انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 6 اسفند1403 - 8:28pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 191 , 192 , 193 , 194 , 195 , 196 , 197 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوست عزیزم کاوشگر
به نظر شما از چه روشی برای پراب زنی استفاده کنیم که عمق نفوذ بیشتر باشه و تصویر درستی هم از زیر زمین بگیریم؟چون من دقیقا از روشی که که شما فرمودین یه چاه با تونل انتقال آبش اسکن کردم اما تو تصویر مشخصه که نفوذ نداشته
ممنون

دوست من تنها روش پراپ زنی نیست که مهم باشه
شما فکر میکنم یه چیزی رو تو این مدار دست کم گرفتین اونم چیزی نیست جز ولوم 5 حالته که در واقع یکی از سیمهای فرستنده رو از مشترک این کلید سلکتور میگیرین درسته؟
نقش این کلید تو تصویر خیلی مهمه که بسته به نوع خاک اون کلید باید تغییر کنه تا بتونه فرکانس ارسالی تو زمین نفوذ کنه و تصویر واقعی اون چیزی که تو زمین هستش رو براتون نشون بده

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 11:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

kavoshgar جان ، من با نگه داشتن دكمه mode دستگاه رو روشن كردم ، يه نوشته OCX و يكي ديگه NORM اومد ، براي پراپ زني رو كدوم گزينه بايد باشه ؟ در ضمن با نگه داشتن دكمه SAVE و روشن كردن دستگاه ، ميره به قسمت پاك كردن EPROM كه اون رو با شمارش پاك ميكنه ، ولي وقتي اين دكمه رو دوباره ميزنم دستگاه رو روشن ميكنم ، اعداد EPROM باز همون مقدار قبليه :-? در ضمن بعد از انتقال اطلاعات نقاط ذخيره شده به كامپيوتر ، ايا اين اطلاعات از حافظه خود دستگاه بعد انتقال خود بخود پاك ميشه ؟

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 11:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
با اجازه اقای کاوشگر.خیر بعد از انتقال خود به خود پاک نمیشه.دستگاه خاموش دکمه سیو رو نگه دار و روشن کن پاک میشه

شنیدن کی بود مانند دیدن

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 11:33pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
kavoshgar جان ، من با نگه داشتن دكمه mode دستگاه رو روشن كردم ، يه نوشته OCX و يكي ديگه NORM اومد ، براي پراپ زني رو كدوم گزينه بايد باشه ؟ در ضمن با نگه داشتن دكمه SAVE و روشن كردن دستگاه ، ميره به قسمت پاك كردن EPROM كه اون رو با شمارش پاك ميكنه ، ولي وقتي اين دكمه رو دوباره ميزنم دستگاه رو روشن ميكنم ، اعداد EPROM باز همون مقدار قبليه :-? در ضمن بعد از انتقال اطلاعات نقاط ذخيره شده به كامپيوتر ، ايا اين اطلاعات از حافظه خود دستگاه بعد انتقال خود بخود پاك ميشه ؟

دوست عزیزم گزینه ocxیا normal تاثیری در پراپ زنی نداره این گزینه فقط نوع انتقال فایل از دستگاه به کامپیوتر رو مشخص میکنه که برا انتقال فایل با اون تغیراتی که داده شده رو گزینه ocx باید بمونه

من منظورتون رو متوجه نشدم ولی در این باره هم یه توضیحی میدم شاید بتونید جواب سوالتون رو لابلای حرفام پیدا کنید
شما وقتی میخاین حافظه رو پاک بکنین در اون قسمت یه عددی رو نشون میده که اگه اشتباه نکنم 32768 هستش که فکر کنم منظور همان کیلوبیت حافظه داخلی آیسی باشه بعد از شماره یک شروع میکنه به شمردن تا به این عدد برسه که در واقع داره حافظه داخلی رو بیت به بیت پاک میکنه این همان اعداد ذخیره شده نیستن حالا اگه شما دقت کرده باشین وقتی شما یک خانه ای رو سیو میکنید مثلا c1 r1در جلوی اون یک عددی رو مینویسه شما اگه دستگاه رو روشن و خاموش کنید این اعدد همیشه اونجا ثابته اما بعد اینکه حافظه پاک شد باید اون عدد صفر بشه اگه به غیر اینه پس سیستم شما مورد داره که باید برسی بشه

