انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 7 اسفند1403 - 6:05am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 , 189 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

وقتی یک گیرنده و یک فرستنده ثابت باشن و یک گیرنده و یک فرستنده بعدی متحرک در تمام طول اسکن چهار به چهار فرکانس رد و بدل میکنند ولی در روش گیرنده ثابت و فرستنده متحرک دو به دو فرکانس رد و بدل میکنند و این یعنی افت 50 در صدی تصویر

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 12:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کیهان جان شما گفتید اسکن مربوط به زمانی که دستگاه تون ثبات نداشت حالا به هر دلیلی یا پراپ زنی یا خود مدار درسته که شما تصویر رو گرفتین ولی بدونه اسکن و با یه سری اعداد هم میتونید یه تصویر درست کنید یعنی نرم افزارا کاری به دستگاه ندارن و اعدادی که میگیرن رو تصویر میکنن همونطور که در اوایل مبحث مهندس اشاره کردن ساختن دستگاه کار آسونیه ولی کابریش سخته که با تمرین و آزمایش و خطا میشه درش تبحر پیدا کرد یعنی در اصل هم ثبات دستگاه خیلی مهمه هم کاربریش

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 12:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به امید خدا من با فیلم بردار و چند نفر دیگه و یکی دو نفر کمک هماهنگ کردم تا یه آموزش تصویری بصورت کاملا حرفه ای و عملی تهیه کنم ببینیم خدا چی میخواد

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 12:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
یک سوال کانی جان در روشی که شما گفتید میشه از روی اعداد h وL فهمید که چیزی هست یا نه مثلا اعداد رو یادداشت کنیم و جای که افزایش عدد داشتیم رو در نظر بگیریم؟ :-?

شنیدن کی بود مانند دیدن

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 12:58pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
یک سوال کانی جان در روشی که شما گفتید میشه از روی اعداد h وL فهمید که چیزی هست یا نه مثلا اعداد رو یادداشت کنیم و جای که افزایش عدد داشتیم رو در نظر بگیریم؟ :-?

بله اصولش هم همینطوره اما دقیق جایی که اعداد اختلاف پیدا میکنن نمیشه گفت زیر همون قسمته در واقع در تصویر مشخص میکنه که دقیقا کجا مربوط به اختلاف اعداد بوده مثلا شما شروع کردی به اسکن و در خانه مثلا 10 و 11 و 12 اختلاف زیاد شد باید بدونید که شئ مربوط در خانه های 5 و 6 هست اما یه موقع فقط در یه خانه اختلاف زیاد میشه باید بدونید که احتمال اینکه در اون نقطه در عمق کم شئ وجود داره که میتونه مربوط به فرستنده گیرنده متحرک باشه که 75 سانت خودش عمق رو بتنهایی میبینه ولی در کل در این روش پراپ زنی از تصویر میشه فهمید دقیقا چی به چیه

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 1:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
Kaniii نوشته است:
keyhanjam نوشته است:

بله اصولش هم همینطوره اما دقیق جایی که اعداد اختلاف پیدا میکنن نمیشه گفت زیر همون قسمته در واقع در تصویر مشخص میکنه که دقیقا کجا مربوط به اختلاف اعداد بوده مثلا شما شروع کردی به اسکن و در خانه مثلا 10 و 11 و 12 اختلاف زیاد شد باید بدونید که شئ مربوط در خانه های 5 و 6 هست اما یه موقع فقط در یه خانه اختلاف زیاد میشه باید بدونید که احتمال اینکه در اون نقطه در عمق کم شئ وجود داره که میتونه مربوط به فرستنده گیرنده متحرک باشه که 75 سانت خودش عمق رو بتنهایی میبینه ولی در کل در این روش پراپ زنی از تصویر میشه فهمید دقیقا چی به چیه

ممنونم بابت جوابی که دادی :x من که بیصبرانه منتظر فیلم اموزشیت هستم داداش :-BD :YMPEACE: \M/

شنیدن کی بود مانند دیدن

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 1:11pm
YIM
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خیلی ممنون Kaniii عزیز.
البته بنده تجربه ای در زمینه پراب زنی ندارم. ولی بنظر شما آیا با توجه به تاثیر دقت فاصله کاشت پرابها بهتر نیست به دو پرابی که باید نزدیک هم باشن چیزی مثل طناب یا متر نواری مدرج شده (غیر فلزی) وصل بشه تا در هر بار کاشت پرابها بشه خیلی راحت فاصله دقیق کاشت رو رعایت کرد؟

سلام دوستان
حمید جان من برای همین از یک لوله پولیکا که برای سیم کشی ساختمان استفاده میکنن استفاده کردم و با فاصله 1 متر از هم لوله رو سوراخ کردم و پراپها رو توی سوراخها جا دادم.
بنابراین دقیقا 1 متر فاصله پراپها همیشه حفظ میشه و البته سنگین هم نمیشه و به راحتی قابل حمله.
البته به قول اقای کانیی عزیز میشه نیم متر عم فاصله رو کم کرد که دقیق در بیاد تصاویر.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 1:25pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
دوستان عزيز ، همت والاي شمارو تحسين ميكنم و بالاخص از زحمات دوستان و برادران عزيزي مثل آقاي كاني و كاوشگر تقدير و تشكر فراوان داشته ، اميدوارم به با تلاش شما و رحمت خداوند به نتايج خوبي برسيد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 4:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان و اساتید

دوستان یه خبر خوبی براتون دارم اون آشنایی که میگفتم تو انگلستان داره زمین شناسی میخونه با هاشون ارتباط برقرار کردم گفتن هفته آینده ایشالا میان ایران
ازشون در مورد تحلیل تصاویر پرسیدم گفتن به رنگها زیاد اتکا نکنید و برام قول دادن که ایشالا که اومدن ایران یه ملاقاتی با هم داشته باشیم تا در مورد تحلیل تصاویر یه توضیحاتی بدن من هم به شما این نوید رو میدم که هرچی یاد گرفتم تمام کمال در اختیارتون بزارم
در ضمن کسی اگه سوال خاصی داره اینجا بیان کنه تا از ایشون بپرسم
موفق باشید :-BD

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 5:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
سلام به همه دوستان و اساتید

دوستان یه خبر خوبی براتون دارم اون آشنایی که میگفتم تو انگلستان داره زمین شناسی میخونه با هاشون ارتباط برقرار کردم گفتن هفته آینده ایشالا میان ایران
ازشون در مورد تحلیل تصاویر پرسیدم گفتن به رنگها زیاد اتکا نکنید و برام قول دادن که ایشالا که اومدن ایران یه ملاقاتی با هم داشته باشیم تا در مورد تحلیل تصاویر یه توضیحاتی بدن من هم به شما این نوید رو میدم که هرچی یاد گرفتم تمام کمال در اختیارتون بزارم
در ضمن کسی اگه سوال خاصی داره اینجا بیان کنه تا از ایشون بپرسم
موفق باشید :-BD

سلام دوست من اسم كاربري شما رو بايد كوششگر بزاريم نه كاوشگر
موفق باشي

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 5:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 , 189 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 80 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure