نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
نه سامان جان هیچ تغییر خاصی در مدار یا فیبر نداریم! فقط یک سری نکات رو جمع آوری کردم که در فایل قرار میدم تا دیگه دوستان جدید هم هیچ مشکلی نداشته باشن.
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 1:41pm |
|
|
ali.m
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: نه سامان جان هیچ تغییر خاصی در مدار یا فیبر نداریم! فقط یک سری نکات رو جمع آوری کردم که در فایل قرار میدم تا دیگه دوستان جدید هم هیچ مشکلی نداشته باشن. مرس اقا حمید من یکی که من یکی که خیلی به این اطلاعات نیاز دارم... فقط تو ساخت اسکلت و بدنه دستگاه مشکل دارم لطفا از دوستان و اساتید محترم تقضا دارم که تجربیاتشونو به من و بقیه دوستان انتقال بدن
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 1:55pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
دوستان کسی با سیم افشان کویل ساخته ؟ نتیجه تست ها رو لطف می کنید ؟ ثباتش چطوره ؟ این کویل هم به شیلد کرافیت احتیاج داره ؟ حمید جان تعداد شیارهای قبلی 31 بود , الان با سیم افشان چند بگیریم ؟ بنظرتون اگه تعداد شیار رو کم کنیم سیمها بجای چیدمان دایره ای , چند ضلعی نمیشه ؟ تشکر
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 2:00pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
تعداد شیارها بستگی به ضخامت سیم و نرمی سیم شما داره! اینکه چند ضلعیش کمتر بشه و از حالت دایره خارج بشه زیاد هم مهم نیست. بنظر من تعداد شیار 15 برای لوپ 60 و اکثر سیمهای افشان مناسب هست. در این صورت فاصله شیارها در قسمت بیرونی دایره تقریبا 12.4 سانت میشه.
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 2:06pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
سلام بر دوستان و اساتید گرامی. من نتونستم چنس پروگرام کنم !!!!!!!!!یه پروگرامر خریدم از نوع USBمدلAUP-0111 وقتی به لب تاب وصلش می کنم .لب تاپ بروگرامر نمیشناسه.یه CDراه اندازی پروگرامر هم همراش بود که نحوه راه اندازیش تو ویندوز 7 بصورت فیلم نشون میده.من همه کارای فیلم انجام میدم که دقیقا به این صورت است که روی my computer راست کلیک می کنم و propertiesانتخاب می کنم و روی اولین ایکونDevice manager کلیک کرده واز other deviceروی گزینه USPasp راست کلیک کرده و Update Driver saftware رو می زنم. وبعدUpdate for Driver saftware on your coputerرو می زنم وازBrows ادرس دراور پرو گرمرو میدم که این خطا رو میده windows found Driver saftware for your device but encountered an error while attempting to install it خواهش می کنم دوستانی که از کامپیوتر سر در میارن مارو از راهنمایی هاشون بی نصیب نکنند.منتظر کمکتان هستم.......... یاحق
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 7:16pm |
|
|
hadi1364
|
سلام دوستان این فیلم پروگرامه اگه اشتباه پروگرام کردم راهنماییم کنین
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 10:46pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز قلب این مدار همین اتمیگا هست اگر درست پروگرام نکنی که هیچ جوابی نمیتونی از مدارت بگیری سعی کن ایسی رو بدی یکی که تو این کاره برات پروگرامش کنه
|
شنبه 26 اردیبهشت1393 - 12:00am |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
ganbari نوشته است: سلام بر دوستان و اساتید گرامی. من نتونستم چنس پروگرام کنم !!!!!!!!!یه پروگرامر خریدم از نوع USBمدلAUP-0111 وقتی به لب تاب وصلش می کنم .لب تاپ بروگرامر نمیشناسه.یه CDراه اندازی پروگرامر هم همراش بود که نحوه راه اندازیش تو ویندوز 7 بصورت فیلم نشون میده.من همه کارای فیلم انجام میدم که دقیقا به این صورت است که روی my computer راست کلیک می کنم و propertiesانتخاب می کنم و روی اولین ایکونDevice manager کلیک کرده واز other deviceروی گزینه USPasp راست کلیک کرده و Update Driver saftware رو می زنم. وبعدUpdate for Driver saftware on your coputerرو می زنم وازBrows ادرس دراور پرو گرمرو میدم که این خطا رو میده windows found Driver saftware for your device but encountered an error while attempting to install it خواهش می کنم دوستانی که از کامپیوتر سر در میارن مارو از راهنمایی هاشون بی نصیب نکنند.منتظر کمکتان هستم.......... یاحق درود. جناب قنبری ، ویندوز ایکس پی مشکلتون رو حل خواهد کرد ، سون از این قر و قور ها زیاد داره موقع معرفی سخت افزار های جدید پیروز باشید
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 3:46pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
از راهنمایی شما ممنونم دوست عزیز davood-zzzمنم اتفاقا رفتم کافینت که ویندوز XPداشت.اونجا راه اندازی شد و تونستم پروگرام کنم ولی فکر کنم با نرم افزار progispخوب پروگرامش نکردم چون صفحه ال سی دی روشن و خاموش میشه.................. .یه سوال داشتم من برای پروگرام با نرم افزار کدویژن که پروگرامرم از نوع USPasbمدلAUP-0111باید کدوم پروگرامر تو این نرم افزار انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 4:22pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
بازم از راهنمایی شما دوستان ممنونم. الان دیدم ترانزیستور q3 لیکیج داره تعویضش کردم مدارم دیگه سنس داره / خونه ها هم قشنگ پر وخالی میشن . الان یک فیبر مسی15 در15 رو با لوپ 19در فاصله ی 60 میزنه.
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 5:23pm |
|
|
|