در مورد سوال آخرتون هم باید براتون بگم که در هنگام انتقال اطلاعات سیستم در واقع داره اون اعداد رو کپی میکنه تا زمانی که شما حافظه رو پاک نکرده باشین اون اعداد همونجا هستن
موفق باشید @};-

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 11:52pm
مدیر سایت
مدیر سایت

kavoshgar نوشته است:
ارتین نوشته است:

دوست عزیزم گزینه ocxیا normal تاثیری در پراپ زنی نداره این گزینه فقط نوع انتقال فایل از دستگاه به کامپیوتر رو مشخص میکنه که برا انتقال فایل با اون تغیراتی که داده شده رو گزینه ocx باید بمونه

من منظورتون رو متوجه نشدم ولی در این باره هم یه توضیحی میدم شاید بتونید جواب سوالتون رو لابلای حرفام پیدا کنید
شما وقتی میخاین حافظه رو پاک بکنین در اون قسمت یه عددی رو نشون میده که اگه اشتباه نکنم 32768 هستش که فکر کنم منظور همان کیلوبیت حافظه داخلی آیسی باشه بعد از شماره یک شروع میکنه به شمردن تا به این عدد برسه که در واقع داره حافظه داخلی رو بیت به بیت پاک میکنه این همان اعداد ذخیره شده نیستن حالا اگه شما دقت کرده باشین وقتی شما یک خانه ای رو سیو میکنید مثلا c1 r1در جلوی اون یک عددی رو مینویسه شما اگه دستگاه رو روشن و خاموش کنید این اعدد همیشه اونجا ثابته اما بعد اینکه حافظه پاک شد باید اون عدد صفر بشه اگه به غیر اینه پس سیستم شما مورد داره که باید برسی بشه

در مورد سوال آخرتون هم باید براتون بگم که در هنگام انتقال اطلاعات سیستم در واقع داره اون اعداد رو کپی میکنه تا زمانی که شما حافظه رو پاک نکرده باشین اون اعداد همونجا هستن
موفق باشید @};-

كاوشگر جان ، تو قسمت CLEARING EEPROM عدد نوشته 32768 و با داشتن دكمه SAVE و روشن كردن دستگاه شروع به پاك كردن عدد ميكنه ، كه با تموم شدن اين قسمت خود بخود به صفحه اصلي دستگاه ، منظورم همون قسمت H و L بر ميگرده ولي دوباره كه چك مي كنم همون عدد 32768 تو حافظه دستگاه هست و پاك نميشه ، ايا نبايد اين عدد با زدن دوباره دكمه SAVE و روشن كردن دستگاه صفر نشون بده؟ ، چيكار بايد بكنم ، شما اين رو تست كردين درسته يا نه؟ راستي براي اتصال كابل مبدل از دستگاه به كامپيوتر ، كابل تو كاكپيوتر روي COM3 نصب شده ولي تو برنامه انتقال اطلاعات روي COM2 هست ، اين رو چجوري بايد تغير بدم؟

یکشنبه 27 اردیبهشت1393 - 12:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب دوست من براتون گفتم که اون عدد نباید پاک بشه اون در واقع ظرفیت کلی آیسی حافظه رو نشون میده و با شمردن از یک تا اون عدد نشون میده که تمام بیتها رو تک تک داره پاک میکنه

در مورد انتقال یه سوالی ازتون داشتم آیا شما از پورت usbاستفاده میکنید؟

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 27 اردیبهشت1393 - 12:19am
مدیر سایت
مدیر سایت

kavoshgar نوشته است:
خوب دوست من براتون گفتم که اون عدد نباید پاک بشه اون در واقع ظرفیت کلی آیسی حافظه رو نشون میده و با شمردن از یک تا اون عدد نشون میده که تمام بیتها رو تک تک داره پاک میکنه

در مورد انتقال یه سوالی ازتون داشتم آیا شما از پورت usbاستفاده میکنید؟

كاوشگر جان بله من مبدل سريال به USB آماده استفاده ميكنم ، اشكالي كه تو كار ايجاد نميكنه ؟ تشكر از جنابعالي

یکشنبه 27 اردیبهشت1393 - 1:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام
دوست خوبم شرمنده اصلا نمیدونم کی خوابم برده بود نتونستم زود جوابتون رو بدم
خوب اگه شما از usbاستفاده میکنید حتما پورت 1 و2 usbسیستم رو برا موس و کیبرد یا چیزهای دیگه دارین استفاده میکنین با جابه جایی اونها خیلی راحت میتونید پورت 1 و 2 رو شناسایی کنید و موقع انتقال فایل از اون درگاه استفاده کنید

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 6:21am
مدیر سایت
مدیر سایت

kavoshgar نوشته است:
با سلام
دوست خوبم شرمنده اصلا نمیدونم کی خوابم برده بود نتونستم زود جوابتون رو بدم
خوب اگه شما از usbاستفاده میکنید حتما پورت 1 و2 usbسیستم رو برا موس و کیبرد یا چیزهای دیگه دارین استفاده میکنین با جابه جایی اونها خیلی راحت میتونید پورت 1 و 2 رو شناسایی کنید و موقع انتقال فایل از اون درگاه استفاده کنید

کاوشگر جان , من پورت رو به ocm2 تغیر دادم , ولی بازم تو انتقال اطلاعات مشکل دارم , روی لب تاپ که ویندوز 8 نصبه این مبدل رو ساپورت نمیکنه روی pc که ویندوز xp نصبه موردی نداره این مبدل , میشه لطف کنی از نحوه انتقال اطلاعات به برنامه Earth Resistivity از صفحه مانیتور یه فیلم بگیری اینجا بزاری , ضمنا میشه بدون اینکه پراپ زنی رو انجام داده باشیم , دستگاه رو به کامپیوتر وصل کنیم و انتقال اطلاعات رو چک کنیم که انجام میشه یا نه ؟ تشکر

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 11:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
kaniii جان , تو شکلهای که تو صفحه 123 بابت گاشتن پراپ ها گذاشتی , همانطوریکه شما تو شکل اول اشاره کردین c1 و p1 رو روی خط اول اون مربع شطرنجی گذاشتین , که بهش عداد c0 و p0 هست , و c2 و p2 رو تو خونه دومی میزازیم , تا اینجا درسته , سوالم اینکه , ایا c1 و p1 بتنهای هم میتونه تو زمین نفوذ کنه ؟ تشکر

وقتی C1 و P1 کاشته میشه و پراپ های بعدی رو بصورت جدا و با فاصله بدونه تماس دست تو زمین میندازیم در اینصورت مقاومت بین C1 ,P1 نشون داده میشه که دیگه صفر نیست و معمولا بسته به جا مقاومت کمیه یعنی عدد کنار مربع مثلا 15 هست و وقتی پراپ های دیگه رو میکاریم عدد باز تغیر میکنه که البته بالا پایین نباید بشه مثلا میشه 20 و یا هر عدد دیگه ای وبهد دوباره تا آخر ولی اونجا که اعداد رو نوشتم C0 , R0 اینا اعداد مقاومت نیستند بلکه سطر و ستونن که زیر H ,L در السی دی هست نه C0 و P0 لطفا دوباره مطالعه کنید
موفق باشین

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 11:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 191 , 192 , 193 , 194 , 195 , 196 , 197 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 28 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure