در مورد تحلیل فلز یه کارایی کردم.انشالله دستگاه راه بیفته نتیجه اش رو مو به مو خدمتتون عرض میکنم.من یه زمین دارم تو یه چاه آب خشک شده است.8متر ایناست.امروز میرم یه نیم بشکه ای چیزی میندازم توش بعد پرش میکنم پراب میزنم ببینم چی نشون میده.

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 9:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
دوستان درلینک زیرانواع مولتی مترهست میشه بگیدکدوموبگیرم فقطزیر100تومن باشه خازن سنج وفرکانس مترداشته باشه.
http://roboeq.ir/products/category/168/

Be The Change You Want To See In The World

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 9:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
اینم عکسش ;)

سلام عزیزم مرسی تصویر قشنگیه اما اینکه در تفسیرش گفتی دهانه چاه گشاد و تهش هم باریکه درست نیست چون تصویری که به شما میده از بالای سطح به پایین به شکل عموده ولی تحلیل شما وقتی درسته که پراپ زنی افقی میکردی که عملا ممکن نیست یعنی اگر چاه درست باشه باید به شکل دایره ای که خط های بشکل حلزونی رو نشون میداد

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 10:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یکی از دوستان در مورد اندازه کاشتن پراپ ها سوال کرده بود دوستان این نکته هم خیلی مهمه که پراپ ها رو کمتر از 20 سانت نباید کاشت و دوم اینکه هرچقدر بصورت عمود و درست کاشته بشن تصویر خیلی بهتری خواهد داد همه دوستان منجمله خودم پراپ ها را به شکل ساده ساختیم در این صورت باید به موارد بالا دقت کنیم در غیر اینصورت باید مثل مقاله پراپ ها را درست کنیم که موارد بالا رعایت بشه
موفق باشین

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 10:36am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون Kaniii عزیز.
البته بنده تجربه ای در زمینه پراب زنی ندارم. ولی بنظر شما آیا با توجه به تاثیر دقت فاصله کاشت پرابها بهتر نیست به دو پرابی که باید نزدیک هم باشن چیزی مثل طناب یا متر نواری مدرج شده (غیر فلزی) وصل بشه تا در هر بار کاشت پرابها بشه خیلی راحت فاصله دقیق کاشت رو رعایت کرد؟

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 10:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خیلی ممنون Kaniii عزیز.
البته بنده تجربه ای در زمینه پراب زنی ندارم. ولی بنظر شما آیا با توجه به تاثیر دقت فاصله کاشت پرابها بهتر نیست به دو پرابی که باید نزدیک هم باشن چیزی مثل طناب یا متر نواری مدرج شده (غیر فلزی) وصل بشه تا در هر بار کاشت پرابها بشه خیلی راحت فاصله دقیق کاشت رو رعایت کرد؟

سلام مهندس جون به حرف شما کاملا منطقیه و این برای زمین های صاف و عاری از هر چیزیه ولی با توجه به اینکه دوستان جاهای متفاوتی برای اسکن انتخاب میکنند امکان وجود سنگ یا درخت و یا گیاهان کوهی و اینجور موارد که احتمالا یکی از این موانع ها بین دو پراپ قرار بگیره مشکل دوباره بوجود میاد و البته دو قطعه حالا چوب یا هر چیز مدرج یک متری هم به دستگاه اضافه میشه که حملش هم یکم اما من از متر هالی فلزی دو تیکه یک متری جدا کردم و مثلا زمینم رو انتخاب میکنم و با سه طناب مناسب ابتدا دو ظلع مربع اسکن کلی رو طناب کشی میکنم بعد یک طناب سیار به به موازات یکی از ظلع ها به فاصله یک متر نصب میکنم و شروع میکنم به پراپ زنی و با استفاده از متر فلزی فاصله های پراپ ها رو تعین و میکارم و جای پراپی که در امتداد طناب سیار قرار میگیره یه چوب کوچک میکارم تا در ردیف بعدی دوباره طناب کشی نکنم و پراپ های ردیف بعدی رو در جای چوبها قرار میدم و طناب سیار رو یک متر دیگه جا بجا میکنم یک ردیف 20 متری رو در فاصله زمانی تقریبا 7 دقیقه تمام میکنیم که به نسبت هم بد نیست هم کارم دقیق در میاد

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 11:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خیلی ممنون Kaniii عزیز.

ببخشید مهندس :)) من اصلا سوالتون رو متوجه نشدم فک کردم یه چیز چوبی یا شی غیر طناب منظورتونه بهر حال ببخشید و توضیح منو هم با فکر شما درسته منتهی کلی عرض کردم ماشاالله سوالاتتون هم آموزشیه ;;)

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 11:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: sajjadnet و 112 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure