انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 اسفند1403 - 12:12am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 190 , 191 , 192 , 193 , 194 , 195 , 196 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
کانی جان لطفا شما هم نظرت رو در رابطه اسکن گلادیاتور بگید داداش

شنیدن کی بود مانند دیدن

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 2:23pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام خدمت دوستان گرامی
کاوشگر عزیز دستت درد نکنه و ممنون ار کیهان جم عزیز
من این اسکنو دیروز از بالای یه چاه قنات که تونلی هم ازش خارج میشه گرفتم اما از اسکن سر در نیاوردم

gladyator_089

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 3:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان. من یه چیزی بفکرم رسید. البته از الکترونیک و مدار هیچی سر در نمیارم ولی گفتم بگم شاید بدرد دوستان بخوره. تو یکی از این پستها خوندم که کریستال باید 3.6864 مگاهرتز باشه وگرنه فرکانس دستگاه درست در نمیاد. خوب حالا اون قطعه ای که تولید فرکانس میکنه رو برای طلا تنظیم کنیم اینجوری میشه فقط فرکانس طلارو زد. مثلا کریستال 3.6884 فرکانس 137.5 اگه تولید میکنه خوب فرکانس طلا اگه داشته باشیم میتونیم کریستالی که این فرکانسو تولید میکنه نصب کنیم. با عرض پوزش هیچ اطلاعی از الکترونیک ندارم فقط چیزی که بفکرم رسید بیان کردم. پس به بزرگواری خودتون ببخشید

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 4:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
سلام دوستان. من یه چیزی بفکرم رسید. البته از الکترونیک و مدار هیچی سر در نمیارم ولی گفتم بگم شاید بدرد دوستان بخوره. تو یکی از این پستها خوندم که کریستال باید 3.6864 مگاهرتز باشه وگرنه فرکانس دستگاه درست در نمیاد. خوب حالا اون قطعه ای که تولید فرکانس میکنه رو برای طلا تنظیم کنیم اینجوری میشه فقط فرکانس طلارو زد. مثلا کریستال 3.6884 فرکانس 137.5 اگه تولید میکنه خوب فرکانس طلا اگه داشته باشیم میتونیم کریستالی که این فرکانسو تولید میکنه نصب کنیم. با عرض پوزش هیچ اطلاعی از الکترونیک ندارم فقط چیزی که بفکرم رسید بیان کردم. پس به بزرگواری خودتون ببخشید

دوست من این سیستم زمین شناسیه ردیاب که نیست
اگه فرکانس کاری کمتر یا بیشتر بشه موج ارسالی تو زمین نفوذ نمیکنه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 5:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kaniii نوشته است:
کاوشگر جوووونم ممنونم ازت میدونم با هر سرعتی بری موتورت از جنس مرغوبشه و چیزیت نمیشه :D یه راه دیگه ای من انتخاب کردم و هم هزینش زیاده هم احتیاج به مدار جدا و برنامه نویسی داره که در پروتوس جواب گرفتم مونده عملیش کنم ولی منتظر نتیجه شمام برآورد هزینه کنم ببینم چی میشه از فردا صبح هم ایشاالله کار فیلم برداری شروع میشه بصورت پاره وقت سعی میکنم دو سه روزه تمامش کنم منم فردا ایشاالله شیر برمیگردم آشیانه ;)

دوست خوبم این نظر لطف شماست ایشالا من هم سه شنبه پراپهای جدید رو امتحان میکنم و در این مدت فکر میکنم کار فیلمبرداری شما هم تموم شده باشه
در ضمن شما برا ما همیشه شیر هستی ایشالا فردا که نتیجه تحقیقات تموم بشه شیر تر برمیگردی
موفقیت شما آرزوی قلبی منه :x

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 6:34pm
مدیر سایت
مدیر سایت

kaniii جان , تو شکلهای که تو صفحه 123 بابت گاشتن پراپ ها گذاشتی , همانطوریکه شما تو شکل اول اشاره کردین c1 و p1 رو روی خط اول اون مربع شطرنجی گذاشتین , که بهش عداد c0 و p0 هست , و c2 و p2 رو تو خونه دومی میزازیم , تا اینجا درسته , سوالم اینکه , ایا c1 و p1 بتنهای هم میتونه تو زمین نفوذ کنه ؟ تشکر

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 8:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
kaniii جان , تو شکلهای که تو صفحه 123 بابت گاشتن پراپ ها گذاشتی , همانطوریکه شما تو شکل اول اشاره کردین c1 و p1 رو روی خط اول اون مربع شطرنجی گذاشتین , که بهش عداد c0 و p0 هست , و c2 و p2 رو تو خونه دومی میزازیم , تا اینجا درسته , سوالم اینکه , ایا c1 و p1 بتنهای هم میتونه تو زمین نفوذ کنه ؟ تشکر

با اجازه دوستم کانی جان من براتون توضیح میدم ( البته اینو به حساب پر رویی نذارید ها چون میدونم آقا کانی چقدر سرشون شلوغه برا همین خواستم باری از دوششان بردارم فقط همین)
در این شرایطی که شما گفتین بله امواج نفوذ میکنه ولی اون دیگه حساب کتابش فرق میکنه که چقدر تو زمین نفوذ میکنه اگه تو تصویری که براتون توی اون انواع پراپ زنی توضیح داده شده خوب دقت کنید مثلا تو روش فرستنده ها ثابت و گیرنده ها متحرک اگه فاصله پراپهای گیرنده از هم 1 متر باشه و فاصله فرستنده ها هم 1 متر باشه به ازای هر یک متر فاصله گیرنده از فرستنده دقیقا عمق کاوش 67 سانت خواهد بود در روشهای دیگه هم مراحل محاسباتش کاملا با هم فرق میکنن اینو هم براتون اضافه کنم که به اون روش که شما فرمودین روش پل پل میگن که اگه دقت کنین عمق نفوذ برای هر یک متر فاصله پراپها از هم فرکانس ارسالی تا 2 متر نفوذ مبکنه ولی باید اینو هم توجه کنید که شما در این صورت نمیتونین تصویر درست از زمین بگیرین چون در این روش شما دارین به صورت خطی کاوش میکنین نه به صورت مربع یا مستطیل که دستگاه بتونه از زمین براتون پیکسل به پیکسل تصویر بده
موفق باشید :-BD

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 9:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به نظرم اگر دستگاه شما درست کار میکنه و پراب زنیتون مشکلی نداره احتمالا قناتی که میفرمایید قسمت خیلی کمش مونده و خیلی ریزش داشته.البته نظر کانی جان و جناب کاوشگر 100% در اولویت هست

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 9:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوست عزیزم کاوشگر
به نظر شما از چه روشی برای پراب زنی استفاده کنیم که عمق نفوذ بیشتر باشه و تصویر درستی هم از زیر زمین بگیریم؟چون من دقیقا از روشی که که شما فرمودین یه چاه با تونل انتقال آبش اسکن کردم اما تو تصویر مشخصه که نفوذ نداشته
ممنون

gladyator_089

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 10:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
عمق قناتی که زدی چند متره؟

شنیدن کی بود مانند دیدن

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 10:59pm
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 190 , 191 , 192 , 193 , 194 , 195 , 196 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Nazary74 و 99 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure