نویسنده |
پیغام |
آرش
استادیار
|
mehran1545 نوشته است: اين Pd كه تا اينجا منو سركار گذاشت مثل بعضي فيلمها كه آخرش معلوم نيست چي ميش!! من كه نفهميدم اين Pd رديابه يا نقطه زن! رو سطح ميزنه يا زير زمين! عمقش چقدره؟ اصلا وجود خارجي داره؟ هركي چيزي ازش فهميد بيزحمت به منم بگه سلام دوست عزیز من این pd رو ساختم یک دستگاهی بین ردیاب و نقطه زنه ، مثل فلزیابهای vlf هم سطح میزنه هم زیر زمین ، اگه از قطعات خوب استفاده بشه بخصوص مقاومتهای یک درصد و خازنها ی MKT و لوپهاش درست تنظیم بشه که حتما اسیلوسکوپ نیاز هست ؛ عمق قابل قبولی میزنه.
|
چهارشنبه 7 خرداد1392 - 12:12am |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
آرش جان دستت درد نكنه زحمت كشيد ساختي اما عمق قابل قبولش چقدره؟ رديابي چه جوريه؟ چندمترشعاع و چندمتر عمق؟ حذف خطا هم داره؟ نقطه زنيش دقيقه؟ فلز مس 20در20 چقدر ميزنه؟ عكس ازش داري؟ ممنون
|
چهارشنبه 7 خرداد1392 - 12:20am |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
mehran1545 نوشته است: آرش جان دستت درد نكنه زحمت كشيد ساختي اما عمق قابل قبولش چقدره؟ رديابي چه جوريه؟ چندمترشعاع و چندمتر عمق؟ حذف خطا هم داره؟ نقطه زنيش دقيقه؟ فلز مس 20در20 چقدر ميزنه؟ عكس ازش داري؟ ممنون همان گونه که مهران عزیز گفتند دوستانی که واردن لطفا در مورد این دستگاه توضیحاتی رو ارائه کنند . ممنون
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 3:05pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
ارش جان تبریک میگم ، تو یه فیلمی من دیده بودم که این pd رو بایست حرکت به چپ و راست میدادی تا فلز رو سنس کنه درست یا نه؟
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 8:06pm |
|
|
AMIRHOSEIN
کاربر فعال
|
ارتین نوشته است: ارش جان تبریک میگم ، تو یه فیلمی من دیده بودم که این pd رو بایست حرکت به چپ و راست میدادی تا فلز رو سنس کنه درست یا نه؟ سلام نخير.اونجوري چپ راس كرده تا دقتشو نشونت بده.
|
شنبه 10 خرداد1392 - 12:05am |
|
|
AMIRHOSEIN
کاربر فعال
|
mehran1545 نوشته است: اين Pd كه تا اينجا منو سركار گذاشت مثل بعضي فيلمها كه آخرش معلوم نيست چي ميش!! من كه نفهميدم اين Pd رديابه يا نقطه زن! رو سطح ميزنه يا زير زمين! عمقش چقدره؟ اصلا وجود خارجي داره؟ هركي چيزي ازش فهميد بيزحمت به منم بگه دوست خوب من ميخاي چيو ثابت كني؟كه اين فلزيابو نساختم؟وجود خارجي نداره!!!لابد نداره ديگه.اگه وجود خارجي نداره پس صفحه هاي قبل اين صفحه هم وجود خارجي ندارن!!!با عقل جور در نمياد مياد؟.اين همه عكس رو نديدي؟؟!!!وجود خارجي ميخاي؟؟نشونت ميدم.بزار امتحانام تموم بشه.اگه با فيلم هم راضي نشدي خودشو ميفرستم برات
|
شنبه 10 خرداد1392 - 12:16am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
AMIRHOSEIN نوشته است: mehran1545 نوشته است: اين Pd كه تا اينجا منو سركار گذاشت مثل بعضي فيلمها كه آخرش معلوم نيست چي ميش!! من كه نفهميدم اين Pd رديابه يا نقطه زن! رو سطح ميزنه يا زير زمين! عمقش چقدره؟ اصلا وجود خارجي داره؟ هركي چيزي ازش فهميد بيزحمت به منم بگه دوست خوب من ميخاي چيو ثابت كني؟كه اين فلزيابو نساختم؟وجود خارجي نداره!!!لابد نداره ديگه.اگه وجود خارجي نداره پس صفحه هاي قبل اين صفحه هم وجود خارجي ندارن!!!با عقل جور در نمياد مياد؟.اين همه عكس رو نديدي؟؟!!!وجود خارجي ميخاي؟؟نشونت ميدم.بزار امتحانام تموم بشه.اگه با فيلم هم راضي نشدي خودشو ميفرستم برات اگه امکانش هست کسایی دوستانی که این دستگاه رو ساختن یه فیلم ازش بزارن تااگه شکی هم هست برطرف بشه، منم خیلی مشتاقم ببینم
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
شنبه 10 خرداد1392 - 12:30am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
دوستان گلم امیرحسین یا ارش یا عزیزان دیگه که با این دستگاه کار کردن لطف کنن کارایی دستگاه بیان کنن، مثلا مثل ردیاب آقا مجتبی که چه شعایی میزنه یا... به صورت کلی اگه طریقه کار با اونو بگن ممنون میشم...
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
شنبه 10 خرداد1392 - 12:34am |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
آقا امير حسين ماشالله چه دل نازكي! حالا شما سازنده هستي يا آقا آرش يا ديگري فرقي نميكنه من وبقيه دوستان مشتاقيم كارايي دستگاه بدونيم و وجود خارجي هم يه لفظه شما بدل نگير انشالله كه وجود داره و لطفا هر كسي دستگاهي ميسازه و ميخواد معرفي كنه مشخصات كاملش اطلاع رساني كنه كه تو سوال پرسيدن سوتفاهم هم پيش نياد با سپاس
|
شنبه 10 خرداد1392 - 12:48am |
|
|
googeh
کاربر فعال
|
سلام دوستان.انواع مختلف pdکه مداراتش عنوان شده همه بر یک اساس کار میکنند و انهم ارسال و دریافت یک فرکانس خاص و به نظر من مانند سیستمهای فلزیاب بالانس القایی اشکار سازی میکنند . اما دستگاههایی مانند شرکت مینورو به واقع یون فلز رو اشکار میکنند با استفاده از سنسوری که در ان تعبیه شده و به یونیک چمبر معروف است.
|
سه شنبه 13 خرداد1392 - 2:09am |
|
|
|