انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 اسفند1403 - 3:29am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 185 , 186 , 187 , 188 , 189 , 190 , 191 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

و یکی از دلایل ثابت نبودن فرکانس نزدیکی باطری به مداره من تست کردم وقتی باطری رو بیرون جعبه گذاشتم فرکانس ثابت شد ولی وقتی باطری رو داخل جعبه گذاشتم فرکانس بازی میکرد

جمعه 25 اردیبهشت1393 - 12:20am
مدیر سایت
مدیر سایت

ebi-gold نوشته است:
و یکی از دلایل ثابت نبودن فرکانس نزدیکی باطری به مداره من تست کردم وقتی باطری رو بیرون جعبه گذاشتم فرکانس ثابت شد ولی وقتی باطری رو داخل جعبه گذاشتم فرکانس بازی میکرد

ابی جان , اون دوتا خازن هم 22 پیکو گذاشتم , باطری هم بیرون مداره , مدار شما قبل از اینکه به پراپ وصل کنی , روی lcd اعداد تغیر نمیکنه ؟ تشکر

جمعه 25 اردیبهشت1393 - 12:31am
مدیر سایت
مدیر سایت

kavoshgar نوشته است:
دوستان اینم شماتیک یه مبدل rs232 به usb
همه چیز فکر کنم واضحه
دوستانی که لب تابشون rs232 نداره میتونن از این شماتیک استفاده کنن یا اینکه مبدل آماده تو فروشگاهها هستش از اونجا تهیه کنن
موفق باشید

درود
کاوشگر جان من یهمبدل گرفتم 17 تومن که قبلا هم عکسشو گذاشتم
یه کابل افزایش طول یو اس بی هم گرفتم که مبدل رو به دستگاه وصل میکنم و با کابل یو اس بی به لپ تاپ
ولی هنوز پراب ندارم :D

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 6:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر عزیزان

بنا به درخواست تعدادی ازدوستان بنده هم شروع به ساخت این مدار کردم امیدوارم بشه نتایج قابل توجهی از این مدار بدست آورد :x

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 7:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
دوستانیکه این دستگاه رو ساختن , با اسکوپ فرکانس گرفتن که ببینن فرکانس ثابته ؟ :-?
Kaniii جان , موقعه ای که دستگاه رو روشن میکنم بدون پراپ روی lcd اینطوری نوشته میاد
0B 55A 0#
*0C * 0R = 0
در این حالت اعداد 55A همش کم و زیاد میشه , بعد از زدن دکمه تست , اعداد بصورت زیر میاد

399H 399L 0#
*0C * 0R = 0

در اینحالت هم مقادیر H و L کم و زیاد میشه , بنظرتون مشکل داره مدار؟ در ضمن من از سلکتور استفاده نکردم , و R19 رو مستقیم به C7 اتصال دادم و در سلکتور بعدی هم سیم رو مسقیم بدون سلکتور به SK2 وصل کردم , مشکل فرکانس هم دارم از 135 تا 137 با مولتی متر ویکتور 88 اندازه میگیرم , فرکانس ثابت نیست ,و با اسکوپ کامپیوتر که چک میکنم , فرکانس 137 تا 137.03 بازی میکنه , راهی برای ثابت کردن فرکانس هست ؟ تشکر

ثبات دستگاه ظاهرا خوبه و دستگاه تون کار میکنه ولی یه بار با اسیلسکوپ اگه دارین اندازه بگیرین ببینید چطوره اعداد H , L بالا پایین کردن تقریبا عادیه مهم عدد کنار مربعه که ثابت باشه

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 11:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:

دوست من من باطری رو بیرون گذاشتم ولی اگه بیرون راحت نیستین کافیه داخل جعبه رو شیلددار کنید

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 11:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کاوشگر کوششگر ممنونیم داداش ای ول ای وله :ymapplause: :ymapplause:

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 11:24am
مدیر سایت
مدیر سایت

Kaniii نوشته است:

Kaniii جان اولا تشکر از جوابت , اگه واستون مقدوره یه فیلم از lcd مدارتون و همچنین اسکوپ مدارتون رو تو سایت بزارید تا ما هم مدارمون رو با مدار شما چک کنیم , تشکر

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 12:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kooroshxfx نوشته است:
سلام بر عزیزان

بنا به درخواست تعدادی ازدوستان بنده هم شروع به ساخت این مدار کردم امیدوارم بشه نتایج قابل توجهی از این مدار بدست آورد :x

بنا به درخواست :)) :)) =)) =))

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 12:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
Kaniii نوشته است:

Kaniii جان اولا تشکر از جوابت , اگه واستون مقدوره یه فیلم از lcd مدارتون و همچنین اسکوپ مدارتون رو تو سایت بزارید تا ما هم مدارمون رو با مدار شما چک کنیم , تشکر

تو پستام گفتم كه يه جاي ديگه ام دو روز سه روز ديگه برميگردم و فقط لب تابم پيشمه برگشتني فرمايشتونو رو چشام ميزارم

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 12:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 185 , 186 , 187 , 188 , 189 , 190 , 191 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 73 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure