انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:33pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 384 , 385 , 386 , 387 , 388 , 389 , 390 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون ابی عزیز من یه پیشنهادی دارم در مورد انتن زدن حالا نمیدونم تا چه حد درسته باید اساتید نظر بدن به نظر من بهترین کار اینه که برای شروع انتن زدن با فرکانس کربن رهگیری کنیم و با وزن ۱۰ کیلو یا ۱۵ کیلو اگه جایی قیچی بشه اون نقطه میشه خطا و بعد خاموش کردن دستگاه و یه تایم ۵ دقیقه ای دوباره با فرکانس های طلا و هفت جوش و نقره شروع بکار کنیم فک کنم با این کار دیگه خطا ها کمتر بشه البته نظر بود باید تست بشه

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 2:11pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
اقا حمزه این روش کار من درسته یا ایرادی داره؟ اگه راه بهتری میدونید بگین تا امشب یه تست بزنم شاید زدیم به هدف امروز چون جاش خوبه و تست میشه کرد همه جور فرکانسی رو

هدايتي عزيز به ولوم قدرت دست نزنيد و اجازه بديد هميشه رو ده باشه.كلا دوستاني كه نقطه زن خوبي دارن سريع مي تونن محل رو بگيرن و با حجم گيري محيط رو مشخص كنن و تو اين محيط از نقطه زن استفاده كنن.براي بدست اوردن عمق دقيق با ردياب بهتره ولوم وزن شما ده درصد از وزن اصلي كمتر باشه و عقب رفتن شما بهتره بطرف شمال باشه.از حالت بي سيم هم براي اعماق بالاي دو متر استفاده نكن.كلا نقطه زن بهتره در كل محيط حجم استفاده بشه.براي موفقيت اولين قدم حذف تاثير ذهنيت هستش و وجود يك نقطه زن خوب مي تونه اين عامل گردن كلفت رو صفر كنه.ردياب وظيفه اش اينكه محل مشكوك در يه محوطه بزرگ رو تا حدي دقيق نشون ميده ولي نقطه زني و عمق زني بار بستگي به مهارت و تجربه اوپراتور داره.اگه يه نقطه زن خوب باشه يك اوپراتور مي تونه بفهمه علت دقيق نبودن نقطه زني ردياب چي هستش

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 3:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jafar نوشته است:
حمزه جان سلام و خسته نباشی راستش خیلی حالم گرفته هر کاری میکنم از دست این نیروی ذهن خلاص نمیشم حتی اون آنتنهای هوشی را هم ساختم اما جواب بده نیست ,شاید هم درست انتن میزنم و دارم فرکانس مشابه را میگیرم ..نمیدونم چکار کنم که این همه حفاری بیمورد نداشته باشم ...اون روش انتن زنی جدید که گفتین هنوزم وقتش نشده که اینجا بگین وما هم تستش کنیم ...اما فکر کنم یه جورایی ردیاب درست کار میکنه چون چند جایی رو که زدم و تو درستیش شک ندارم ,اما مشکل برای حفاریش هست چندین جا هم که خطا بوده را حفاری کردم حتی یک دونه تکه کوزه در نیامده من موندم چطوری دوستان تو حفاریهاشان کوزه و استخان گرفتن اما من تا حالا اصلا کوزه و استخان و سیلیس ,...نگرفتم .با خودم میگم نکنه این فرکانسا برای من اصلا کارایی نداره ,,,یا شاید هم داره و من فقط دارم ذرات طلا را میگیرم.در هر صورت دیگه از ردیابی خسته شدم.

سلام.دوست عزیز ...به نظرم یه میله 4 برنجی بگیر با بلبرینگ 694 که به سایز لوله پولیکا آب بخوره دستگاه رو با این میله ها ردیابی بکن بیشتر خطاها حذف میشن...و برام جالبه که شما کوزه و سیلیس رو رد میدهید خوب دیگه باید مشکلاتتون از بقیه کمتر باشه...

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 5:29pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
ممنون حمزه جان ,با این که واقعا از ردیابی خسته شدم اما باز هم ادامه میدم.

با اجازه ی استاد حمزه ی عزیز
سلام جعفر جان
برای اینکه مطمئن بشی ردیاب خودش داره چیزی را سنس میکنه:به حالت چمپاتمه در 15-20 متری مکان مشکوکت روی شانه ی چپ یا راست بشین به طوری که انتن از زمین یک متر فاصله داشته باشه.فاصله ی انتن ها 35 سانت وارنج دستهات را پشت زانو هات بذار که دستت لرزش نداشته باشد و بعد چشمهات را ببند وتا 20 بشمار وفکرت را به چیز دیگری مشغول کن یاتوی دلت شعر بخون .اگه آنتن توی این فواصل حرکت کرد،دیگه ذهنت دخیل نیست .سر انتن ها نیز حدود 10-15 درجه رو به پایین باشند .
این روش برای من خوب جواب میده .چند بار تمرین کنی .اعتماد به نفست خوب میشه .چون اگه ما به آنتن دستور بدیم ،همون را عمل میکنه .
کشش انتن ها باید وجود داشته باشه نه ایجاد کنیم .
یکی دیگر از روشهای تشخیص دخالت ذهن ،حرکت انتن از راست به چپ واز چپ به راست است .معمولا برای کسانی که راست دست هستند ،حرکت آنتن از راست به چپ روانتر هستش که اگر برعکس عمل کنیم نتیجه بهتری خواهد داد .
این تجربه ی شخصیه منه .شاید برای دوستان اینطور نباشه .

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 7:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه دوستان
با وجود اساتید مجرب شاید این مطلبم تکراری باشه ولی اگه کمکی کرده باشم خوشحالم
دوستان ردیاب کارشو میکنه ولی یه کم اطمینانم داشته باشید یعنی استرس نباشه و پشت گرمی داشته باشید همه چیز حله
ردیاب اصلا به ذرات در این مواقع کاری نداره فقط و فقط فلز قدیمی رو میگیره و البته بگم فرقی نداره چی باشه
شما یه زمین یه هکتاری رو در نظر بگیرید اگر تو این زمین میخی باشه که بیست سال از عمرش گذشته باشه این ردیاب اون رو سنس میکنه با هر فرکانسی که بگید نمیدونم چرا شاید به خاطر عمر زیادش
ب باور کنید جایی فلز قدیم باشه میگیره حالا باهاتون شرط میبندم برید تمام اونجایی که حفاری کروید رگ بگردید ببینید چی داشته که گرفته گلی لاید مطمن بشید که که چیو گرفته اونوقت حفاری کنید
من له این ردیاب کاملا ایمان اوردم که زرات نمیزنه اقا فلز قدیمی رو میزنه که زیر خاکه حالا این بستگی به جا داره شاید یه جایی میخی باشه اونو میگره حالا اگر جایی چیز دیگه و عمقش بیشتر باشه اونو میگرخ
و وزن هم بسیار بتلا میزنه در حد 250 کیلو بعد فزقی نداره من با مدهای نقره گ و مس و طلا امتحان کردم همه اون فلز رو که تو اون منطقه مدفون هستش رو سنس میکنه نمیدونم شاید به خاطر قدیمی بودنه
موفق باشید

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 8:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی ؟؟ این هفته قراره برم یه مکان که دارای علایم ونشانه است رو با ردیاب بزنم از دوستان میخوام راهنمایی بفرمایند فزکانسهای خطا چی هستند یا شاید تکراری باشه ولی جای رو که ردیاب نقطه میکنه واقعا میشه بهش اعتماد کرد و حفاری رو شروع کرد یا باید کاره دیگری انجام داد؟؟ ممنون راهنمایی بفرمایید

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 9:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمزه جان لطف میکنی سوالی رو بی پاسخ نمیزاری سپاس.

مهدی جان غلط املاییت اصلا خیلی کمه :D

بابا ردیاب باید نقطه زن کنارش باشه خیلی از مسائل حل میشه (همونطور ک استاد حمزه هم تایید میکنن) دیگه این گرفتاریها هم نیستش میگه هست یا نه خطا بوده!

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 10:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام ممنون سورنا جان میدونم استاد حمزه وباقی دوستان فرمودن ولی متاسفانه پول زیادی هم نداریم نقطه زن خوبی بگیریم که اگه موردی بود 2 متر یا بالای3 متر رو بگیره ؟؟ ولی حرفم اینه دوستان باهاش نقطه گرفتن اگه اره وبعد با نقطه زن که زدن چقدر اختلاف داشته یا برای نقره و حفره که دوستان فرمودن زیاد میشه روش حساب کرد ؟؟

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سورنای عزیز شرمنده با موبایلم غلط املایی زیاده
پشت گرمی * نقطه زن
انگاه خیالت راحت فکر ازاد ردیابی درست
در غیر اینصورت
استرس و بقیه ماجرا
ولی نمیدونم چرا تمام فرکانسها به یه فلز جواب میدن
بعد اتز وزن که نگو

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 10:22pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام
دوستان عزیز وصل کردن پراپ به ردیاب را امتحان کنید ارزششوداره.
مخصوصابرای رهگیری .ردخور نداره.

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 11:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 384 , 385 , 386 , 387 , 388 , 389 , 390 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 97 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure